Welkom bij International Chauffage

Over ons


Als bedrijf dat gespecialiseerd is in condensatieketels, centrale verwarming envloerverwarming, zal International Chauffageu helpen bij uw projecten. Als u in Brussel of Waals-Brabant bent, kunt u profiteren van onze vaardigheden en ervaring. Ons team staat tot uw beschikking om u te adviseren en aan uw behoeften te voldoen.

Doe een beroep op ons voor verschillende diensten

Om iedereen te helpen zijn huis warm te houden tijdens de winter, bieden wij onze klanten verschillende soorten verwarming aan. Iedereen kan dan zorgvuldig de keuze maken die bij hem past, naar gelang van zijn woning, naar gelang van het aantal kamers in de woning, maar ook naar gelang van zijn budget. In ieder geval, met onze hulp, zult u vinden wat u nodig hebt.

Condensatieketel

Het gebruik van de condensatieketel heeft onvergelijkbare voordelen. Met de werking ervan kunt u immers tot 40% energie besparen. Bovendien is het geen gevaar voor de planeet. Het beperkt de uitstoot van broeikasgassen. De afmetingen zijn ook geschikt voor elk type huis. Aarzel niet om uw ketel te vervangen indien nodig. U krijgt een rendement van bijna 100% en een premie van 200 tot 600 euro.

Centrale verwarming

Dit type verwarming is hoofdzakelijk bestemd voor collectieve woningen. Het distributienetwerk omvat radiatoren, vloerverwarming of verwarmde muren. Alle kamers, ongeacht de verdieping waarop zij zich bevinden, zullen profiteren van de gewenste kamertemperatuur. U kunt ook de verwarmingsmodus kiezen. Bij International Chauffage vindt u ook verschillende gas-, olie- en houtverwarmingsketels, en wij verzorgen voor u de installatie.

Vloerverwarming

Hoewel het gebruik van vloerverwarming in het verleden een aantal nadelen had, wegen de voordelen daar tegenwoordig tegen op. Inderdaad, dit type verwarming brengt een onmiskenbaar comfort in huis. Blootsvoets in huis lopen zal aangenaam worden. En niet alleen zorgt het voor warmte voor de voeten, maar ook voor de homogene warmte die het huis nodig heeft. Omdat het volledig onzichtbaar is, is het esthetisch aantrekkelijk en geeft het het huis meer ruimte dan radiatoren. Bovendien vergt het weinig onderhoud.

Neem contact met ons op en ontvang binnen 48 uur een antwoord

Vertrouw op de professionals om uw huis warm en comfortabel te houden, zodat u er wilt blijven. Neem contact met ons op om een gratis en gedetailleerde prijsopgave te ontvangen voor de verschillende soorten verwarming die u in uw woning wenst te installeren.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
International Chauffage
Rue du Jardinier 70 
1080 Bruxelles, Belgium
BTW: 0751 956 965
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.