Welkom Grünbeck Belgium

Over ons


Grünbeck is een expert in waterbehandeling, meer bepaald in waterverzachters en waterontharders. We zijn ontstaan in Duitsland en zijn nu actief in meer dan 40 landen. Op basis van onze ervaring en vakmanschap is Grünbeck uitgegroeid tot een toonaangevende specialist in waterverzachters.

Een waterverzachter plaatsen is een vak apart. Daarom scholen onze installateurs zich voortdurend bij. We combineren onze ervaring met de nieuwste technieken. Zo bent u met Grünbeck zeker van perfect ontkalkt water en een optimale installatie.

Grünbeck staat altijd klaar om u professioneel advies te geven over waterverzachters. Vanaf het eerste contact tot en met de dienst-na-verkoop staan we voor u klaar. We luisteren naar uw behoeften en geven persoonlijk advies over de beste waterverzachter voor uw huis. Vervolgens werkt Grünbeck een gratis en vrijblijvende offerte uit op uw maat! 

Meer weten over hoe andere Bobex-gebruikers de diensten van Grünbeck beoordelen? Lees hier de getuigenissen. Indien u op zoek bent naar expert in waterverzachters of algemene waterbehandeling, dan bent u bij Grünbeck alvast aan het juiste adres. Neem hier contact op met Grünbeck en ontvang een gratis offerte.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Bij Grünbeck hebben we verschillende technieken die we inzetten voor een betere waterkwaliteit bij u thuis, voor uw bedrijf of in uw zwembad. Onze filters en technologieën reinigen en desinfecteren het water, ontharden of ontkiemen het. Voor elke nood hebben we een doelgerichte toepassing op maat.

Onze Grünbeck waterfiltersystemen voor thuis halen de kleinste deeltjes vuil uit het water en verminderen de aanwezigheid van kalk. Op die manier gaan de douchekop en de wasmachine langer mee omdat ze niet aangetast worden door hard water.

Via doseertechnieken, desinfectie en filtersystemen wordt kalk uit het water gezuiverd en worden uw leidingen en buizen beschermd. Uw huishoudapparaten, leidingen, badkamers en keukens hebben minder last van kalk, wat het gemakkelijker in het onderhoud maakt en u kan er langer van genieten. Zacht water is ook goed voor uw huid. Kalk en magnesium kunnen hard aankomen op een gevoelige huid, met onthard water heeft u minder last van een droge of broze huid.

Ook voor zwembaden, zowel particuliere als publieke, hebben we specifieke filter- en reinigingstechnologieën ontwikkeld. Het water wordt minutieus gecontroleerd en de juiste dosering aan producten wordt toegevoerd. Bovendien zijn onze filters ingesteld op de kleinste kiemen en bacteriën. 

We hebben filters ontwikkeld voor verschillende publieke en commerciële toepassingen, zoals waterbehandeling voor zorgcentra en ziekenhuizen, proceswater reinigen voor energiecentrales, water zuiveren voor de drank- en levensmiddelensector, … Waar water nodig is, kunnen wij een oplossing aanbieden om de kwaliteit ervan te optimaliseren

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit
Adres
Grünbeck Belgium
Hoogmolenstraat 13
8790 Waregem, België
BTW: BE0840.451.451
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .