Welkom bij Trumendo

Over ons


Trumendo is een bedrijf gespecialiseerd in alarmsystemen, beveiligingssystemen en camerabewaking.

Deze systemen zijn tegenwoordig van uiterst belang om u veilig te voelen in uw eigen omgeving en inbraken te voorkomen. En zeker als u denkt aan de alsmaar stijgende criminaliteit. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project.

Onze vakmannen zijn ervaren installateurs met veel kennis, ervaring en passie, zij zullen er dus voor zorgen dat de installatie van begin tot einde vlekkeloos verloopt.

Heeft u enkele vragen en weet u niet goed hoe of wat? Of wenst u simpelweg vakkundig advies om u op weg te helpen? Geen zorgen, want de specialisten van Trumendo zijn er voor u! Een veilige omgeving is van uiterst belang, dus wacht zeker niet te lang en vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Alarmsysteem

Een alarmsysteem is over het algemeen veel veiliger dan simpelweg sloten. Waarom dan? Omdat dieven tegenwoordig vaak zo slim zijn om allerlei handige trucjes te vinden om toch in te breken. Dit doen ze op professionele wijze, dus zonder enig geluid of sporen na te laten.

Als oplossing kan u elektronische alarmsystemen in uw huis/gebouw plaatsen die werken a.d.h.v. sensoren. Bij een inbreuk of iets verdachts, zal het alarm afgaan en zal u onmiddellijk op de hoogte worden gehouden, waar u ook bent. Onbevoegden kunnen dan niet meer op eender welke manier inbreken.

U kan kiezen tussen een bekabeld of draadloos alarm:

  • Bekabeld: het is doorgaans goedkoper, maar er is breekwerk nodig om de kabels te kunnen plaatsen.
  • Draadloos: hoewel het doorgaans duurder is, is er geen breekwerk nodig én u kan het makkelijk uitbreiden met extra functies, in tegenstelling tot een bekabeld alarm. De interventie van radiogolven met andere toestellen kan echter wel voor hinder zorgen bij draadloze systemen, maar daar zijn gelukkig oplossingen voor.

Camerabewaking

Wenst u controle én bewijsmateriaal in één enkel toestel? Dan is camerabewaking hetgeen dat u zoekt. Afhankelijk van het doel van de camerabewaking zal u uiteindelijk kunnen kiezen welk camerasysteem het beste bij u past.

Als u camerabewaking bij uw thuis wenst te plaatsen, moet u bijvoorbeeld rekening houden met andere voorwaarden dan in een professionele context.

Zowel technisch als wettelijk zijn er verschillen te vinden. Ook de plaats is belangrijk, een camera buiten kan best opvallend zijn, bestand zijn tegen stof en het weer, voorzien van nachtzicht, etc. Bij een camera binnen is het vooral belangrijk dat het onopvallend is en dat het voorzien is van infraroodbelichting.

Met hun kennis, ervaring, expertise en passie zorgen zij ervoor dat u beschermd bent tegen eender wat! Een optimale veiligheid is van essentieel belang, dus wacht niet met Trumendo te contacteren. Vraag hier onmiddellijk een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Trumendo
Herentalsebaan 421 A 
B-2100 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0431.762.341
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.