Welkom CONDAK

Over ons


Bij Condak kan u terecht voor verschillende dak- en isolatiewerken. Vakmanschap vereist expertise en daarom hebben wij ons bij Condak toegespitst op het renoveren van platte daken. Wij bieden u alles aan wat u maar nodig heeft voor een renovatie. Naast standaard dakwerken plaatsen we dan ook lichtstraten, dakgoten en groene daken. Op vlak van isolatie, voert Condak opencellige spuitisolatiewerken uit. Dit biedt tal van voordelen en is isolatie op waterbasis.

Woont u in Antwerpen en heeft u nood aan een specialist in dakwerken? Kies dan voor Condak en ga voor kwaliteit! Vraag hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wij zorgen ervoor dat uw droomdak werkelijkheid wordt. Alles wat u wenst voor uw dak wordt door ons verzocht, van standaard dakwerken en -isolatie tot groene daken, lichtstraten en meer.

Dakwerken

Wij bouwen of renoveren jouw plat dak met de grootste zorg. Een zeer stevig dak dat lang meegaat is essentieel voor iedere woning. Wil u nieuwe dakpannen leggen of een nieuwe dakgoot installeren? U kan op ons rekenen!

Bij dakwerken is zowel de kwaliteit van het materiaal als de kwaliteit van de plaatsing van enorm belang. Er moet rekening worden met de bestaande dakstructuur om optimaal resultaat te bekomen.

Dakgoot

Je kan kiezen tussen een hang- of dakgoot maar ook de keuze van het materiaal van je dakgoot is belangrijk. Bovendien moet de breedte van je dakgoot afgestemd zijn op jouw situatie. Dit is nodig voor een optimale afvoer van het water. Daarnaast moet je dakgoot ver genoeg van je muur staan om vochtige muren te voorkomen bij een lek. Wij voorkomen liever dan genezen!

Dakisolatie

Jouw woning beschermen tegen het verlies van warmte in de winter en koelte in de zomer begint bij een goed geïsoleerd dak. Wij helpen jou bij jouw isolatiekeuze zodat u de ideale isolatie kiest voor uw dak. De isolatie wordt door ons vakkundig geïnstalleerd onder jouw dak zodat deze uw optimale isolatie biedt.

We werken met opencellige spuitisolatie waardoor uw muren kunnen blijven ademen! Opencellige spuitisolatie is luchtdicht en vochtwerend en kan snel en efficiënt worden aangebracht. Het is ook ideaal voor tussen kleine voegen.

Groendak

Groene daken bieden tal van voordelen en is één van de beste manieren waarop jij kan bijdragen tegen klimaatverandering. Het zorgt voor een betere isolatie, maar het is ook de ideale waterbuffer. Daarnaast heeft een groendak een langere levensduurte dan een conventioneel dak. Bovendien zijn platte daken ideaal voor de aanleg van een groendak. Omdat je een dikkere opbouw kan aanleggen zorgt jouw groendak voor een grotere biodiversiteit en voor een nog betere waterbuffer. Heb je zonnepanelen op jouw dak? Dan zorgt een groendak voor een nog hoger rendement van jouw zonnepanelen!

Lichtstraten

Zorg voor meer daglicht in je huis dankzij onze lichtstraten. Je zorgt voor een aangename woon- en werkruimte én je laat de ruimte op slag groter lijken. Twee vliegen in één klap!

Regio ' s van de activiteit
Adres
CONDAK
Beversebaan 111
2070 Zwijndrecht, België
BTW: BE0818.170.155
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .