Specialisten in gevelrenovatie in West-Vlaanderen

VBM CLean
100%
Dudzeels Opperhof 16
B-8380 Dudzele

Gevelrenovatie, reiniging en mosverwijdering van jouw dak. Zoveel handelingen die niet mogen worden verwaarloosd om de esthetiek en het comfort van jouw huis te verbeteren. Ondanks de onverdiende reputatie van niet-technische gebieden die openstaan voor onderhoud door … (Lees meer)

Dakwerken Vandenbussche
100%
Ambachtenstraat 74
B-8930 Menen

Wij zijn een bedrijf gespecialiseerd in renovatie , reparatie of nieuwbouw van daken . Met meer dan 10 jaar ervaring wordt u begeleid door vertrouwde professionals en betrokken bij hun werk. Geografisch kunnen we opereren in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen .

Onze … (Lees meer)

BOZICA
100%
Oostendse Steenweg 54
B-8377 Zuienkerke

BOZICA is een bouw- en renovatiebedrijf dat gespecialiseerd is in de renovatie van gevels. BOZICA is gevestigd in Zuienkerke in West-Vlaanderen en is actief in de regio. Wij staan tot uw beschikking voor de realisatie van uw projecten en zijn gespecialiseerd in de re … (Lees meer)

SENSuWALL
100%
Menenstraat 559
B-8560 Wevelgem

SENSuWALL, gevestigd in Wevelgem, België, is gespecialiseerd in de installatie en vervanging van ramen en deuren, alsook in de renovatie van gevels.

Laat ons uw deuren en ramen installeren of vervangen. Van begin tot eind staan wij garant voor een professionele, sn … (Lees meer)

A.D. Cleaning
91%
Hulstsestraat 116
B-8520 Kuurne

A.D. Cleaning is een bedrijf afkomstig uit Kuurne. Partner van Bobex sinds 2015, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken.

Supreno
Plaatsmolenstraat 4
B-8800 Oekene

Supreno is een bedrijf afkomstig uit Oekene. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken.

Ster-Cleaning
100%
Aaigemsveld 20
B-9550 Herzele

Ben je in een zoektocht verzeild geraakt naar het ideale bedrijf om een dakreiniging of dakontmossing aan toe te vertrouwen? Of zijn het eerder gevelwerken die je wenst te laten uitvoeren? Een ding is zeker: in beide gevallen ben je aan het juiste adres bij Ster-Cleanin … (Lees meer)

Idem-Poorten
100%
Westerring 33
B-9700 Oudenaarde

Wat jouw garagedeurproject ook is, wij zullen je met woord en daad bijstaan. Bij Idem-Poorten profiteren we van meerdere modellen: Materiaal, kleur, handmatig of automatisch, jij beslist! Van ontwerp tot productie en installatie begeleiden wij je met kennis en respect … (Lees meer)

Bouw-Mix
93%
Zuidleiestraat 12-1b
B-9880 Aalter

Is het moment stilaan aangebroken om dak- en/of gevelwerken te laten uitvoeren aan je woning? Dan ga je daarvoor best eens te rade bij Bouw-Mix, aangezien wij in bovengenoemde zaken gespecialiseerd zijn! Onze firma situeert zich in Aalter en we zijn werkzaam in de regio … (Lees meer)

Healthywall
92%
Oude Aardenburgse Weg 47
B-9990 Maldegem

Healthywall bvba , is een gespecialiseerd bedrijf in gevelrenovatie .Healthywall levert een 360° full service en behandelt in haar projecten altijd van A tot Z in eigen beheer.Zo heeft U slechts één enkel aanspreekpunt en komt i nooit voor verrassingen te staan zowel … (Lees meer)

Faccader
Koningin Astridlaan 8 - 10
B-2830 Willebroek

Faccader is een bedrijf afkomstig uit Willebroek. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Buitenmuurisolatie, Gevelwerken, Isolatie.

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type gevelrenovatie wenst u?
2*. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
3. Wanneer wenst u de gevelwerken op te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Gevelwerken: vind de juiste specialist in West-Vlaanderen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Gevelwerken die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Gevelwerken