Welkom bij OM Technics

Over ons


Dient het moment zich aan om je condensatie- of verwarmingsketel aan een onderhoud te onderwerpen of om gewoonweg een nieuwe te laten plaatsen? Dan heb je het geluk aan je zijde aangezien OM Technics gespecialiseerd is in beide zaken! Ons bedrijf heeft z’n vestiging in Lombardsijde en we zijn werkzaam in de regio West-Vlaanderen. Doordat we reeds in 2016 van start gingen, hebben we de noodzakelijke automatismen in de vingers en groeien we stilaan uit tot een bepalende speler in de sector.

Bij OM Technics denken we volop in het belang van onze klanten en streven we een maximale tevredenheid na. We proberen altijd een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons volledige cliënteel en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met hen. Om aan deze ambities te kunnen voldoen, hebben we de knoop doorgehakt om enkel mensen te werk te stellen die de juiste scholing genoten hebben en beschikken over de nodige ervaring. Voorts volgen we op regelmatige basis een bijscholingscursus. Dat helpt ons om onze diensten nog beter af te stemmen, waardoor we een streepje voor hebben op onze concurrenten.

Heb je na het lezen van bovenstaande informatie het gevoel dat je al een pak te weten gekomen bent, maar naar jouw gevoel toch nog niet alles? Twijfel dan zeker niet om ons te contacteren en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van vakmensen staat te popelen om jouw project aan te vatten en een oplossing op maat te bekomen die van jouw verwachtingen werkelijkheid maakt.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Als het onderhoud van bestaande en de plaatsing van nieuwe verwarmings- en condensatieketels ter sprake komen, ben je bij OM Technics in elk geval aan het juiste adres! Voor de uitvoering van onze opdrachten gebruiken we steevast kwaliteitsvolle materialen, die we combineren met een efficiënt werktempo en democratische prijzen.

We kunnen het je ten zeerste aanbevelen om over te gaan tot de installatie van een condensatieketel vermits er verschillende voordelen aan verbonden zijn: zo spaar je tot wel 40% energie uit, haal je een zo goed als maximaal rendement en maak je aanspraak op een bonus die tussen de 200 en 600 euro bedraagt.

Ook een verwarmingsketel in het algemeen biedt absoluut soelaas als je wil besparen en je investering op een snelle manier wil terugverdienen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
OM Technics
Oude Nieuwpoortstraat 13 
B-8434 Lombardsijde, Belgium
BTW: BE0646823219
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.