Welkom bij EURO-ROLL

Over ons


Rolluiken, zonweringen, zonneschermen,… Wilt u de zon of het licht buiten houden, dan moet u bij EURO-ROLL zijn.

Wij hebben een ruim gamma met oplossingen om de buitenwereld buiten te houden, en u uw privacy te geven die u wenst.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Inbouw rolluiken

Inbouwrolluiken zijn heel onopvallend. Deze worden in het geheel van de ramen ingebouwd en hierdoor vallen ze niet in het oog. Deze rolluiken worden samen in het ontwerp van de ramen inbegrepen. Dit maakt het net één geheel.

Deze rolluiken zijn beschikbaar in onder andere PVC of aluminium lamellen. De PVC lamellen hebben geen diepe groeven en zijn daarom opvallend genoeg heel onderhoudsvriendelijk. Hun glanzend oppervlak zorgt ervoor dat regen en een groot deel van het vuil niet blijft zitten. Daarnaast vindt u ze ook in een tal van kleuren.

Wist u dat deze dubbelwandig geprofileerde rolluiken in aluminium ook isolerend werken? Ze zijn zelf hoog isolerend en zijn net als de PVC rolluiken beschikbaar in verschillende kleuren.

Voorzetrolluiken

Onze voorzetrolluiken zijn van de beste kwaliteit. Er is een ruime keuze uit PVC-lamellen en 14 verschillende aluminium-lamellen. U mag er zeker van zijn dat deze perfect bij levensstijl, woningstijl en budget zal passen. En ook deze lamellen hebben een uitstekende isolerende kwaliteit.

Onze aluminium-lamellen zijn krasvrij en kunnen tegen een stootje door hun zijdeachtige matte oppervlakte. Hierdoor bezitten we een uniek gamma aan aluminium-lamellen.

De bijhorende rolluikkasten zijn verkrijgbaar in zowel rond, schuin als recht en u vindt deze in basis kleuren zoals bijvoorbeeld wit.

Screens als zonnewering

Screens zijn een efficiënte oplossing om warmte en licht buiten te laten. Ze verduisteren de ruimt waardoor deze ook koel blijft. Zo vindt u bij ons screens in een tal van kleuren en formaten om uw ramen volledig af te dekken en in uw interieur op te gaan.

De screens worden zo gemonteerd dat u weinig last zal hebben van het ophangsysteem. Dit zal immers mooi afgewerkt worden.

U heeft keuze uit microscreens, ritsscreens, deze zijn beide zonnewerend, of duisterscreens die een volledige verduistering bieden.

Knikarm zonnescherm

Deze zonneschermen zal u wel kennen vanuit de horeca. Het zijn dat soort schermen die over een terras hangen en buiten aan uw gevel worden bevestigd. U kan deze ook intrekken zodat deze niet beschadigd wordt door slecht weer

Poorten

Vervolgens kan u ook bij ons terecht voor poorten. Zo bieden we sectionale poorten die u een maximale doorrij breedte bieden of kantelpoorten die er heel esthetisch uit zien en uw gevel een mooie design look geven.

Beide poorten hebben een ruim gamma aan kleuren en de kantel poorten hebben ook een ruim gamma aan materialen waar uit deze kunnen gemaakt worden.

Regio ' s van de activiteit
Adres
EURO-ROLL
Molenstraat 70
2547 Lint, België
BTW: BE0882053464
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .