Specialisten in gevelrenovatie in Antwerpen

Rosso
100%
Dorpstraat 10
B-2990 Wuustwezel

Een kaal en leeg huis is allesbehalve gezellig. Een likje verf tegen de muren daarentegen kan al meteen sfeer scheppen. Rosso doet al uw schilderwerken met de grootste zorgen en een oog voor detail.
U zal in een aangenaam interieur vertoeven waar de muren egaal en perf … (Lees meer)

Gaby Project
100%
Provincialesteenweg 22
B-2620 Hemiksem

Gaby Project is een onderneming uit Hemiksem die gespecialiseerd is in isolatie en geluidsisolatie, gevelrenovatie en buitengevelisolatie.

Doe een beroep op ons voor diverse diensten

Isolatie en geluidsisolatie van buitenmuren

Isolatie en geluidsisolatie zijn … (Lees meer)

VLG-Projects
100%
Steenweg op Weelde 42
B-2330 Merksplas

Bij VLG-projects kunt u terecht voor heel wat renovatie gerelateerde werken. Wij zijn namelijk heel ervaren in renovatieprojecten die te maken hebben met reinigen van uw woning.
Zo kunt u zeker bij ons terecht als gaat om dakreiniging, en gevelreiniging, maar gevelbekl … (Lees meer)

Cornelissen Bouw
100%
Oudebaan 72
B-2640 Mortsel

Of u nu een bouw- of renovatieproject heeft, Cornelissen Bouw is er om u te helpen uw dromen waar te maken. Wij zijn niet zomaar een eenvoudig bedrijf dat uw plannen uitvoert. In plaats daarvan kunt u ons zien als een echte partner voor uw constructie. Ons doel is om w … (Lees meer)

Haradinaj
100%
Fort II straat 167
B-2160 Wommelgem

Haradinaj is een bedrijf gespecialiseerd in badkamer renovatie. Zij is actief in België, meer bepaald in de regio Antwerpen. Als je in deze streek woont en van plan bent jouw badkamer te renoveren, nodigen wij je uit aandacht te besteden aan dit artikel om je de middel … (Lees meer)

ARDG
100%
Heuvelstraat 13
B-2560 Nijlen

ARDG is een bedrijf afkomstig uit Nijlen. Partner van Bobex sinds 2021, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Gevelwerken.

Probuild Exterior
100%
Letterkundestraat 16
2610 Wilrijk

Kijk je uit naar een bedrijf om gevelwerken, isolatiewerken en/of de plaatsing van ramen, deuren en beglazing aan toe te vertrouwen? Dan ben je bij Probuild Exterior alvast aan het juiste adres, aangezien wij in elk van bovengenoemde zaken gespecialiseerd zijn! Onze ond … (Lees meer)

Mecdecor
95%
Bischoppenhoflaan 135
B-2100 Antwerpen

Kan uw gevel wel een opfrissing gebruiken? Bent u op zoek naar een eerlijke firma om uw gevel te renoveren, te bepleisteren, te bekleden of te reinigen? MEC Decor staat enthousiast voor u klaar! Dit bedrijf is gespecialiseerd in gevelwerken. Voor gevelverfraaiing, maar … (Lees meer)

IP Cleaning
Lodewijk De Konincklaan 326
B-2320 Hoogstraten

IP Cleaning is een bedrijf afkomstig uit Hoogstraten. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Dakreiniging, Dak ontmossen, Gevelwerken.

Nove-Diensten
100%
Lodewijk De Raetstraat 73
B-3920 Lommel

Nove-Diensten is een bedrijf dat zich bezighoudt met reiniging, renovatie en onderhoud van vastgoed. Het ontmossen van daken maakt ook deel uit van ons takkenpakket. We zijn gevestigd in Lommel en voeren onze werken uit in de regio’s Limburg en Antwerpen.
Waarom … (Lees meer)

Verdi Clean
100%
Reepstraat 142
B-9170 Sint-Gillis-Waas

Samen met mijn 3 werknemers verzorgen zorgen wij voor hetReinigen en beschermen  van daken, gevels en bestratingGevelrenovatie hervoegenWij streven naar een langdurig proper resultaat. Hierom plaatsen wij de juiste coatings op de juiste ondergronden. Veiligheid is voo … (Lees meer)

Idem-Poorten
100%
Westerring 33
B-9700 Oudenaarde

Wat jouw garagedeurproject ook is, wij zullen je met woord en daad bijstaan. Bij Idem-Poorten profiteren we van meerdere modellen: Materiaal, kleur, handmatig of automatisch, jij beslist! Van ontwerp tot productie en installatie begeleiden wij je met kennis en respect … (Lees meer)

Bouw-Mix
93%
Zuidleiestraat 12-1b
B-9880 Aalter

Is het moment stilaan aangebroken om dak- en/of gevelwerken te laten uitvoeren aan je woning? Dan ga je daarvoor best eens te rade bij Bouw-Mix, aangezien wij in bovengenoemde zaken gespecialiseerd zijn! Onze firma situeert zich in Aalter en we zijn werkzaam in de regio … (Lees meer)

arrow
Beschrijf uw project
1*. Welk type gevelrenovatie wenst u?
2*. Hoeveel gevels dienen bewerkt te worden?
3. Wanneer wenst u de gevelwerken op te starten?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Gevelwerken: vind de juiste specialist in Antwerpen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Gevelwerken die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Gevelwerken