Welkom bij Renova-Solution

Over ons


Renova-Solution staat bekend om zijn jarenlange ervaring in renovatietechnieken. Wij focussen ons specifiek op gevelwerken en gevelisolaties, maar onze vakmannen zijn bekwaam en kundig genoeg om ook een totaalrenovatie uitvoeren.

Bent u op zoek naar een meer duurzame, geluidsisolerende, energiebesparende of waterafstotende gevel? Dan kunnen wij u helpen door de natuurlijke beschermlaag spuitkurk aan te bieden. Wij zijn expert in het aanbrengen hiervan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Gevelreiniging

Gevels zijn vaak gemaakt of bezet met poreuze materialen. Bij vocht en regen kunnen deze materialen algen vormen en vuil worden. Dit haalt de waarde van uw woning naar beneden en zal ervoor zorgen dat uw gevel minder stevig wordt. Door uw gevel regelmatig te reinigen, kunnen we ervoor zorgen dat uw gevel haar glorie behoudt.

Eerst zullen we kijken of uw gevel algen bevat of enkel vuil is. Dit kunnen we beiden met een hogedrukreiniger reinigen. Voor algen zal de druk van de straal straffer moeten dan bij bijvoorbeeld enkel vuil. Dan zullen we kijken of uw gevel beschadiging heeft. Indien er schade is moet men een gevelrenovatie overwegen.

Gevelrenovatie

Gevels kunnen door wind of takken of dergelijke beschadigd worden. Maar ook overdadig vocht en slechte gevelbekleding kunnen uw gevel schaden. Het eroderen en afbrokkelen van gevels zijn niet alleen esthetisch onaantrekkelijk, maar gaan op langere termijn ook de stevigheid van uw gevels aantasten.

U heeft een stevige gevel nodig. Wanneer er bij een afgebrokkelde gevel een deel van de buitenmuren wordt blootgesteld aan regen en vocht, kan dit indringen en de buitenmuren stilaan verwoesten.

Er ontbreken delen van uw gevel, hetzij door erosie hetzij door accidenten, dan kan men kiezen om deze te herstellen met het materiaal van uw gevelbekleding en zo terug een gave en egale gevel hebben. Deze beschermt uw buitenmuren voor een tijd. Uw buitenmuren zijn dus voor een tijdje stevig en betrouwbaar.

Maar er kan nog steeds vocht indringen. Vocht is de grootste vijand van uw woning. Vocht kan schimmels laten ontstaan. Schimmels brengen bacteriën mee, deze kunnen u en uw familie ziek maken. Vocht kan poreuze materialen ook vernietigen zoals bakstenen en metselvoegen.

Vocht kan men tegengaan met de juiste gevelbekleding zoals bijvoorbeeld crepi of steenstrips, en hierna kan men een vochtafstotende sealer aanbrengen. Een goede isolatie van uw gevel helpt ook al veel om vocht weg te houden.

Gevelisolatie

Het is dus belangrijk om uw gevel goed te isoleren. U kan al zeker vertrouwen op gevelbekleding met geweldige isolatiekwaliteiten zoals crepi en steenstrips. Crepi oogt heel mooi en strak.

Steenstrips is een snelle optie om metsel en voegwerk te ontwijken en deze optie is ook een geweldige isolator. Maar naast deze mogelijkheden op de markt, kan men ook beslissen om de muren zelf te isoleren. Daarnaast bestaat er ook spuitkurk. Dit oogt mooi en isoleert ook heel goed.

Regio ' s van de activiteit
Adres
Renova-Solution
Vandendriesschestraat 4A
9620 Zottegem, België
BTW: BE0719.403.765
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .