Welkom bij LVT Painting

Over ons


Bent u op zoek naar een behanger of schilder en wilt u stijladvies? Bij LVT Painting te Lovendegem hebben we reeds 13 jaar ervaring in behang- en schilderwerken. Bovendien beschikken we ook over een stijladviseur
 
Hierdoor wordt de kwaliteit van ons werk steeds weer gegarandeerd, alsook door de kwaliteitsvolle verf van onze leveranciers. Heeft u interesse? Dan komen we graag bij u langs voor een verkennend gesprek.

Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Ons ambitieus, jong en gedreven team hecht veel belang aan een correcte aanpak en het nakomen van afspraken. Ons doel is om dit alles te realiseren op maat van de klant zodat er een duurzame en langetermijnrelatie opgebouwd kan worden. De waarden waar we bij LVT Painting naar streven zijn onder andere:

  • Vertrouwen: ons doel is om zo hard mogelijk ons best te doen en zo uw vertrouwen te winnen. Alleen op deze manier kan er sprake zijn van een vlekkeloos proces.
  • Eerlijke & open communicatie: door op een transparante wijze met u te communiceren, zal u nooit voor verrassingen komen te staan.
  • Respect: wederzijds respect is uitermate belangrijk voor een goede klantenrelatie en dit beseft LVT Painting maar al te goed.
  • Klantgerichtheid: bij LVT Painting is de klant koning en dat zal u snel genoeg merken! Er wordt met veel aandacht geluisterd naar uw voorkeuren en wensen en u kan altijd bij hen terecht.

Het bedrijf heeft bovendien veel te bieden:

  • Een uniek concept: ons bedrijf zorgt er van begin af aan al voor dat zij en de klant op dezelfde golflengte zitten. Dit doen we a.d.h.v. een verkennend gesprek en door tijd vrij te maken om ons advies te formuleren en uw mening te weten. Hierdoor zorgen wij voor een uniek eindresultaat, eentje die perfect bij u past en waar u geen spijt van zal krijgen!
  • Advies & Technieken: LVT Painting onderscheidt zich van de rest door beroep te doen op verschillende speciale technieken, waaronder Ice, Maroc, Tusk, Aqua Sensa, Kalk-, korrel- & streepverf. Droomt u ervan om deze technieken te voelen en ontdekken? Dit kan, want het bedrijf beschikt over verschillende showrooms, bijgestaan door adviseurs!
  • Behang & Decoratie: als u op zoek bent naar een hippe sticker of een toffe accentmuur, dan bent u bij LVT Painting aan het juiste adres. Wat kan u zoal verwachten? Een mooi gamma behangpapier, een breed assortiment aan stickers en decoratieve touches voor uw woning.

Ons bedrijf zorgt voor een fijne afwerking tot in het detail en verzorgt iedere opdracht alsof het voor henzelf is. Naast het feit dat wij ondernemend, proactief en echt begaan zijn met ons werk en product, hechten wij ook nog eens veel aandacht voor de omgeving van de klant! Er is dus niets waar wij niet aan denken.

Kies voor LVT Painting en u zal het zich niet beklagen! Vraag hier meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
LVT Painting
Wielmakersveld 23
9920 Lovendegem, België
BTW: BE0555676376
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .