Welkom bij Kijzer Technics bvba

Over ons


Is je dak en/of gevel dringend aan renovatie toe? Dan doe je er goed aan om de deskundige hulp in te schakelen van Kijzer Technics bvba. Onze firma is namelijk gespecialiseerd in dak- en gevelwerken.

Wij zijn gelegen in Antwerpen en dat is ook de regio die we voornamelijk bedienen. Met meer dan 30 jaar ervaring in het vak zijn we door de jaren heen uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende spelers in de branche.

Aangezien dak- en gevelwerken echte stielwerken zijn, is het essentieel dat al onze werknemers eerst de juiste opleiding gevolgd hebben alvorens ze bij ons in dienst kunnen treden.

Bovenop dat vakmanschap is een minimum aan ervaring tevens een vereiste. Verder volgen we op regelmatige basis een bijscholing, zodat we te allen tijde mee zijn met de laatste evoluties en de klant een nog beter eindresultaat kunnen afleveren.

Zit je nog met bepaalde vragen na het lezen van bovenstaande info? Twijfel dan niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen.

Onze stielmannen staan met raad en daad voor je klaar en hebben steeds als doel om een oplossing op maat uit te werken die volledig overeenstemt met wat jij in gedachte hebt.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Kijzer Technics bvba spitsen we ons concreet toe op dak- en gevelwerken. Wat dakwerken betreft, bieden we de volgende specifieke diensten aan:

 • Renovatie van hellende daken
 • Renovatie van platte daken
 • Dakisolatie
 • Zolderrenovatie

Je kan je op ons beroepen voor renovatie en vervanging van zowel kleine als grote daken. Van meet af aan ondersteunen we je gedurende het hele project. Voor al onze klussen maken wij uitsluitend gebruik van materialen van de beste kwaliteit.

Vooral in het geval van platte daken is het zaak om snel actie te ondernemen als je te kampen krijgt met lekken. Platte daken zijn nog gevoeliger voor weersinvloeden dan hellende daken.

We raden aan om je plat dak te voorzien van EPDM (Etheen Propeen Dieen Monomeer), een duurzaam materiaal met verschillende voordelen. Enerzijds bescherm je je dak tot zo’n 50 jaar tegen alle weersomstandigheden en anderzijds is het een heel onderhoudsarm materiaal.

Een huis staat of valt met de kwaliteit van z’n dak. Kijzer Technics bvba kan er niet genoeg op hameren hoe belangrijk een goed geïsoleerd dak wel niet is. Je voorkomt er niet alleen lekken mee, maar ook grote warmteverliezen.

Slechte isolatie zorgt ervoor dat tot wel 30% van de warmte in huis zomaar verloren gaat. Het loont zeker en vast de moeite om erin te investeren, zeker als je rekening houdt met de dure energiefacturen hier in België.

Zolderrenovaties behoren eveneens tot ons takenpakket. Door de renovatie van je zolder aan ons toe te vertrouwen, zorgen we ervoor dat deze ruimte voortaan optimaal gebruikt wordt. We creëren meer lichtinval en laten je verder ook aanzienlijk besparen op je energiefactuur.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Kijzer Technics bvba
Vlaamsekaai 11 
B-2000 Antwerpen, Belgium
BTW: BE0704.95.349
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.