Welkom bij Miglio

Over ons


Welkom bij Miglio, wij willen u helpen op een ecologische en energiezuinige manier uw te warmen en te koelen, en dat allemaal op een handige en praktische manier via een centrale applicatie.

Wij bieden warmtepompen aan, ventilatiesystemen, domotica, enz. maar ook totaaloplossingen die uw volledige thuis omvormt tot een ecologisch en energiezuinig pronkstuk.

Ons doel? Wij willen ons steentje bijdragen om onze planeet te redden door ecologische totaalsystemen voor iedereen betaalbaar te maken. Onze totaalsystemen verzorgen echt alles waar u nood aan heeft en meer in uw woning. U stuurt uw verwarming, ventilatie, verlichting en zelfs gordijnen aan met onze centrale applicatie.

Resultaat? Een zeer energiezuinige woning. Een goede zaak voor de natuur én voor uw bankrekening.

Het hart van onze installatie is een efficiënte en krachtige warmtepomp die uw verwarming, warm water en ventilatie volledig voor zijn rekening neemt. Een energiezuinigere en milieuvriendelijkere oplossing dan een warmtepomp bestaat niet!

Woont u in Vlaanderen en wilt u uw steentje bijdragen? Wil slim investeren en uw energiefactuur stevig doen dalen? Vraag dan hier uw gratis en vrijblijvende offerte aan!


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 5 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Ecologische en kwalitatieve oplossingen, daar staat M1glio voor! Onze verschillende producten werken perfect samen als één totaalsysteem voor een uitermate energiezuinige woning!

Producten

Onze warmtepompen zijn in verschillende types beschikbaar – lucht/water en grondwater –, zo kiest u de beste voor uw situatie. Daarmee warmt u niet alleen uw woning, maar koelt u deze ook. Zeker in samenwerking met één van onze uitgebreide ventilatiesystemen.

U combineert deze best met onze domotica, van slimme thermostaten tot een elektrische verdeelkast, alsook LED-verlichting en elektrische gordijnen. Wil u graag extra verwarming plaatsen. U kan kiezen tussen wand- of plafondconvectoren, maar ook tussen andere mogelijkheden zoals vloerconvectoren.

Totaalsysteem

Zo hebt u met onze bovenstaande producten werkelijk alles in huis om er een slim en ecologisch thuis van te maken. Uw verwarming, koeling, warm water, ventilatie, verlichting en verduistering worden telkens op een zo energie-efficiënt mogelijke manier bewerkstelligt.

Door alles perfect af te stemmen op elkaar en op uw behoeften gebeurt dit op een zeer gebruiksvriendelijke manier. Bovendien wordt alles in één compacte box geleverd en verzorgt één installateur alle nodige plaatsing en installatie.

Dat laat ons toe u dit alles voor een super voordelige prijs aan te bieden. Zo is het rendement van uw ecologisch systeem veel hoger en beschikt u over een veel snellere terugverdientijd ten opzichte van andere A-merken.

Regio ' s van de activiteit




Adres
Miglio
Grieningenweg 8 bus 1
3560 Diepenbeek, België
BTW: BE.0643.629.147
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .