Welkom bij VDB-reinigingswerken

Over ons


Is het moment aangebroken om je dak aan een grondige reinigingsbeurt te onderwerpen? Dan is het geen slecht plan om je oor hiervoor eens te luister te leggen bij VDB-reinigingswerken aangezien wij gespecialiseerd zijn in het reinigen en ontmossen van daken.

Onze firma ligt in Haacht en we voeren onze klussen uit in de regio’s Antwerpen, Brussel, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Door de jaren heen hebben we ons weten opwerken in de sector, waardoor we zijn uitgegroeid tot een betrouwbare en gerespecteerde kracht in het daklandschap.

Bij VDB-reinigingswerken stellen we alles ervoor in het werk om de tevredenheid van onze klanten op peil te houden. Hierbij is het enigszins noodzakelijk om een optimale verstandhouding na te streven met ons cliënteel en proberen we ervoor te zorgen dat ze op lange termijn willen samenwerken met ons.

Daarom werken we enkel met personeel dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring kan voorleggen. Bovendien volgen we op regelmatige basis een bijscholing. Op die manier zijn we steeds mee met het reilen en zeilen in de branche en vermijden we dat er zich onaangename verrassingen voordoen.

Denk je dat het de moeite kan lonen om je opdracht aan ons toe te vertrouwen, maar wil je eerst nog wat extra informatie verkrijgen alvorens je de knoop doorhakt? Aarzel in dat geval zeker niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team van gemotiveerde werknemers kijkt er alvast naar uit om aan de hand van een vruchtbare samenwerking de gedroomde oplossing ter uitvoering te brengen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij VDB-reinigingswerken houden we ons voornamelijk bezig met het reinigen en ontmossen van daken.

Wij gebruiken steevast de beste materialen die de markt te bieden heeft en staan garant voor een snelle service aan betaalbare prijzen.

Het dak van je woning is zeker en vast gebaat met een goed onderhoud. Met een dakreiniging realiseer je een complete make over en vermijd je schade en vochtproblemen.

Daarnaast kan je eveneens op ons terugvallen voor een dakontmossing. Als je ons het type dak en de totale dakoppervlakte bezorgt, gaan we meteen aan de slag en zetten we met veel zin onze tanden in jouw project.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
VDB-reinigingswerken
Puttekomheide  69
B-3150 Haacht, Belgium
BTW: BE.0705.900.672
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.