Bedrijven die actief zijn in Luxemburg

Keyware
76%
Ikaroslaan 24
B-1930 Zaventem

Heb je het gevoel dat je niet langer achterop kan blijven hinken op het gebied van betaaltechnologie en je dringend met je tijd mee moet gaan? Dan doe je er goed aan om deskundige hulp van Keyware in te schakelen, aangezien wij gespecialiseerd zijn in betaalterminals! O … (Lees meer)

Payment Solutions
70%
Kerkstraat 43
9406 Ninove

Heb je de indruk dat de tijd rijp is om te moderniseren op het vlak van betaaltechnologie om te vermijden dat je op den duur achter de feiten aan zal hollen? Dan kan het zeker geen kwaad om je oor te luister te leggen bij Payment Solutions, aangezien wij gespecialiseerd … (Lees meer)

Ccv Belgium
88%
Ter Waarde 50
B-8900 Ieper

Bent u op zoek naar een betrouwbare firma die u kan helpen om de juiste betaaloplossing voor uw winkel te vinden? Ccv Belgium staat voor u klaar. Dit bedrijf heeft meer dan 60 jaar ervaring, ruim 30.000 klanten en is gespecialiseerd in moderne en geavanceerde betaaloplo … (Lees meer)

Fireball
Emiel Clauslaan 95J
B-9800 Deinze

Bij Fireball zijn we actief in online betaalsystemen. Wanneer u als bedrijf over een webshop beschikt, dan biedt u best een zo ruim mogelijk assortiment aan online betaalsystemen. Hoe meer opties u voorziet, hoe groter de kans dat mensen ook daadwerkelijk kunnen kopen, … (Lees meer)

Beschrijf uw project
1*. Heeft u reeds een webshop?
2*. Welk betalingsmiddelen wenst u te gebruiken?
3*. Wanneer wenst u een online betaalsysteem installeren?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In accordance with the law of July 30, 2018 on the protection of individuals with regard to data processing, you have the right to access and rectify your data. To find out more, see our privacy charter
Online betaalsysteem: vind de juiste specialist in Luxemburg

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Online betaalsysteem die actief zijn in uw regio.
Online betaalsysteem bedrijven in andere regio's