Welkom bij T-exclusive

Over ons


Dient de tijd zich aan om je badkamer in een nieuw jasje te steken? Of wens je eerder dak- of elektriciteitswerken te laten doorvoeren? Bij T-Exclusive kan het allemaal!

Onze onderneming is gevestigd in Nazareth en wij voeren onze klussen door in Oost-Vlaanderen en omstreken. De laatste jaren hebben we ons weten opwerken en ondertussen zijn we uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

Aangezien we uitermate veel belang hechten aan de tevredenheid van onze klanten, werken we uitsluitend met werkkrachten die de juiste opleiding gevolgd hebben en ze moeten zich tevens kunnen beroepen op de nodige ervaring. Verder scholen we ons op regelmatige basis bij. Op die manier zijn we steeds mee met de meest recente ontwikkelingen op de markt.

Wens je na het lezen van bovenstaande info nog extra inlichtingen in te winnen? Aarzel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons personeel staat steeds met de glimlach voor je klaar en stelt werkelijk alles in het werk om te voldoen aan datgene wat jij voor ogen hebt.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De badkamer is een van de plekken in huis waar je best veel tijd spendeert. Omwille van die reden is het cruciaal dat je je er goed voelt. T-Exclusive neemt met plezier de badkamerrenovatie voor z’n rekening. Van een volledige renovatie tot de installatie van losse badkamerelementen: alles is mogelijk bij ons.

Ook dakwerken behoren tot ons takenpakket. Na verloop van tijd dringt een opknapbeurt van je dak zich onvermijdelijk op. Hiervoor schakel je best de hulp in van betrouwbare vakmensen zoals die van T-Exclusive.

Wij leggen nieuwe dakpannen, renoveren oude daken en plaatsen EPDM. Voor kleine herstellingswerken ben je eveneens aan het juiste adres bij ons.

Elektriciteitswerken is de laatste dienst waarin we gespecialiseerd zijn en bovendien hebben we een enorm uitgebreid gamma in de aanbieding.

Onze vakmensen plaatsen nieuwe elektrische installaties, vernieuwen oude elektrische installaties, plaatsen domotica en voeren wederom herstellingswerken door. Voor al onze klussen kan je rekenen op ons vakmanschap en we gaan bovendien te allen tijde uiterst professioneel te werk.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
T-exclusive
Bijlokestraat 32 
B-9810 Nazareth, Belgium
BTW: 0688587558
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.