Welkom bij Gonzy

Over ons


Wij specialiseren ons in het volledig renoveren van jouw trappen in bijna heel België. Wij herstellen jouw trappen van a tot z. We hebben jarenlange ervaring met het bekleden en renoveren trappen.

Heb jij een oude trap die kraakt en piept bij elke stap? Of past je trap niet meer bij de rest van je woning? Dan zorgen dat jouw trapproblemen verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Wij specialiseren ons in alles wat met een trap te maken heeft.

Wij plaatsen volledig nieuwe massief houten trappen

Elke houten trap maken we op maat naar jouw wensen. We maken trappen in alle vormen en maten. Welke trapvorm of -model het beste past, is onder andere afhankelijk van de beschikbare ruimte. We houden rekening met jouw persoonlijke smaak en wensen voor de houten trap.

Wij renoveren oude trappen

Traprenovatie is de specialiteit van ons. Verbouwen of vervangen is prijzig, tijdrovend en in de meeste gevallen zelfs overbodig. Is jouw trap toe aan een opknapbeurt? Wij renoveren jouw trap in één dag. Of dit nu een open, stalen, houten of betonnen trap is wij kunnen jou helpen. Dit doen we door middel van het plaatsen van nieuwe traptreden over de bestaande treden. Wij hebben een compleet aanbod in traprenovatie. Wij bieden dit aan in alle mogelijke kleuren. Naast houtkleuren bieden we ook drie kleuren in betonlook. Wij bieden alles aan een scherpe prijs doordat we alles zelf doen

Wij bekleden trappen

We zijn al meer dan 15 jaar actief in trapbekleding. We voorzien jouw trap namelijk al binnen één dag van een bekleding. We hebben een ruim aanbod van kleuren in laminaat en hout. Dus wordt jouw trap weer onderdeel van jouw interieur. Wij garanderen je dat één van onze kleuren bij jouw interieur zal aansluiten. We bieden ook een exclusief aanbod in leuningen en balustrades. Ook kunnen we jouw gangen of overloopvloeren van dezelfde kleur als jouw trap voorzien. 

Trapverlichting plaatsen

Een hal of trap is vaak donker. De oplossing is trapverlichting plaatsen. Ook geeft trapverlichting jouw woning een sfeervollere aankleding. Je kan kiezen uit warm- of koud wit, jij creëert de sfeer dat jij wilt. Deze duurzame verlichting maakt van uw trap origineel. De verlichting reageert op beweging, zo bespaar je ook op je energierekening.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Gonzy
Kerselaarstraat 66
1981 Hofstade, België
BTW: BE0823.589.683
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .