Welkom bij TFE Kachels

Over ons


TFE Kachels is een bedrijf gespecialiseerd in kachels en ketels, waaronder pelletkachels, houtkachels, combikachels en pelletketels. Wij leveren opperbeste kwaliteit en staan van A tot Z voor u klaar! Hebt u vragen of onzekerheden? Of wenst u misschien simpelweg advies? Onze specialisten doen het allemaal.

Ook voor uw jaarlijks onderhoud staan wij graag in. Dit heeft betrekking op het onderhoud van uw houtkachel of pelletkachel, ketel of rookkanalen. Deze kanalen worden eerst stofvrij gemaakt, om vervolgens de mechanische delen te kunnen smeren. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!

 


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan 6 maanden actief op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het volledig assortiment van TFE Kachels bestaat uit het volgende:

 • Pelletkachels: met pelletkachels kan u zich verwachten aan een hoog rendement en een lange levensduur. Daarnaast zijn er nog vele voordelen aan verbonden, zoals de milieuvriendelijke brandstof, het minimaal energieverbruik, de onderhoudsvriendelijkheid, een volautomatische werking, de luchtdichtheid, veiligheid, en nog veel meer. TFE Kachels biedt twee soorten pelletkachels aan, waaronder inbouwtoestellen en voorzetmodellen. Speelt uw haard geen centrale rol in het esthetisch design van uw interieur? Dan is een inbouwtoestel de juiste keuze. Voor een pelletkachel die in het oog springt en bij het interieur past, kiest u best voor een voorzetmodel!
 • Houtkachels: een houtkachel heeft op zich al veel voordelen, maar TFE Kachels raadt aan om voor de houtkachels van het merk Rika te gaan. Waarom? Omdat deze namelijk nog zuiniger verwarmen! Het innovatieve Rikatronic³- en sinds kort ook Rikatronic4-systeem, combineren drie voordelen in één systeem: milieuvriendelijk, zuinigheid en een volautomatische regeling van de verbrandingslucht in uw kachel. Het Rikatronic4-systeem zorgt er dan weer expliciet voor dat een automatische ontsteking met een timer mogelijk is. Daarnaast beschikken zij ook over verschillende soorten houtkachels, waaronder traditionele gietijzeren houtkachels, speksteenkachels, etc. Weet u niet goed welke kiezen? Zij helpen u graag met deze keuze!
 • Combikachels: wenst u een hout- en pelletkachel in één? Dan is de combikachel de ideale oplossing. Deze combinatie zorgt voor verwarmingscomfort, een optimaal rendement, een aangenamere stralingswarmte en onafhankelijkheid van elektriciteitsvoorziening. Ook hoeft u geen bang meer te hebben voor een verstoring van de look&feel van uw ruimte, want de combikachels beschikken over een modern en esthetisch design.
 • Pelletketels: wilt u een ketel die veel zuiniger is in brandstof dan gas- of mazoutketels? Pelletketels zijn hier dé oplossing voor. U zal uw investering op 5 à 8 jaar kunnen terugverdienen, aangezien u wel 50% bespaart op brandstof. Ook het milieu heeft er baat bij, want bij moderne pelletketels zijn vervuilende fossiele brandstoffen verleden tijd. Tenslotte loopt u met een pelletketel geen gevaar voor een plotse prijsschommeling qua brandstof.

Voor de opperbeste kwaliteit en een vlekkeloze service & installatie moet u bij TFE-kachels zijn. Samen met u gaan zij op zoek naar de beste totaaloplossing! Wacht niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Christine  V .

17/04/2021    Hamme


Project : pelletkachel voor een woning in Hamme
Beoordeling : super na een paar dagen kon ik ik genieten
Patrick  D .

03/04/2021    Roosdaal


Project : Pelletkachel voor een pand in Roosdaal
Beoordeling : Denk te bestellen nandenzomer
Nancy  M .

12/12/2020    Leerbeek


Project : pelletkachel voor een woning in Leerbeek
Beoordeling : Zeer vriendelijk, zeer vlug offertes + bijhorende filmpjes ontvangen
Adres
TFE Kachels
Stationsstraat 24 bus 2 
B-9300 Aalst, Belgium
BTW: BE0475441639
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.