Lijst met beste installateurs voor laadpalen in Deinze

Potentiaal
100%
Kerkstraat 49
B-9988 Waterland-Oudeman

Potentiaal is een bedrijf afkomstig uit Waterland-Oudeman. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Laadpaal voor uw bedrijf, Laadpaal thuis.

Blue Charging
100%
Kortendam 17
B-9940 Evergem

Blue Charging is een bedrijf afkomstig uit Evergem. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Laadpaal voor uw bedrijf, Laadpaal thuis.

Radius
92%
TIO3, Oscar Delghuststraat 60
B-9600 Ronse

Belgian Fuel Card is onderdeel van Radius Payment Solutions Ltd, een groot en belangrijk tankkaartmanagementbedrijf in Europa. Bij ons kan u terecht voor allerhande tankkaarten, zowel voor lokaal als nationaal en Europees gebruik.
Door met ons samen te werken kan u rek … (Lees meer)

Blulinc
89%
Booiebos 8A
B-9031 Drongen

Blulinc is een bedrijf afkomstig uit Drongen. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Laadpaal voor uw bedrijf, Laadpaal thuis.

M-A-S
85%
Landlede 38
B-9451 Kerksken

M-A-S is een bedrijf afkomstig uit Kerksken. Partner van Bobex sinds 2023, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Laadpaal voor uw bedrijf, Laadpaal thuis.

TJ-Technics
100%
St-Katharinastraat 165-2
2870 Puurs Sint-Amands

TJ-Technics is een jong en dynamisch bedrijf en legt zich toe op algemene residentiële elektriciteitswerken voor nieuwbouw, renovatie of uitbreidingen.

Green-City
100%
Lt. Karel Caluwaertsstraat 40
B-2160 Wommelgem

Green City is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het op maat installeren van laadoplossingen voor elektrische voertuigen, zowel voor particulieren als voor bedrijven. Gevestigd in Antwerpen, bedienen we de metropool van Noord-België, in het bijzonder de bedrijve … (Lees meer)

EnergyVibe
100%
Spitsstraat 1
B-8800 Roeselare

EnergyVibe is een bedrijf afkomstig uit Roeselare. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Laadpaal voor uw bedrijf, Laadpaal thuis.

Elga-Energy
100%
Sint-Laurentiusstraat 67
B-8210 Zedelgem

Elga-Energy is een bedrijf afkomstig uit Zedelgem. Partner van Bobex sinds 2024, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Laadpaal voor uw bedrijf, Laadpaal thuis.

Electronick
Bargestraat 6
8340 Moerkerke - Damme

Electronick is een bedrijf afkomstig uit Moerkerke – Damme. Partner van Bobex sinds 2020, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Laadpaal voor uw bedrijf, Laadpaal thuis.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waar wenst u een laadpaal te installeren?
2*. Voor welke elektrische auto is de installatie bestemd?
3*. Wanneer wenst u de laadpaal te plaatsen?
4*. Heeft u reeds een elektrisch voertuig?
5*. Bent u ook geïnteresseerd in zonnepanelen?
6. Bijkomende informatie
7. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.

Waarom laadpaal installeren?

Een elektrische laadpaal installeren is een slimme zet. Op die manier kan jij je elektrische wagen optimaal opladen. In principe is het ook mogelijk om dit te doen via een gewoon stopcontact tot 10 Ampère, maar in dat geval loop je risico op verhitting.

Bovendien duurt het gemiddeld 10 uur om je auto op te laden via gewone, huishoudelijke stopcontacten, terwijl dit met laadpalen maar 4 tot 5 uur tijd in beslag neemt. Je merkt het dus al, een laadpaal werkt veel sneller én veiliger.

Pluspunten elektrische laadpaal thuis

Een laadpaal kopen, heeft heel wat voordelen. Zo is het veel veiliger dan het gebruiken van je elektrische installatie thuis, want er is geen kans op oververhitting.

Daarnaast laadt het je elektrische auto veel sneller op waardoor je tijd uitspaart. Je kan je elektrische wagen ook opladen in een oplaadpunt, maar dit is minder makkelijk en kost je veel meer geld dan laadpalen.

Hoe vind ik de beste installateur voor een laadpaal?

Wil je ook graag een laadpaal bij je thuis laten installeren? Dan vraag jij je waarschijnlijk af hoe je de beste installateur vindt. Eigenlijk is dit helemaal niet moeilijk. Al wat je hoeft te doen, is offertes vergelijken en dat kan je door op onderstaande knop te klikken.

Waarom voor onze installateurs kiezen?

Kiezen voor een laadpaal installateur van Bobex heeft heel wat voordelen. Zo zijn de vakmannen stuk voor stuk bekwaam en ervaren. Daarnaast zorgen ze steeds voor een kwalitatieve en veilige installatie.

Ervaren vakmannen

Bij Bobex worden de vakmannen grondig gescreend. Dat betekent dat wij enkel vakmannen hebben die over de nodige certificaten, diploma’s en ervaring beschikken.

Goede kwaliteit

Doordat de laadpaal installateurs veel ervaring hebben en over de juiste middelen beschikken, verloopt alles vlekkeloos. Je kan dus rekenen op een veilige en duurzame installatie.

Reacties van vorige Bobex klanten

Als je nog twijfels hebt over het inhuren van een Bobex vakman, helpt het om de reacties van vorige Bobex klanten te bekijken. Veel klanten zijn namelijk erg tevreden over hoe makkelijk je de beste installateur in je buurt vindt. Daarnaast zijn ze ook lovend over de kwaliteit van de installatie.

Prijs laadpalen voor thuis

Voor de laadpaal zelf betaal je gemiddeld tussen de 500 en 900 euro. Daarbij komt de installatiekost die meestal tussen de 600 en 1.500 euro ligt. Er is dan nog een extra bedrag van 120 tot 180 euro dat je moet betalen voor de herkeuring van je elektrische installatie.

De kostprijs van de installatie van een laadpaal in de provincie Deinze bedraagt dus in het totaal tussen de 1.000 en 3.000 euro. Voor een nog duidelijker zicht op de installatiekosten van de laadpaal, kan je bij ons offertes laten opstellen.

De prijs van een laadpaal installeren varieert sterk, omdat het afhangt van het bijkomende werk dat een installateur moet verrichten. Ook het soort laadpaal dat je kiest en enkele andere factoren zijn van invloed op de prijs. Het is dus moeilijk om er een vaste prijs op te kleven.

Maak ik aanspraak op het verlaagde btw-tarief en premies?

Ja, met een laadpaal geniet je van de 6% btw-regeling. Dat wil zeggen dat je slechts 6% in plaats van 21% btw hoeft te betalen op de installatiekosten van de laadpaal thuis.

Je kan daarnaast profiteren van een belastingvermindering voor maximaal 1.500 euro. Je kan deze vermindering wel maar één keer aanvragen. Hoeveel het precies bedraagt, hangt af het jaar waarin de uitgaven werkelijk zijn betaald.

Soorten laadpalen Deinze

Voordat je een laadpaal laat installeren, is het handig om de verschillende soorten laadpalen te kennen. We overlopen ze hieronder.

1. Met vaste kabel

Sommige elektrische laadpalen zijn voorzien van een vaste kabel, andere hebben een losse kabel. Een vaste kabel is handiger in gebruik, maar als je je elektrische wagen oplaadt met een losse kabel, kan je zowel auto’s met type 1 als type 2 aansluiting opladen.

2. Slimme palen & gewone laadpalen

Er zijn zowel gewone als slimme laadpalen. Het gewone type laadpaal werkt offline. Wanneer de stekker wordt aangesloten, begint de laadpaal met laden totdat je de stekker loskoppelt. Een simpel systeem zonder extra mogelijkheden.

De slimme laadpaal werkt online, waardoor dit type laadpaal met enkele extra’s komt. Zo kan je het op afstand bedienen en is het mogelijk om je exact verbruik op te volgen. Dat is handig als je werkgever deze kosten bijvoorbeeld terugbetaalt of als je ze wilt inbrengen in je boekhouding.

3. Type 1 of type 2 laadkabels?

Of je nu voor een laadpaal met een type 1 of type 2 laadkabel moet kiezen, hangt af van je elektrische wagen. Amerikaanse en Japanse automerken werken met type 1 laadkabels en Europese merken en Tesla auto’s werken met type 2 laadkabels.

4. Laadpaal met slot

Sommige elektrische oplaadpalen zijn voorzien van een slot. Als je laadpaal op een plek staat waar niemand bij kan, is dit niet nodig. In andere gevallen is een laadpaal met slot wél aangeraden.

Laadpaal zelf plaatsen?

Misschien overweeg je om zelf een laadpaal te installeren. Dat is uiteraard mogelijk, maar dat wil niet zeggen dat het een goed idee is.

Als je hier geen verstand van hebt, kan het namelijk gevaarlijk zijn om het zelf te doen. Bovendien is de kans groot dat er iets misloopt. Speel dus liever op zeker en laat je laadpaal op de gewenste locatie plaatsen door een bekwame installateur.

Laadpaal installatie Deinze: vergelijk gratis offertes

De installatie van je laadpaal laat je het best doen door een ervaren en erkende vakman in de buurt. Die vind je eenvoudig bij Bobex, want je kan bij ons gratis offertes laten opstellen.

Daarvoor hoef je alleen maar enkele gegevens in te vullen. Vervolgens krijg je van ons niet één, maar vijf offertes toegestuurd. Zo kan je ze al meteen met elkaar vergelijken, waardoor je snel ziet welke laadpaal installateur in Oost-Vlaanderen het goedkoopst is. Offertes vergelijken bespaart je dus heel wat geld.

Laadpaal thuis: vind de juiste specialist in Deinze

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Laadpaal thuis die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Laadpaal thuis
Bekijk de specialisten in de omliggende gemeenten