Heeft u vuile ramen op moeilijk bereikbare plaatsen? Wij kunnen u helpen om snel offertes te ontvangen van verschillende ruitenwasserijen. Zij staan garant voor een onberispelijke schoonmaak en u kiest zelf hoe vaak ze langskomen.

Gratis offertes
Volledig vrijblijvend
Erkende vakmannen uit uw buurt
Beschrijf uw project
1*. Hoeveel ruiten wenst u te laten wassen?
2*. Wat is de gewenste schoonmaakfrequentie?
3*. Wenst u ook een offerte voor traditionele schoonmaakdiensten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto’s en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Aangenaam!
Gelieve uw voornaam in te voeren
Leuke naam!
Gelieve uw familienaam in te voeren
Ziet er goed uit!
Vul een geldig e-mailadres in
Perfect, klaar voor verzending!
Vul een geldig telefoonnummer in
Top!
Voer een geldige bedrijfsnaam in
Genoteerd!
Voer een geldig adres in
Prima!
Voer een geldige postcode in
Goed gedaan!
Voer een geldige stad in
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.

Prijs glazenwasser

Hoeveel kost een ramenwasser? Gemiddeld betaal je voor een glazenwasser 30 à 50 euro (incl. btw). De prijs van een glazenwasser hangt af van:

  • Aantal & grootte van de ramen
  • Bereikbaarheid van de ramen
  • Verplaatsingskosten: zoek bij voorkeur dus een ramenwasser uit de buurt
  • Prijsverschillen per ramenwasser: prijzen vergelijken is dus de boodschap!

Sommige ruiten zijn moeilijk bereikbaar of vereisen te veel werk voor jou of je bedrijf om deze steeds zelf te wassen. Wil je steeds van brandschone ruiten kunnen genieten? Een professioneel bedrijf doet dat zonder problemen en in alle veiligheid. Professionele glazenwasser weten ze perfect hoe ze ramen op moeilijke plekken best aanpakken. Ze gebruiken de meest efficiënte maar ook de meest veilig technieken.

Een offerte aanvragen kan je veel geld besparen en verzekerd jou dat je met de juiste gespecialiseerde vakmensen samenwerkt. Op deze pagina geven we je mee waar je op moet letten bij een offerteaanvraag voor het wassen van jouw ramen.

Wat bepaalt de prijs van een glazenwasser?

De prijs van een glazenwasser verschilt van onderneming tot onderneming. Bij een standaard wasbeurt van jouw ramen wordt vaak ook een wasbeurt van het kozijn inbegrepen. Ter referentie, je rekent best rond de 30 euro voor het wassen van alle ramen in een standaard rijwoning en rond de 45 euro voor het wassen van alle ramen in een vrijstaande woning. De uiteindelijke prijs is natuurlijk sterk afhankelijk van het aantal ramen dat  gewassen moeten worden, de bereikbaarheid van de ramen, het type onderhoud, enz. We geven je hieronder alle factoren mee die invloed kunnen hebben op de kostprijs voor het laten wassen van jouw ramen.

Hoeveel ramen zijn er in jouw woning of bedrijf?

De kostprijs van jouw ramenwasser is natuurlijk vooral afhankelijk van het aantal ramen dat gewassen moeten worden. Ook de grootte en bereikbaarheid spelen natuurlijk een grote rol. Voor een bedrijf met zeer veel ramen kan de kost erg afwijken van de standaard prijs die bovenaan omschreven zijn. Omschrijf bij jouw offerteaanvraag dus duidelijk jouw situatie om financiële verassingen te voorkomen.

Moeten de ramen binnen en buiten gewassen worden?

Je kan kiezen om jouw ramen niet enkel langs de buitenkant te wassen, maar ook langs de binnenkant. Zo blinken jouw ramen langs beide kanten, en hoef je jou daar weer even niet mee bezig te houden. Een glazenwasser gebruikt de juiste producten op de juiste plekken. Per raam dat aan de binnenkant moet worden schoongemaakt reken je best gemiddeld 5 euro extra.

Hoe vaak uw glazen laten wassen?

Hoe vaak je een glazenwasser wil laten komen is natuurlijk volledig jouw keuze! Of je nu houten, PVC of aluminium ramen hebt, het wordt over het algemeen aangeraden jouw ramen één tot drie keer per jaar te wassen. Een glazenwasser houdt rekening met het soort ramen waarover jouw woning beschikt, en gebruikt de juiste producten en materialen om deze te doen blinken zonder schade aan te brengen.

Extra kosten die de prijs kunnen beïnvloeden

Voorrijkosten

Jouw gespecialiseerde ruitenwasser moet natuurlijk ook zijn kosten reiskosten en -uren dekken om bij jou te geraken. Dit noemt men ook wel voorrijkosten en worden in sommige gevallen nog apart aangerekend. Kies daarom voor een ruitenwasser in jouw buurt. Vraag via deze pagina offertes aan van gespecialiseerde vakmannen in jouw buurt.

Bereikbaarheid van de ramen

Indien jouw ramen moeilijk te bereiken zijn, kunnen de kosten natuurlijk oplopen. Zeker wanneer een hoogtewerker moet worden ingeschakeld gaat de prijs omhoog. Bij een standaard woning kan een glazenwasser meestal gebruik maken van eigen materiaal, maar vooral bij bedrijven kunnen zich moeilijkere situaties voordoen. Hou hier rekening mee voor de uiteindelijke kostprijs.

Grondig onderhoud

Je kan ook kiezen voor nog betere bescherming door een grondig onderhoud te laten uitvoeren. Zo kan je jouw ramen laten waxen. Zeker voor PVC en aluminium ramen is dit aangeraden om dit eens per jaar te doen met autowas, boenwas of andere speciale was. Wax zorgt voor een extra beschermlaag die ook vuil- en stofwerend werkt. Zo hebben ze minder onderhoud nodig en wordt schoonmaken nog makkelijker.

Daarnaast kan je ook kiezen voor het laten schoonmaken en smeren van bewegende delen zoals scharnieren en sloten. Dat zal de levensuur van je ramen heel wat verlengen. Het schoonmaken en smeren van de bewegende delen in jouw ramen doe je best één à twee keer per jaar.

Hoe kies je de beste glazenwasser

De beste glazenwasser is natuurlijk diegene die de job het beste uitvoert aan de meest voordelige prijs. Hou dus ook rekening met andere elementen zoals bijvoorbeeld de producten die gebruikt worden. Zo kunnen kwalitatieve ecologische producten een hogere kost verantwoorden.

Offertes vergelijken is de beste oplossing

De beste glazenwasser kiezen doe je natuurlijk best door het vergelijken van offertes. Op die manier kies je voor kwaliteit aan een scherpe prijs! Twijfel dus niet en vraag hier een offerte aan bij glazenwassers in jouw buurt!

Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is het grootste offerteplatform in België
Wij helpen elke maand meer dan 35.000 mensen
Al 24 jaar de pionier in de offertevergelijking
Veelgestelde vragen
Zodra u het formulier heeft ingevuld, bellen wij u op voor enkele bijkomende vragen. Zo kunnen we u matchen met de specialisten die het meest geschikt zijjn voor uw aanvraag. Vervolgens nemen deze specialisten contact met u op om een offerte op maat te kunnen opstellen. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Tenslotte kunt u vergelijken en de beste specialist kiezen.
Nee, de offertes zijn volledig vrijblijvend. U bent dus zeker niet verplicht om een specialist te kiezen.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. We hebben uw adres dus nodig om u te kunnen matchen met de juiste specialisten. Bovendien moeten de specialisten vaak ter plaatse komen om een offerte te kunnen opmaken, dus is het handig als ze meteen over uw adres beschikken. Uw telefoonnummer hebben we nodig om u snel te kunnen contacteren zodat we uw aanvraag kunnen vervolledigen en doorsturen. Uw gegevens worden vertrouwelijk behandeld en zijn enkel zichtbaar voor de specialisten met wie u gematcht wordt.
Wanneer het gaat om een renovatieproject komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is nodig om een correcte offerte op maat te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject afhangt van een heleboel factoren.
Zodra wij u na uw w aanvraag ontvangen, bellen wij u op binnen de 48u. Op dat moment versturen wij uw aanvraag meteen naar de juiste specialisten die u ook binnen de 48u zullen contacteren voor een offerte.
Ja, al onze specialisten worden onderworpen aan een kwaliteitscontrole vooraleer ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Onze gebruikers kunnen de specialisten bovendien een review geven. Deze kunt u raadplegen om een nog betere keuze te maken. U kunt achteraf zelf ook de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we meteen aan de slag om steeds de beste kwaliteit te kunnen bieden.
Construction worker
Ontvang offertes