Welkom bij Profalco

Over ons


Met meer dan 10 jaar ervaring in de beveiligingssector is Profalco gespecialiseerd in een grote verscheidenheid aan veiligheidssystemen. Het doel van Profalco is dan ook om u te beveiligen naar uw maat en wensen. Het grote gamma aan producten van Profalco heeft steeds de superieure kwaliteit als gemeenschappelijk kenmerk. Enkele van onze vaste partnermerken zijn G4S, General Electric, Jablotron en Comelit.

U kan bij Profalco terecht voor: alarmsystemen, camerabewaking, brandbeveiliging, kluizen, video- en parlofonie, toegangscontrole en poortautomatisatie,..


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft al meer dan vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Totaalintegratie

De term totaalintegratie omvat een totaalpakket van alle oplossingen en systemen die Profalco aanbiedt. Dit bevat onder andere camerabewaking, inbraakbeveiliging, domotica, toegangscontrolesystemen, video- en parlofonie.

In deze totaalintegratie is het geheel volledig geautomatiseerd. Huisautomatisatie wordt telkens aantrekkelijker in België. Omdat dit ingewikkeld en prijzig lijkt, schrikken veel Belgen ervan om de investering te doen. Doordat de techniek tegenwoordig al heel ver staat, is het mogelijk om toch al voor schappelijke prijzen huisautomatisatie te implementeren.

Profalco wilt samen met u de beste keuze in totaalintegratie en huisautomatisatie maken. Dit volledig aangepast aan uw wensen, noden en budget. Samen met u zal er dan uitgelegd worden hoe alles werkt en hoe u er mee moet omgaan. U kunt ook opteren voor een eenvoudig basissysteem en later uitbreiden.

Inbraakbeveiliging

Om u een optimale inbraakbeveiliging te bieden, komen we eerst bij u ter plaatse op bezoek. Aan de hand van een risico-analyse van uw woning en uw wensen en behoeften stellen we een voorstel op. Dit kan dan aangepast worden naar hoe u de beveiliging wilt.

U kunt kiezen tussen een draadloos of een bedraad systeem. Bij nieuwbouwwoningen en renovaties wordt een bedraad systeem aanbevolen, omdat dit mooier kan worden weggewerkt. Bij andere woningen wordt een draadloos systeem aangeraden.

Om deze systemen optimaal te laten werken, raden we een jaarlijks onderhoud aan. Met een onderhoudscontract kunt u dit jaarlijks onderhoud verzekerd krijgen.

Camerabewaking

Wij bieden het videocamerasysteem van Comelit aan. Dit systeem wordt gebruikt in tal van openbare plaatsen. Met een sterke HD en real-time werking, is dit één van de beste systemen voor camerabewaking.

Sterker nog, deze systemen hebben de mogelijkheid om als thermische camera’s te werken, kunnen werken als people counting camera’s, en bezitten de mogelijkheid om nummerplaten te herkennen.

De beelden zijn hoge kwaliteit en resolutie en kunnen bekeken worden op ieder toestel, van smartphones tot PC’s.

Domotica

Domotica maakt het leven makkelijker en eenvoudiger. Sterker nog, met domotica kan u tot 1/3 besparen door de huisautomatisering.

Deze huisautomatisering maakt van uw woning een smart home. In een smart home worden alle handelingen geautomatiseerd, zowel grote als kleine handelingen. Zo kan u verschillende handelingen met één klik laten gebeuren. Dit kan ofwel via een app op uw smartphone, via een controleapparaat, of via spraakassist. U hoeft hiervoor zelf niet in huis te zijn.

Brandbeveiliging

Niet enkel voor uw brandverzekering, maar ook voor een gerust hart heeft u nood aan een effectieve brandbeveiliging in uw woning. Zo zijn er systemen voor kleinere gebouwen zoals woningen en appartementen maar ook grotere systemen voor grotere gebouwen. Deze systemen kunnen door middel van signalen de personen in het gebouw waarschuwen.

Voor woningen specifiek is het sinds januari 2020 verplicht om rookmelders te plaatsen. Goedkope rookmelders zijn immers niet betrouwbaar en voldoen niet aan Europese normen, wat belangrijk is voor uw woning.

Video- en parlofonie

Video-en parlofonie geeft u de mogelijkheid om te zien en/of horen wie er aan uw voordeur staat vooraleer u de deur opent. Zo kunt u ongewenste gasten buiten laten. Profalco biedt video- en parlofonie aan van de hoogste kwaliteit. U kunt alles via uw smartphone controleren.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Certificaten / Awards


INCERT Certificaat
Erkenning FOD Binnenlandse Zaken

Beoordelingen 

6 beoordelingen over Profalco

Bobex score: 100%

Eddy  V .

12/05/2016    Essen


Project : Aanvraag Camerabewaking te Essen
Beoordeling : alles volgens afspraak
Yves  G .

23/02/2016    Brecht


Project : Alarmsysteem te Brecht
Beoordeling : Vriendelijke man, goede info, goede offerte, misschien gaan we hiermee verder
Leo  V .

26/10/2014    Schilde


Project : camerabewaking voor een woning in schilde
Beoordeling : uitgebreide technisdche beschrijving. Vertegenwoordiger is tevens zaakvoerder. Inspireert...
(Lees verder)
Gommaar  M .

03/10/2014    Rumst


Project : alarmsysteem voor een woning in Rumst
Beoordeling : Vlotte,deskundige en correcte uitleg
Francois  B .

21/07/2014    Laakdal


Project : alarmsysteem voor woning in Laakdal
Beoordeling : hij maakt de offerte en ook de installatie
Danny  V .

26/06/2014    Zoersel


Project : Alarmsysteem Zoersel 2980
Beoordeling : zeer goed
Adres
Profalco
Turfvaartlaan 27 
B-2920 Kalmthout, Belgium
BTW: BE0871.630.518
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.