Welkom bij LJS

Over ons


JLS biedt zijn expertise aan particulieren aan voor alle verwarmings- , airconditionings- , loodgieters- en badkamerrenovatie-installaties. Wij komen vooral tussen in de streek van Doornik, Leuze, Moeskroen, Ath, Péruwelz.

Verwarming

Voor uw comfort voeren wij uw verwarmingsinstallatie uit volgens de regels van de kunst: installatie van vloerverwarming, installatie van condensatieketels – gas, houtpellets, stookolie -. Wij kunnen u helpen bij de keuze van uw verwarmingssysteem. Of het nu uw eerste installatie is of wanneer u uw oude ketel vervangt. Na analyse van uw behoeften, uw levensstijl en de kenmerken van uw woning, zullen wij u de meest geschikte oplossing voorstellen. En natuurlijk wordt er rekening gehouden met uw budget! De installatie van een verwarmingssysteem is een investering die niet licht mag en kan worden opgevat. Dit type installatie vereist echte know-how en alleen een gekwalificeerde vakman zal u een efficiënte en duurzame oplossing bieden.

Airconditioning installatie

Dankzij de airconditioning wordt de levenskwaliteit in uw huis in alle seizoenen aanzienlijk verbeterd. Inderdaad, de omkeerbare airconditioning kan een aanvulling van verwarming brengen wanneer de temperaturen laag zijn. Om over te gaan tot de installatie van uw airconditioningsunit vervangt niets de know-how van een gespecialiseerde vakman. De keuze van het systeem dat u de beste prestaties zal leveren, is inderdaad geen amateuristische taak. Wij weten perfect hoe wij uw airconditioningsysteem moeten dimensioneren in functie van uw woning om de efficiëntie ervan te optimaliseren en tegelijk het energieverbruik te beperken. Bovendien installeren wij uitsluitend kwaliteitsapparatuur van de laatste generatie, die veel minder energie verbruikt.

Sanitair en badkamer renovatie

Een waterlek, een verstopte leiding, een toiletspoeling die moet worden vervangen… alledaagse ergernissen die meestal een dringende interventie vereisen. In al deze situaties komen wij zo snel mogelijk bij u tussen voor een doeltreffende reparatie door een echte vakman. Ons team van loodgieters is perfect gekwalificeerd om de renovatie van uw badkamer en de vernieuwing van uw sanitaire installaties uit te voeren.

Onderhoud van verwarmingsketels en airconditioning

Het onderhoud van zowel uw verwarmingssysteem als uw airconditioningsysteem is van essentieel belang om hun optimale werking te garanderen. In het geval van boilers is de jaarlijkse revisie verplicht voor uw veiligheid. Het is ook vereist door verzekeringsmaatschappijen voor dekking in geval van schade. Als u ons het onderhoud van uw toestellen toevertrouwt, bent u er zeker van dat u er het beste uit haalt. Uw verwarmings- of airconditioningsysteem laten onderhouden door onze ervaren vakmensen is de beste manier om uw apparatuur veel langer mee te laten gaan. En om flink te besparen.


Verdiensten


Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Dit bedrijf is meer dan 3 jaar actief op het Bobex-netwerk!

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Bobex gebruikers geeft dit bedrijf de hoogste kwaliteit score.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen ontvangen van Bobex gebruikers.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf is gemiddeld actief op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit-rating op Bobex.

Regio ' s van de activiteit




Adres
LJS
Rue Alphonse Dufour 27
7540 Doornik, België
BTW: BE0736 979 274
Openingsuren
  • Maandag: 07:30 - 17:00
  • Dinsdag: 07:30 - 17:00
  • Woensdag: 07:30 - 17:00
  • Donderdag: 07:30 - 17:00
  • Vrijdag: 07:30 - 17:00
  • Zaterdag: Gesloten
  • Zondag: Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor specialisten die in aanmerking komen voor uw aanvraag.

Vragen met een sterretje (*) zijn verplicht.
Wij respecteren uw privacy. In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid .