Welkom bij Stop aqua

Over ons


Dringt het moment zich stilaan op om het vochtprobleem in je kelder met de harde hand te laten bestrijden, maar weet je niet goed bij welke firma je hiervoor te rade moet gaan? In dat geval kan je je zoektocht staken, aangezien Stop aqua als specialist ter zake zich met alle plezier kwijt van deze taak! Onze onderneming is gelegen in Poperinge en we zijn actief in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We schoten reeds in 2010 uit de startblokken, waardoor we ondertussen stilaan tot de meest toonaangevende spelers van de sector behoren.

Bij Stop aqua dragen we de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel. We doen er alles aan om een optimale verstandhouding uit te bouwen met ons volledige klantenbestand en we mikken steeds op een samenwerking op lange termijn met elk van hen. Om onze doelstellingen waar te maken, gaan we niet over een nacht ijs. We nemen enkel werknemers aan die de juiste opleiding gevolgd hebben en een beroep kunnen doen op de nodige ervaring. Bovendien scholen we ons op regelmatige basis bij, zodat we altijd mee zijn met de nieuwste technieken en de meest recente ontwikkelingen in de branche en er tijdig op kunnen anticiperen indien dat nodig blijkt.

Ben je na het lezen van bovenstaande info ervan overtuigd dat wij het juiste bedrijf op de juiste plaats zijn? Twijfel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte. Ons team van enthousiaste medewerkers zal alle zeilen bijzetten om een oplossing op maat aan te reiken die tot in de puntjes overeenstemt met jouw persoonlijke verwachtingen.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Stop aqua zit je op je plaats voor alles wat komt kijken bij de vochtbestrijding van kelders. Wat de uitvoering van onze opdrachten betreft hoef je je geen zorgen te maken: we gebruiken elke keer weer materialen van topkwaliteit, werken aan een stevig tempo door en rekenen eerlijke prijzen aan.

Vocht is een kwalijk zeer en dient van meet af aan kordaat aangepakt te worden. Schakel onze vochtbestrijders tijdig in en maak je kelder zo opnieuw leefbaar!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Stop aqua
Provenseweg 86A 
B-8970 Poperinge, Belgium
BTW: 0829637832
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.