Welkom bij ROOFWORKX

Over ons


Is het moment aangebroken om dakwerken aan je huis te laten doorvoeren en/of dakisolatie te laten aanleggen? Dan hebben we goed nieuws voor jou, want voor deze klussen kan je zeker en vast bij ROOFWORKX terecht!

Onze firma is gevestigd in Kuurne en we zijn werkzaam in de regio West-Vlaanderen. We hebben ondertussen zo’n 10 jaar ervaring in het vak vergaard, waardoor we zijn uitgegroeid tot een van de toonaangevende spelers in de sector.

De prioriteit van ROOFWORKX ligt voor de volle 100% bij de tevredenheid van de klant. We vinden het enorm belangrijk dat elk van onze klanten een tevreden gevoel overhoudt aan de diensten die we hen leveren. We zien het als een noodzaak om een goede relatie met ons cliënteel te onderhouden en ervoor te zorgen dat ze ook voor bijkomende klussen een beroep blijven doen op onze deskundigheid.

Omwille van die reden werken we enkel met mensen die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen. Verder volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus. Op die manier zijn we zo optimaal mogelijk mee met het reilen en zeilen in de branche.

Klinkt het aanlokkelijk om de samenwerking met ons aan te gaan, maar wens je graag nog bijkomende informatie te verkrijgen? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze vakmensen staan steeds met raad en daad paraat en proberen met een oplossing voor de dag te komen waar jij je volledig in kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Het vakgebied van ROOFWORKX strekt zich uit over dakwerken en dakisolatie. Bij de uitvoering van al onze werken garanderen we dat we gebruik maken van de beste materialen die de markt te bieden heeft, aan een strak tempo en tegen scherpe prijzen.

Het dak is ongetwijfeld een van de meest cruciale onderdelen van een huis. Je hebt er dan ook alle baat bij dat je het goed onderhoudt.

Of het nu de plaatsing van een nieuw dak of de renovatie van een bestaand dak betreft, of eerder herstellingswerken zoals een lek: je kan voor al deze zaken onze deskundige hulp inschakelen.

Dakisolatie behoort eveneens tot ons takenpakket. Het is een al te vaak voorkomend fenomeen dat er veel warmte onnodig verloren gaat in huis en niet in het minst doordat het dak slecht geïsoleerd is.

Voorzie je woning van een degelijke dakisolatie en bespaar zo tot wel 30% op je energiefactuur.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
ROOFWORKX
Noordlaan 29/8 
B-8520 Kuurne, Belgium
BTW: BE0454.197.451
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.