Welkom bij TRAVTECH BV

Over ons


Bij Alfasun werken we al 25 jaar om u producten aan te bieden die comfort en respect voor het milieu combineren. Onze specialisten staan tot uw dienst op talrijke gebieden zoals zonnepanelen, warmtepompen, huishoudbatterijen of omvormers. Na een nauwkeurige studie van uw behoeften kunnen zij u begeleiden naar de producten die werkelijk overeenstemmen met uw woning en uw budget, alvorens over te gaan tot de installatie ervan. Wij zijn aanwezig in Vlaams-Brabant en Oost-Vlaanderen.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Zonnepanelen

De installatie van zonnepanelen op uw dak, ongeacht de grootte ervan, garandeert aanzienlijke energiebesparingen op lange termijn. Hun efficiëntie, zelfs in Noord-Europa, is uitstekend. De ervaring leert dat een dergelijke investering in minder dan tien jaar wordt afgeschreven, dankzij de kwaliteit van de gebruikte materialen.

Huishoudelijke batterijen

De huishoudbatterij werkt volgens een zeer eenvoudig principe. Het slaat de energie op die door de op uw dak geïnstalleerde fotovoltaïsche cellen wordt teruggewonnen en geeft deze op verzoek af in de vorm van elektriciteit. U kunt dus profiteren van de geaccumuleerde energie wanneer u weg bent en deze gebruiken wanneer u ze nodig hebt. Zo bespaart u geld op de rekening van uw traditionele leverancier.

Omvormers

De omvormer is een systeem dat in staat is de door de zonnepanelen opgevangen energie om te zetten in wisselstroom die door de meeste van uw apparaten kan worden gebruikt. De omvormer is een stabiele bron van elektriciteit waarvan het voordeel ook is om de instabiliteit van het traditionele netwerk te compenseren en het is belangrijk om uw apparatuur te behouden! Hij kan ook worden gebruikt om uw elektrische auto op te laden, zonder extra kosten.

Warmtepompen

De warmtepomp vangt de warmte van uw omgeving op uit de lucht, het water of de aarde. Hij wordt gebruikt om uw huis in de winter te verwarmen en kan worden aangesloten op vloerverwarming of op het drinkwatersysteem. Integendeel, in de zomer kan het uw huis koelen door gebruik te maken van een ventilatiesysteem. In alle gevallen zal het uw energiebudget aanzienlijk verlagen met respect voor de natuur.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Bij Alfasun zijn uw comfort en uw budget onze eerste zorg. Maar wij zijn ook zeer gehecht aan het behoud van de natuur en daarom promoten wij Smart Energies. Wij zijn in het bezit van een RESCert-certificaat dat ons professionalisme op dit gebied garandeert. Onze specialisten staan tot uw dienst om u te adviseren maar ook om u te begeleiden tijdens uw projecten. Aarzel niet om ons een offerte te vragen, het is gratis!


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
TRAVTECH BV
Kortestraat 16 
B-2850 Boom, Belgium
BTW: 0747 688 965
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.