Welkom bij Vanmechelen Dylan

Over ons


Speel je met het idee om airconditioning te laten plaatsen in je woning? Of bewandel je eerder de piste van waterverzachters? In beide gevallen ben je bij Vanmechelen Dylan aan het juiste adres aangezien wij gespecialiseerd zijn in bovengenoemde zaken! Onze firma bevindt zich in Riemst en de gehele regio Limburg kan een beroep doen op onze diensten. We zijn pas in 2019 van start gegaan, maar dat wil niet zeggen dat we geen ambitie koesteren om op een dag uit te groeien tot een toonaangevende speler in de sector.

Bij Vanmechelen Dylan dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We zullen altijd proberen om de beste denkbare dienst op de best denkbare manier af te leveren. We gaan voor een zo goed mogelijke relatie met elke klant en vinden het wenselijk om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen. Om deze doelen krachten bij te zetten, opteren we er bewust voor om enkel mensen in dienst te nemen die de juiste opleiding gevolgd hebben en kunnen teren op de nodige ervaring. Daarnaast volgen we op gepaste momenten een bijscholingscursus. Op die manier zijn we steeds mee met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen, waardoor het mogelijk is hier optimaal op in te spelen.

Klinkt ons aanbod zeker en vast aanlokkelijk, maar zou je graag volledige zekerheid verwerven vooraleer je de stap zet? Twijfel in dat geval absoluut niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van enthousiaste werknemers stelt alles in het werk om een oplossing op maat aan te brengen die tot in de details beantwoordt aan jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Vanmechelen Dylan houden we ons voornamelijk bezig met airconditioning en waterverzachter. Wat de uitvoering van onze diensten betreft kan je op je beide oren slapen. Deze gaan steevast gepaard met materialen van de allerbeste kwaliteit, een stevig tempo en betaalbare prijzen.

Iedereen kent het wel: in de zomer puf je de ziel uit je lijf en in de winter golven de rillingen dan weer door je lichaam. Dit euvel kan eenvoudig uit de weg geruimd worden door middel van airconditioning. Met airconditioning geniet je namelijk altijd van de gewenste kamertemperatuur.

Ook waterverzachter maakt deel uit van onze specialiteiten. In Vlaanderen hebben we te kampen met veel kalk in het water en dat brengt schadelijke gevolgen met zich mee voor leidingen, wasmachine en verwarmingsketel. Dankzij waterverzachter wordt je leidingwater ontkalkt, gaan je machines langer mee en daalt het verbruik van je verwarmingsketel. Voldoende argumenten om het eens uit te proberen als je het ons vraagt…

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Vanmechelen Dylan
Ringboomstraat 25 bus 2 
B-3770 Riemst, Belgium
BTW: BE0724675716
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.