Welkom bij Syn Security

Over ons


Branddetectie, camerabewaking, inbraakdetectie, toegangscontrole, ... Syn security biedt het allemaal en probeert op deze manier uw veiligheid te garanderen.

Ons beveiligingsbedrijf tracht de beste oplossing te zoeken voor iedereen door rekening te houden met het beschikbare budget, de functionaliteiten en het gebruiksgemak.

Wij garanderen kwaliteit en een persoonlijke service en wij trachten altijd mee te denken met onze klanten, zodat u merkt dat er naar u geluisterd wordt. U kan altijd een gratis en vrijblijvende offerte aanvragen indien u uw woning, bedrijf of bouwwerf wenst te beveiligen.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Syn Security is gespecialiseerd in het volgende:

 • Branddetectie: Wilt u voorkomen dat al uw kostbare bezitten verloren gaan? Wilt u de veiligheid garanderen van iedereen die bij u woont of werkt? Branddetectie met een tijdige signalering van een beginnende brand is van essentieel belang voor het vermijden van mensenleed, productie downtime, grote schade en materieel verlies.

  Indien u tijdig wilt weten wanneer er brand uitbreekt, is het verstandig om te kiezen voor een branddetectie van Syn Security! Zij bieden zowel heel kleine als heel grote installaties, dus voor ieder wat wils.

  Er bestaan ook verschillende methodes om brand te detecteren. Dewelke het best bij u past wordt gekozen a.d.h.v. een grondige studie. Uw branddetectie is dus perfect aangepast aan uw situatie!
 • Camerabewaking: Van op afstand zien wat er gebeurt in en rondom uw bedrijf kan soms van essentieel belang zijn. U kan inbraak, diefstal of vandalisme voorkomen of u kan er alleszins gepast op inspelen.

  Er is namelijk geen sterker bewijs dan camerabeelden en de camera’s van Syn Security sturen de beelden onmiddellijk door naar uw laptop, tablet of smartphone, waar u zich ook bevindt! Zo kan u met een gerust hart genieten van uw vrije tijd.
 • Inbraakdetectie: De criminaliteitscijfers van 2016 stelden iedere dag 50 inbraken bij bedrijven vast. Wilt u voorkomen dat dieven de kans krijgen uw terrein te betreden en wilt u ook de financiële, en zeker ook de emotionele impact voorkomen?

  Met de inbraakdetectie van Syn Security geeft u inbrekers geen vrij spel! U kan namelijk de inbrekers niet alleen betrappen, maar ook tegenhouden. De preventieve functie van het alarmsysteem, daarentegen, zorgt ervoor dat potentiële inbrekers afgeschrikt geraken door diens aanwezigheid.
 • Toeganscontrole: hebt u verschillende ruimtes die niet door iedereen betreden mogen worden, maar wilt u niet sukkelen met een ingewikkeld sleutelplan?

  Dan is de toeganscontrole van Syn Security dé ideale oplossing. U kan altijd kiezen wie waar toegang heeft, en wanneer. Daarnaast wordt het ook mogelijk om exact te weten wie welke deur heeft geopend. Ideaal toch? Bescherm uw magazijn, ICT-room of een volledige perimeter met de toeganscontrole van Syn Security!

Wilt u graag uw winkelpand of bedrijf beveiligen? Een andere ruimte die van belang is voor u? Wilt u uw personeel en uw kostbaar bezit beschermen tegen dieven? Met Syn Security kan het allemaal, en allemaal voor de beste kwaliteit! Vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Syn Security

- -, Belgium
BTW: 0
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.