Welkom bij Sekura

Over ons


Je huis beveiligen is geen overbodige luxe, en hetzelfde geldt natuurlijk voor je bedrijf. Sekura uit Oostduinkerke is gespecialiseerd in verschillende soorten beveiligingsmethoden en is een toonaangevende speler in de regio’s West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen.

Wil je je woning bijvoorbeeld graag beschermen tegen brandgevaar? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze veiligheidsfirma voorziet je huis van een goede brandbeveiliging en brandblusapparatuur. Uiteraard kan Sekura je huis ook wapenen tegen ongewenste bezoekers. In dat geval behoren alarmsystemen, camerabewaking, mistbeveiliging, kluizen en cilindersloten allemaal tot de mogelijkheden. Tot slot kunnen we je bedrijf voorzien van een volgsysteem waarmee je het reilen en zeilen van je bedrijfsvoertuigen in de gaten kan houden.

Wil je graag meer te weten komen over de diensten die we aanbieden? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en een adviesgesprek in te plannen. Wij helpen je met alle plezier verder en werken een oplossing op maat uit voor jou.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Jouw veiligheid is onze topprioriteit. Sekura kan beroep doen op jarenlange ervaring, levert totaalservice op een professionele manier met zelfopgeleide mensen en garandeert kwaliteit aan de best mogelijke prijzen.

Het plaatsen van alarmsystemen en camerabewaking zijn onze voornaamste activiteiten. Voor onze draadloze alarmsystemen maken wij gebruik van het merk Ajax, een modern en solide systeem van onberispelijke kwaliteit. Je hebt de keuze uit het basispakket, de starterkit cam en de starterkit deluxe. Dankzij Ajax kan je alvast op je beide oren slapen. Je kan alles perfect in de gaten houden waar en wanneer je maar wil. Je huis is op die manier niet alleen beschermd tegen inbraken, maar ook tegen water- en brandschade.

Wat betreft de camerabewaking kan je opteren voor 1, 2 of 4 camera’s en dit voor zowel binnen als buiten. De installatie ervan gebeurt altijd aan de hand van een bekabeld systeem. Met slechts 1 kabel zorgen wij ervoor dat data en stroom doorgegeven kunnen worden aan de camera, met een reikwijdte tot wel 100 meter. Wij staan in voor beelden van topkwaliteit die je de indruk geven dat je er live bij bent. Alle camera’s zijn eveneens uitgerust met infrarood.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Sekura
Leopold II laan 135/002
8670 Oostduinkerke, België
BTW: BE0543.406.173
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .