Welkom bij Maxiclim

Over ons


Denk je eraan om een warmtepomp en/of airconditioning te laten installeren? Dan zit je bij MAXICLIM alvast op je plaats! Onze firma is namelijk gespecialiseerd in bovengenoemde zaken. We zijn gelegen in Elsene en voeren onze klussen uit in de regio’s Groothertogdom Luxemburg en Belgisch Luxemburg. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de sector.

De klant een zo optimaal mogelijke service kunnen verlenen aan de meest correcte prijs is waar het bij MAXICLIM grotendeels om draait. Omwille van die reden achten wij het noodzakelijk dat we uitsluitend werken met personeel dat de juiste opleiding gevolgd heeft en zich kan beroepen op enige ervaring. Bovendien scholen we ons te gepasten tijde bij, zodat we steeds up to date zijn met wat er zich allemaal afspeelt op de markt.

Heb je nog twijfels en wens je graag extra inlichtingen in te winnen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Onze werknemers staan met raad en daad voor je klaar en zullen er werkelijk alles aan doen om met datgene voor de dag te komen waar jij je helemaal in kan vinden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De diensten van MAXICLIM omvatten verkoop, reparatie, installatie en onderhoud van warmtepompen en airconditioning. We zijn ons terdege bewust van de behoeften van moderne woningen en spelen daar graag op in.

Een warmtepomp is een milieuvriendelijk alternatief voor traditionele verwarmingssystemen. Ze hebben de omgekeerde werking van een koelkast. Ze onttrekken warmte aan de buitenlucht bij een bepaalde temperatuur (tot -20 ° C) en geven deze bij een hogere temperatuur weer aan de binnenlucht af. De warmtepomp pompt dus warmte van een laag temperatuurniveau naar een hoog niveau.

De INVERTER-technologie zorgt voor een optimale regeling van de compressor, waardoor de installatie efficiënter is dan die van conventionele airconditioningsystemen. Dankzij z’n snelle reactietijd en zeer hoge efficiëntie is dit het meest economische en comfortabele systeem dat op de markt verkrijgbaar is. Je bespaart tot 60% in vergelijking met traditionele verwarmingssystemen.

Een omkeerbare warmtepomp kan in de zomer ook de binnenruimte koelen door warmte aan de binnenlucht te onttrekken en deze naar buiten te transporteren om deze in de buitenlucht af te geven. Zo geniet je zelfs in de zomer van een aangenaam binnenklimaat.

We maken gebruik van onze knowhow en bieden je verschillende diensten aan:

 • Vloerverwarming
 • Centrale verwarming
 • Airco
 • Heet water

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Maxiclim
Jaargetijdenlaan 100-102  Bus 30
1050 Elsene, Belgium
BTW: BE 0543.586.515
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.