Welkom bij Marivale

Over ons


Vocht kan zowel uw interieur als uw gevel behoorlijk schaden. Een vaak voorkomend vochtprobleem is opstijgend vocht.

Om dit tegen te gaan, en de schade die het kan veroorzaken, hebben wij een team van deskundigen die uw woning en problemen zal komen bekijken. Hierna kunnen we bespreken wat mogelijke oplossingen kunnen zijn.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Specialiteit


Hoe ontstaat dit probleem? Koken en wassen zorgt ervoor dat vocht in uw huis aanwezig is. Men kan dit door voldoende ventilatie oplossen. Maar in de meeste huizen is er immers niet voldoende ventilatie om al het vocht te laten ontsnappen. Omdat vocht ontstaat uit warm water, en warme lucht opstijgt, zal dit vocht ook opstijgen. Zo ontstaat er opstijgend vocht.

 

Om dit probleem te herkennen zijn er een tal van tekenen. Opstijgend vocht zal eerst vocht plekken achterlaten. Vervolgens zullen deze vochtplekken door herhalend opstijgend vocht de verf of het behangpapier laten loskomen of zelfs schilferen. Wanneer dit gebeurd kan de bepleistering van uw muren beschadigd worden. Vervolgens kunnen er bacteriën en schimmels ontstaan. Deze zijn immers heel schadelijk voor de inwoners van de woning. Het is dus van uiterst belang om hier op tijd bij te zijn. Onze deskundige medewerkers zullen u op afspraak maar al te graag helpen om deze problemen te constateren en een oplossing te zoeken die passend is voor het huidige probleem.

Opstijgend vocht mag geen doodsvonnis zijn voor uw woning wanneer men er op tijd bij is om dit op te lossen. Er zijn een tal van oplossingen naar gelang hoe dringend en ernstig het vochtprobleem is.

Zo kan men bijvoorbeeld bij een vochtige kelderruimte, een vaak voorkomend probleem, kelderdichting voorstellen. Kelders bevinden zich uiteraard onder het huis en dus ook ondergronds. Het grondwater in de grond rondom de kelder kan in de kelder binnendringen, en zo vocht in de kelder laten ontstaan. Om dit probleem op te lossen, moet men de kelder dichten. Wanneer deze gedicht is en er geen grondwater meer kan binnendringen, zal uw vochtprobleem in uw kelder opgelost zijn.

Daarnaast zijn er een tal van andere oplossingen op opstijgend vocht in de muren van uw woning op te lossen. Zo zijn een goede isolatie en een uitstekende extra ventilatie een heel goede start om vochtvorming tegen te gaan. Daarnaast bestaan er producten om uw muren tegen vocht te beschermen. Wanneer het vochtprobleem is opgelost, moet u ook in acht nemen dat de bepleistering aangetast is en er een nieuwe bepleistering nodig kan zijn. Wanneer de bepleistering in orde is, en het vochtprobleem is opgelost, kan u weer uw muren decoreren en in een gezond en veilig huis leven.

Activiteiten


Regio ' s van de activiteit




Adres
Marivale
Nederstraat 67
3730 Hoeselt, België
BTW: BE.0534.412.887
Openingsuren
  • Maandag: 09:00 - 17:00
  • Dinsdag: 09:00 - 17:00
  • Woensdag: 09:00 - 17:00
  • Donderdag: 09:00 - 17:00
  • Vrijdag: 09:00 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .