Verwarmingsinstallateurs in Antwerpen

De Decker Verwarming
100%
Bosssaersstraat 71
B-2930 Brasschaat

De Decker Verwarming is een bedrijf afkomstig uit Brasschaat. Partner van Bobex sinds 2022, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Verwarmingsketel, Schoorsteenvegen, Condensatieketel.

Loodgieterij Struyfs
100%
Smalvoort 11
B-2290 Vorselaar

Loodgieterij Struyfs is een in België gevestigde onderneming. Wij zijn gespecialiseerd in de installatie van centrale verwarming, boilers en airconditioning. Wij zijn geopend van maandag tot vrijdag en staan ter beschikking van iedereen die op zoek is naar loodgieters … (Lees meer)

Baikou
100%
Kortrijkstraat 26
B-2140 Antwerpen

Baikou, gevestigd in Antwerpen, is gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsketels en centrale verwarming. Wij kunnen jou adviseren over het type verwarming dat het meest geschikt is voor jouw huis of bedrijf. Wij bieden onze expertise aan in de hele provincie … (Lees meer)

Asaniverko
86%
Kortestraat 17
B-2850 Boom

Asaniverko is gespecialiseerd in de installatie van verwarmingsketels en centrale verwarmingssystemen. Asaniverko werd opgericht in 1995 en is gevestigd in de Kortestraat 17, in de gemeente Boom in Antwerpen. Neem contact op met ons team van professionals voor de instal … (Lees meer)

VDS GROUP
75%
Geelsebaan 162
B-2470 Retie

VDS GROUP is een bedrijf afkomstig uit Retie. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Verwarmingsketel, Warmtepomp, Condensatieketel.

Vanderhoeven
100%
Bukenstraat 112
B-1910 Kampenhout

Vanderhoeven is een bedrijf afkomstig uit Kampenhout. Partner van Bobex sinds 2019, is zij gespecialiseerd in de volgende activiteitensector(en): Verwarmingsketel, Condensatieketel.

DP-HEATING
96%
Mechelbaan 21
B-1860 Meise

Welkom bij DP Technics,
Wij zijn een jong en dynamisch installatiebedrijf met 18 jaar ervaring in de sector , waarvan 9 jaar als technieker bij marktleiders als Viessmann, Junkers en Vaillant. Door een zeer ruime en gerichte technische ervaring hebben wij ons dan ook … (Lees meer)

I.B.V.
89%
Leuvenstestraat 41
3051 Oud-Heverlee

Bij I.B.V. zijn thuis in veel vakgebieden. Badkamerrenovaties tot elektriciteitswerken, van warm naar koud. Wilt u zich verwarmen met een condensatieketel, een verwarmingsketel, of toch maar een warmtepomp? Wenst u een ventilatiesysteem om zeker alle vocht naar buiten t … (Lees meer)

arrow
Beschrijf uw project
1*. Waarvoor wenst u offertes te ontvangen?
2*. Over welk type condensatieketel gaat het?
3*. Wanneer wenst u de installatie of werken te laten uitvoeren?
4. Beschrijving van uw project
5. Voeg foto's en/of bijlagen toe (Optioneel)
Uploaden
Uploading…
Done!
Error! .
Uw gegevens
Door uw aanvraag in te dienen, gaat u akkoord met onze algemene voorwaarden en privacybeleid.
Mijn aanvraag versturen
VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.
Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.

Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid
Hoe werkt het?
1
Doe uw aanvraag via het formulier
2
Ontvang gratis offertes op maat
3
Vergelijk en kies* de beste vakman!
*Uw aanvraag is vrijblijvend, u bent niet verplicht iemand te kiezen.
Condensatieketel: vind de juiste specialist in Antwerpen

Vul het formulier in en ontvang gratis en vrijblijvend offertes van bedrijven in Condensatieketel die actief zijn in uw regio.
Bedrijven voor Condensatieketel