Welkom bij Tommelein Steven

Over ons


Bij Steven Tommelein kan u rekenen op een betrouwbare expert voor de plaatsing, onderhoud en herstelling van gasverwarmingen en water. U kan ons vinden in Oostende en we zijn werkzaam in West-Vlaanderen. 

Bij Steven Tommelein bent u aan het juiste adres voor uw gasverwarming, waterontharders, regenwater, hergebruik van afvalwater, drinkwater, bescherming tegen kalkaantasting en verwarming. Met heel wat jaren ervaring op de teller en een passie voor het vak, bieden we u altijd een persoonlijke service aan voor een correcte prijs.

We hechten veel belang aan de tevredenheid van onze klanten. We geven u altijd de nodige informatie en bespreken op voorhand wat voor u de beste mogelijkheden zijn.

Bent u op zoek naar een waterontharder? Of onderhoud aan uw verwarmingsketel? We pakken iedere situatie persoonlijk aan en raden u de producten of diensten aan die bij u passen. 

Door de juiste installatie in huis te halen kan u zeer veel besparen op uw waterverbruik, en dat is nu meer dan ooit belangrijk. Bovendien is het een slimme investering, want minder verbruiken is minder betalen. Als we allemaal op een andere manier met ons waterverbruik omgaan, zetten we een stap in de juiste richting.

Ik help u graag de ideale installaties te vinden voor uw type verbruik. U kan regenwater of afvalwater hergebruiken in de badkamer of de keuken. Zo recycleert u thuis een groot deel van uw water dat anders in de afvoer verdwijnt.

Op zoek naar een duurzamere manier om met water om te gaan? Contacteer ons en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Steven Tommelein is expert op vlak van verwarmingsketels en waterverbruik. Wij helpen u om slimmer met uw verbruik om te gaan, zodat u kan besparen en een steentje kunt bijdragen aan onze omgeving.

We beschikken over een aanbod aan waterontharders voor bij u thuis. Onze waterontharders van Delta zijn volledig duurzaam en verbeteren onmiddellijk de kwaliteit van uw water.

Het water wordt veel zachter en droogt uw huid veel minder uit. Ook je vaatwasmachine of waterkoker zullen minder snel sporen van kalkaanslag tonen. Bovendien verbruiken onze waterontharders amper iets en zijn ze zeer zuinig in gebruik.

Wist u dat u uw regenwater kan hergebruiken? Regenwater is ideaal om de planten te besproeien of om het huis te poetsen. Het is een stuk goedkoper dan drinkwater én het is beter voor het milieu.

Wij zijn gespecialiseerd om uw systeem te installeren, en geven u advies en alle informatie die u nodig heeft. U kan ook ander afvalwater hergebruiken. Met een Hydraloop-systeem vangt u het water op en kan het opnieuw gebruikt worden om de wc door te spoelen, in de tuin of in de wasmachine. U verspilt geen proper water en kan enorm veel besparen op de waterfactuur. 

Bent u van plan water te besparen maar blijft u maar flessen met drinkwater kopen? We kunnen een filter van LogicoAqua installeren onder uw gootsteen om de smaak van uw drinkwater te verbeteren. Zo kan u genieten van lekker gefilterd water en zijn plastic flessen overbodig.

Zoekt u advies om water en energie te besparen? Of zoekt u een vakman voor uw verwarmingsketel? Contacteer ons en vraag een offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Jean.Pierre  P .

06/02/2016    Middelkerke


Project : Waterverzachter / Waterontkalker in Middelkerke
Beoordeling : nam telefonisch contact en stuurde per post een offerte
Adres
Tommelein Steven
Pycke de ten Aerdelaan 3 
8400 Oostende, Belgium
BTW: 0832901386
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.