Welkom bij IVT

Over ons


IVT is een jong en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in dakisolatie en gewone isolatie. Dankzij ons vakmanschap en jarenlange ervaring zijn wij de ideale partner voor uw project! Wij zijn bovendien op de hoogte van de allernieuwste technieken en de mogelijke premies waarvan u kan genieten! Bij ons bent u ook verzekerd dat alle projecten met grote zorg en stiptheid worden uitgevoerd.

Wij isoleren alles, dus als u van plan bent om een huis te bouwen, kunnen wij u bijstaan in het volledige bouwproces. Wij laten u dus nooit alleen. Ook kan u bij ons terecht voor deskundig advies, zodat u nooit de foute keuzes maakt.

Wat is echter onze grootste troef? Dat is het luchtdicht plaatsen van een dampscherm, iets waar niet vaak aan gedacht wordt! Dit is echter heel belangrijk, want het verhoogt de isolerende werking van de isolatie.

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Isolatie = geld besparen. Denk hier maar aan als u nog eens twijfelt of isolatie wel zo belangrijk is. Als u condensatieproblemen en een tegenvallende factuur wilt vermijden, is een goede isolatie en een goed geplaatst dampscherm van essentieel belang.

Het plaatsen van isolatie is bovendien niet altijd even simpel en al helemaal niet het plaatsen van een dampscherm. Doe daarom beroep op IVT en u bent ervan verzekerd dat u beschikt over kwaliteitsproducten en dat deze geplaatst worden door ervaren en geregistreerde aannemers!

Het plaatsen van isolatie in uw woning is heel rendabel en op 1 à 3 jaar hebt u de investering al terugverdiend. De komende jaren zal u bovendien kunnen genieten van een lagere energiefactuur. Vooral het dak is heel belangrijk om te isoleren, aangezien daar het grootste warmteverlies optreedt. Maar welke voordelen zijn er dan nog?

  • Uw energiefactuur zal tot 30% dalen dankwij een goede isolatie.
  • Het woonklimaat zal aangenamer aanvoelen en u zal minder vaak een ‘tochtgevoel’ verkrijgen. Hierdoor wordt uw wooncomfort ook meteen verhoogd.
  • De akoestiek van uw woning zal drastisch verbeteren.
  • Doordat er sprake is van een betere isolatie, zal de verhuur- of verkoopwaarde van uw huis ook stijgen.
  • Dankwij premies van de overheid, de netbeheerder of van uw gemeente, zal u 70 tot 100% terugbetaald krijgen.
  • U zal bijdragen aan een milieuvriendelijke toekomst, doordat u er met isolatie voor zorgt dat het CO2 gehalte daalt.

Hoe werkt IVT? Eerst komen wij bij u langs om te luisteren naar uw vragen en wensen en vervolgens zullen wij u deskundig advies geven. Daarna volgt de kostenraming en alle nodige info rond de premies waar u recht op hebt. U zal dus meteen weten wat de investering precies in zal houden en wat u ervan kan verwachten.

Het is duidelijk dat er veel voordelen verbonden zijn aan het werken met een geregistreerd aannemer en al zeker met IVT! Twijfel dus niet langer en vraag hier een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Regio ' s van de activiteit




Adres
IVT
De Breyne Peellaertstraat 50
8600 Diksmuide, België
BTW: BE.0830.666.230
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .