Op zoek naar een erkende ontstoppingsdienst? Bobex helpt u graag op weg. Vraag hier uw gratis offertes voor het ontstoppen van uw wc, douche, gootsteen of afvoer. Onze ontstoppingsbedrijven nemen zelf contact met u op en werken een offerte op maat uit. Vergelijk hun prijzen en bespaart tot 30% op de eindfactuur.

Beschrijf uw project
1*. Wat wenst u te laten ontstoppen?
2*. Hoe dringend zijn deze ontstoppingswerken?
3. Beschrijving van uw project
4. Het toevoegen van foto ' s of bijlagen (Optioneel)
Opladen
Uploading…
Done!
Error! .
Uw Gegevens
zend mijn aanvraag
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .

Hoe werkt het?
1
Doe een aanvraag via het formulier
2
Gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies de beste professional!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht om te kiezen voor iemand.
Actief in meer dan 150 verschillende sectoren
Bobex is de grootste offerte platform in België
Iedere maand vinden er meer dan 25.000 mensen de juiste professional via Bobex.
Al 21 jaar de pionier in de offertevergelijking
Ja, onze offertedienst is geheel gratis. Onze specialisten stellen kosteloos een offerte op maat op.
Zodra u het formulier ingevuld heeft, bellen wij u op met enkele aanvullende vragen. Op deze manier kunnen we u met de specialisten matchen die het meest geschikt zijn voor uw project. Deze specialisten nemen dan contact met u op om een offerte op maat uit te werken. Dit is volledig gratis en vrijblijvend. Ten slotte vergelijkt u alle offertes en kiest u de beste specialist.
Nee, de offertes zijn geheel vrijblijvend. U bent dus zeker niet verplicht om te kiezen voor een specialist.
Veel van onze specialisten werken enkel in bepaalde regio's. Daarom hebben uw adres nodig om de juiste specialisten te selecteren. Bovendien komen de specialisten vaak eerst ter plaatse, vooraleer ze een offerte uitwerken. Het is dus handig dat ze uw adres direct hebben. Wij hebben uw telefoonnummer nodig, zodat wij uw aanvraag zo snel mogelijk kunnen voltooien en doorsturen naar de juiste specialisten. Uw gegevens zullen vertrouwelijk worden behandeld en zullen enkel zichtbaar zijn voor de specialisten met wie u gekoppeld bent.
Als het om een renovatieproject gaat, komen onze specialisten bijna altijd ter plaatse. Dit is noodzakelijk om een correcte offerte te kunnen opstellen, aangezien de prijs van een renovatieproject van zeer veel verschillende factoren afhankelijk is.
Zodra we uw aanvraag ontvangen, bellen wij u zo snel mogelijk op. Wij behandelen uw aanvraag en brengen u in contact met de juiste specialisten, Zij nemen binnen de 48 uur contact met u op voor een vrijblijvende offerte.
Ja, al onze specialisten zijn onderworpen aan een kwaliteitscontrole voordat ze kunnen toetreden tot ons netwerk. Daarnaast beoordelen onze gebruikers de specialisten en delen ze hun ervaringen. Raadpleeg deze beoordelingen om een nog betere keuze te maken. Eens u de offertes ontvangen heeft en de werken gedaan zijn, kunt u ook zelf de specialisten beoordelen. Met negatieve feedback gaan we we onmiddellijk aan de slag, zodat we altijd de beste kwaliteit bieden.
Construction worker