Welkom TFE Kachels

Over ons


TFE Kachels is een bedrijf gespecialiseerd in kachels en ketels, waaronder pelletkachels, houtkachels, combikachels en pelletketels. Wij leveren opperbeste kwaliteit en staan van A tot Z voor u klaar! Hebt u vragen of onzekerheden? Of wenst u misschien simpelweg advies? Onze specialisten doen het allemaal.

Ook voor uw jaarlijks onderhoud staan wij graag in. Dit heeft betrekking op het onderhoud van uw houtkachel of pelletkachel, ketel of rookkanalen. Deze kanalen worden eerst stofvrij gemaakt, om vervolgens de mechanische delen te kunnen smeren. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project!

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Het volledig assortiment van TFE Kachels bestaat uit het volgende:

 • Pelletkachels: met pelletkachels kan u zich verwachten aan een hoog rendement en een lange levensduur. Daarnaast zijn er nog vele voordelen aan verbonden, zoals de milieuvriendelijke brandstof, het minimaal energieverbruik, de onderhoudsvriendelijkheid, een volautomatische werking, de luchtdichtheid, veiligheid, en nog veel meer. TFE Kachels biedt twee soorten pelletkachels aan, waaronder inbouwtoestellen en voorzetmodellen. Speelt uw haard geen centrale rol in het esthetisch design van uw interieur? Dan is een inbouwtoestel de juiste keuze. Voor een pelletkachel die in het oog springt en bij het interieur past, kiest u best voor een voorzetmodel!
 • Houtkachels: een houtkachel heeft op zich al veel voordelen, maar TFE Kachels raadt aan om voor de houtkachels van het merk Rika te gaan. Waarom? Omdat deze namelijk nog zuiniger verwarmen! Het innovatieve Rikatronic³– en sinds kort ook Rikatronic4-systeem, combineren drie voordelen in één systeem: milieuvriendelijk, zuinigheid en een volautomatische regeling van de verbrandingslucht in uw kachel. Het Rikatronic4-systeem zorgt er dan weer expliciet voor dat een automatische ontsteking met een timer mogelijk is. Daarnaast beschikken zij ook over verschillende soorten houtkachels, waaronder traditionele gietijzeren houtkachels, speksteenkachels, etc. Weet u niet goed welke kiezen? Zij helpen u graag met deze keuze!
 • Combikachels: wenst u een hout- en pelletkachel in één? Dan is de combikachel de ideale oplossing. Deze combinatie zorgt voor verwarmingscomfort, een optimaal rendement, een aangenamere stralingswarmte en onafhankelijkheid van elektriciteitsvoorziening. Ook hoeft u geen bang meer te hebben voor een verstoring van de look&feel van uw ruimte, want de combikachels beschikken over een modern en esthetisch design.
 • Pelletketels: wilt u een ketel die veel zuiniger is in brandstof dan gas- of mazoutketels? Pelletketels zijn hier dé oplossing voor. U zal uw investering op 5 à 8 jaar kunnen terugverdienen, aangezien u wel 50% bespaart op brandstof. Ook het milieu heeft er baat bij, want bij moderne pelletketels zijn vervuilende fossiele brandstoffen verleden tijd. Tenslotte loopt u met een pelletketel geen gevaar voor een plotse prijsschommeling qua brandstof.

Voor de opperbeste kwaliteit en een vlekkeloze service & installatie moet u bij TFE-kachels zijn. Samen met u gaan zij op zoek naar de beste totaaloplossing! Wacht niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
TFE Kachels
Stationsstraat 24 bus 2
9300 Aalst, België
BTW: BE0475441639
Openingsuren
 • Maandag: 09:00 - 17:00
 • Dinsdag: 09:00 - 17:00
 • Woensdag: 09:00 - 17:00
 • Donderdag: 09:00 - 17:00
 • Vrijdag: 09:00 - 17:00
 • Zaterdag: Gesloten
 • Zondag: Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .