Welkom bij Belsec

Over ons


Bij Belsec kan u terecht voor een goede beveiliging van kwaliteit. Het aanbod is ruim: inbraak-, brand- en werfbeveiliging, camerabewaking, toegangscontrole en poortautomatisatie.
De firma bestaat al sinds 1975 en heeft dus heel wat ervaring. Bovendien werkt Belsec uitsluitend met partners die kwaliteitsvolle producten leveren. Daarnaast worden de alarmsystemen en brandbeveiligingssystemen ieder jaar door erkende instanties zoals Vinçotte en ANPI gecontroleerd. Tot slot levert de firma maatwerk en is ze altijd bereikbaar.

 


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Belsec is al decennia leider in het beveiligen van particulieren en bedrijven. Zo werken we samen met de meest hoogtechnologische partners zoals UTC (General Electrics), Panasonic, Nice, Aiphone en DR Automatics.

Alarmsysteem

We bieden bekabelde alarmsystemen. Deze zijn INCERT-gecertificeerd en voldoen aan de recentste kwaliteitsnormen. We bieden ook draadloze alarmsystemen. Deze hebben het grootste installatiegemak. Bij dit alarmsysteem vervangt een SIM-kaart de telefoonlijn en zendt de SIM-kaart van het alarmsysteem een signaal naar de meldkamer. Men raadt toch aan te werken met een meldkamer in uw alarmsysteem. Deze meldkamer zorgt ervoor dat u 24/24 en 7/7 beveiligd bent. Deze kan snel contact opnemen met de politie.

Vervolgens bieden we ook videoverificatie aan. Deze heeft een detector die bij beweging 10 seconden beeldmateriaal registreert en dit naar de meldkamer stuurt. Wanneer er een inbraak is, kan de politie meteen gewaarschuwd worden. Zo kan u vals alarm en de kosten hierbij vermijden.

Onze deskundigen komen bij u ter plaatse, maken een analyse van de mogelijke risico’s en op basis hiervan wordt een alarmsysteem bedacht. Dit zullen we zelf installeren na uw akkoord. Deze systemen kunnen ook worden geïntegreerd met andere systemen.

Belsec kan u ook helpen met het jaarlijkse onderhoud van uw alarmsysteem.

Toegangscontrole

Toegangscontrole komt steeds vaker voor in gebouwen. U weet hiermee exact wie er wanneer aan de deur van uw woning of gebouw staat. Zo bieden we systemen aan met badge als met gezichts- en vingerprintherkenning.

In deze toegangscontrolesystemen kunnen wij ook andere systemen integreren. Zo kunt u bijvoorbeeld tijdsregistratie kiezen waarmee u kan beslissen wanneer u bepaalde personen binnenlaat, of u kunt kiezen voor een sociaal secretariaat of camerabeveiliging, en zelfs brandbeveiliging dat alles opengaat bij een signaal bij brand.

Brandbeveiliging

We hebben een lange ervaring in brandbeveiliging zodat u zeker op de hoogt bent bij brand met onze brandbeveiligingssystemen.

Onze brandbeveiligingssystemen zijn BOSEC gecertificeerd. Ze voldoen aan de recentste normen.

Poortautomatisatie

Uw poort laten automatiseren geeft u gemak en veiligheid. Zo kunnen enkel degene met een afstandsbediening of dergelijke de poort open en toe doen en houd u dieven en inbrekers weg. Wij kunnen alle bestaande soorten poorten en hekken automatiseren

Zo kan u kiezen uit een afstandsbediening, een codeklavier of toegangscontrole om uw poort veilig te openen.

Camerabewaking

U kunt alles zien wat er rondom of in uw gebouw gebeurt met camerabewaking. Als er inbraak is, kunne de beelden dit ook aantonen. We werken samen met Panasonic om de beste beelden vast te leggen. Hier gebruiken we IP-camera’s die goede beeldkwaliteit produceren.

Werfbeveiliging

Met werfbeveiliging zullen dieven niet meer zo gauw de materialen en grondstoffen van uw werf stelen.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Belsec
Wolfsbos 5
2400 Mol, België
BTW: BE0415.322.128
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .