Welkom bij Schrijnwerk Cosyns Steven

Over ons


Steven Cosyns uit Wortegem-Petegem is uw expert in schrijnwerk in regio Oudenaarde. We zijn actief in Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Met een expertise in schrijnwerkerij en binnenhuisafwerking en helpen we u graag met al uw renovaties of nieuwbouwprojecten en geven we advies op maat.

Met maar liefst 25 jaar ervaring in de schrijnwerkerij heeft onze zaakvoerder Steven Cosyns een goede reputatie opgebouwd in de regio. We zorgen dan ook steevast voor een kwalitatieve afwerking van al uw binnenschrijnwerken. We werken ieder project gedetailleerd af zodat u een mooi resultaat kan verwachten dat lang meegaat. Ook na de werken kan u bij ons terecht met vragen of wanneer u hulp nodig heeft met herstellingen.

Bij Schrijnwerk Steven Cosyns bieden we een uitgebreid aanbod aan diensten aan. U kan bij ons terecht voor allerlei binnenschrijnwerken, zoals het plaatsen en herstellen van trappen, raamkozijnen en deuren, maar ook voor parketvloeren en laminaat bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast zijn we ook gespecialiseerd in gyprocwerken.

Zou u graag een volledige renovatie willen laten uitvoeren? We nemen uw woning volledig onder handen en werken daarvoor samen met betrouwbare partners. Op die manier kunnen we stipt werken, en nemen wij de coördinatie op ons. U heeft gedurende de totaalrenovatie telkens één aanspreekpunt voor als u vragen heeft. Wij zorgen voor de opvolging en houden in de gaten dat alles volgens plan wordt uitgevoerd.

Zoekt u een betrouwbare schrijnwerker in regio Oudenaarde? Contacteer ons en vraag een offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Schrijnwerk Steven Cosyns hechten we veel belang aan een correcte service. Tijdens de werken in uw woning staat u centraal en houden we een open communicatie over de werken. We werken met aandacht aan uw project en zorgen voor een mooie afwerking. Na de werken blijven we steeds bereikbaar indien u vragen heeft.

Ramen en deuren

Wil je graag je oude ramen en deuren vervangen? Moet er een herstelling gebeuren? Nieuwe ramen nodig voor je nieuwbouw? We werken met alle materialen, van hout tot PVC, en zorgen dat het design aansluit bij de stijl van je woning.

Parket en laminaat

Parketvloeren passen in iedere woning. Zoek je een parket voor jouw woning? We helpen je graag met advies en we specialiseren ons in de plaatsing van parketvloeren. We werken met de hoogwaardige parketten van MEISTER.

Liever een laminaatvloer? We leveren uit een groot aanbod aan Quickstep-laminaat. 

Zowel voor parket als voor laminaat zorgen we voor het eventueel uitbreken van oude vloeren tot de volledige afwerking van de nieuwe vloer.

Gyprocwerken

Voor plafonds, muren of valse wanden uit gyproc zorgen we voor een vlotte levering en plaatsing. We geven advies en kunnen de plaatsing van gyprocwanden op zolder combineren met isolatie. Bespreek gerust met ons de opties voor uw woning.

Totaalrenovaties

Afhankelijk van uw wensen en uw budget bespreken we de mogelijkheden voor uw totaalrenovatie. We pakken alle binnenschrijnwerk aan van garagepoorten en deuren, tot badkamerkasten en keukenmeubilair. We werken op maat om uw woning volledig tot zijn recht te laten komen. 

Regio ' s van de activiteit
Adres
Schrijnwerk Cosyns Steven
Ouwegemstraat 16
9750 Zingem, België
BTW: BE0730573217
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .