Welkom Dakwerken Kurt

Over ons


Dringen er zich stilaan werken aan je dak of gevel op? Of is het eerder een klus met betrekking tot isolatie die dient te gebeuren? Dan is er goed nieuws: Dakwerken Kurt voert al deze klussen uit!

Onze onderneming is gevestigd in Kester en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant. Door de jaren heen zijn we een gerespecteerde kracht geworden in het landschap van de bouwsector.

Bij Dakwerken Kurt berusten we op 2 pijlers: goede verstandhoudingen tot stand brengen met ons cliënteel en samenwerkingsverbanden aangaan op lange termijn.

Om te slagen in die opzet, ligt het voor de hand dat zoiets alleen mogelijk is wanneer klanten op permanente basis met voldoening terugblikken op de werken die wij hen leveren. Daarom hebben we uitsluitend werknemers in dienst die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring aan de man kunnen brengen.

En dat is nog niet alles, want we volgen ook op regelmatige basis bijscholingen. Op die manier vermijden we dat we achterlopen op de laatste ontwikkelingen in de branche en zijn we steeds mee met de nieuwste technieken.

Zou je na het lezen van bovenstaande info graag nog extra informatie bekomen? Twijfel dan geenszins om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van experts heeft maar een doel en dat is de oplossing aanreiken zoals jij ze altijd al in gedachte had.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


De waaier aan diensten die Dakwerken Kurt in de aanbieding heeft is best uitgebreid in de vorm van:

Het dak is zonder enige twijfel een van de belangrijkste onderdelen van een woning. Daarom heb je er alle baat bij dat het op goede en regelmatige basis onderhouden wordt. Wij plaatsen nieuwe daken, renoveren bestaande daken, leggen dakbedekking en voeren herstellingswerken uit.

De gevel van je huis dien je eveneens op tijd en stond te onderwerpen aan een grondige opknapbeurt. Reiniging, renovatie, zandstraling, bekleding en bepleistering: het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

De laatste dienst in de rij is die van (dak)isolatie, een investering die zichzelf na verloop van tijd automatisch terugbetaalt. Door te isoleren, zorg je er enerzijds voor dat de kost op je energiefactuur aanzienlijk zal afnemen en anderzijds dat de waarde van je woning fors zal stijgen.

Als er een plaats in huis is die zeker geïsoleerd moet worden is het wel het dak. Door je dak te isoleren, bespaar je tot maar liefst 30% op je energiefactuur.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Dakwerken Kurt
Goteringenstraat 32
1755 Kester, België
BTW: -
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .