Welkom bij Saniroof

Over ons


Bij Saniroof bent u aan het juiste adres voor al uw vragen wat betreft het plat dak van uw woning. Met reeds jaren ervaring in het plaatsen van EPDM, bezitten onze vakmensen de kennis om u te begeleiden op uw zoektocht naar een duurzame en betaalbare oplossing voor uw plat dak. 

Onze experts plaatsen niet alleen EPDM-dakbedekking en dakomlijsting, maar zorgen ervoor dat al uw andere wensen ook in vervulling gaan. Een handig en efficiënt regenwaterafvoersysteem plaatsen of uw plat dak in een gezellige leefruimte transformeren? Geen probleem! Nood aan extra licht? Ook lichtkoepels plaatsen we met oog voor detail. Dankzij de systemen van Velux en Sky Lux bent u ook verzekerd van de kwaliteit van uw lichtkoepels. We doen we er alles aan om je jouw droom plat dak te bezorgen.

Onze troeven? Doordat we werken met naadloze EPDM-folie kan u genieten van 50 jaar waterdichtheid én daarnaast voor de rest van uw leven van rein regenwater. Saniroof zorgt er ook steeds voor dat alles in harmonie is met uw omgeving en bouwproject.

Daarnaast isoleren ze op uw wensen uw plat dak en maken ze zo uw woning energievriendelijker. Dat doen we aan een goede prijskwaliteitverhouding met een gedreven, deskundig team. We helpen u overigens de weg te vinden in het premiebos, verzorgen alle administratie en begeleiden het project van begin tot eind. Daar nemen we graag de tijd voor. U kan werkelijk met al uw wensen bij ons terecht! Vraag dus zeker een gratis offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


We verzorgen jouw plat dak van begin tot einde, afgewerkt tot in de puntjes. We overlopen hieronder met jou de verschillende optionele stappen die we jou aanbieden.

Stap 1: EPDM-dakbekleding

Dankzij onze EPDM Firestone folie krijgt jouw plat dak de ideale dakbleding. De dichting is UV-bestendig en biedt de ideale mogelijkheid om jouw regenwater zo efficiënt mogelijk te hergebruiken. Onze naadloze plaatsing zorgt ervoor dat u een investering doet die zeer lang meegaat!

Stap 2: Dakomlijsting

De kwaliteit van uw dakomlijsting is essentieel voor een waterdicht dak. Bovendien hangt een stijlvolle woning mede af van de juiste dakomlijsting. Elke bouwstijl vereist een andere, passende dakrand. Bij Saniroof begeleiden we jou graag bij het kiezen van jouw ideale dakomlijsting.

Stap 3: Dakisolatie

Met onze Unilin powerisolatie krijgt uw woning een isolatieboost. Investeren in dakisolatie betaalt zichzelf terug met een besparing tot wel 50 % op jouw energiefactuur en een beter wooncomfort.

Stap 4: Regenwaterafvoer

De juiste regenafvoer is enorm belangrijk voor de levensduurte van uw dak en voor bijvoorbeeld het hergebruiken van regenwater. Even belangrijk is natuurlijk de stijl, want dit maakt het verschil voor de uitstraling van jouw gevel. We helpen je hierbij graag verder!

Stap 5: Leefdak

Een plat dak is uitermate geschikte voor een zalig gezellige extra leefruimte. Een prachtig buitenterras met de natuurlijke look van een groendak of een laagje rolgrind? Dat kan!

Stap 6: Lichtkoepels

Een optimale lichtervaring is van levensbelang voor het comfort in jouw leefruimtes. Daarom gebruiken we bij Saniroof lichtkoepels van Velux of Sky Lux, zo bent u van kwaliteit verzekerd!

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

5 beoordelingen over Saniroof

Bobex score: 100%

Rita  D .

19/12/2016    Oostende


Project : Isolatie buitenkant plat dak in de regio Oostende
Beoordeling : alles na behoren uitgelegd, nu nog de uitvoering afwachten
thierry  F .

17/11/2016    Middelkerke


Project : Isolatie buitenkant plat dak in de regio Middelkerke
Beoordeling : menselijk, duidelijk.
dennis  J .

16/10/2016    Brugge


Project : Dakisolatie voor een woning in Brugge
Beoordeling : heel correct en klantvriendelijk
May  B .

17/03/2016    Herent


Project : Dakwerker gezocht in Koksijde
Beoordeling : goed
Yvan  V .

03/12/2015    Brugge


Project : Aanvraag Dakisolatie te Brugge
Beoordeling : Werd zeer vlug gecontacteerd en plaatsbezoek was vlug een feit. Super professionele firma...
(Lees verder)
Adres
Saniroof
Stenen Stampkot 27 
B-8880 Ledegem, Belgium
BTW: BE0822.719.554
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.