Welkom bij ICM Belgium

Over ons


ICM Belgium is een professioneel schoonmaakteam met een goede reputatie. Wij werken snel, stipt en nauwkeurig. Onze hoofdactiviteit is het schoonmaken van kantoren, showrooms en hotels, maar ook het reinigen en behandelen van vloeren, tegels, daken en gevels. Zelfs voor ontmossing van uw dak kan u bij ons terecht. We zorgen voor de schoonmaak van panden na een brand of na een overlijden.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Klassieke schoonmaak

Onder klassieke schoonmaak kan u de schoonmaak van bijvoorbeeld kantoren vinden. Het kuisen van kantoorruimtes is lang niet zo simpel als het lijkt. Niet alleen moeten alle oppervlaktes ontsmet zijn, dit moet ook snel en efficiënt gebeuren. Kantoren kunnen vaak niet te lang open blijven, en hebben heel veel oppervlakken. Dit zou uren duren, daarom moet het zowel kwaliteit werk zijn als snel werk.

Vervolgens is er ook het kuisen van shopping en business centra. Ook hier is snelheid en efficiëntie als grondig werk vereist. Ondertussen hebben we al een hele portofolio aan trouwe retail-klanten die tevreden zijn over ons werk.

Tapijtreiniging hoort ook bij klassieke schoonmaak. Het reinigen van tapijten is een vak apart. Men kan een tapijt niet zomaar de wasmachine ingooien of dweilen als een gewone vloer. Losse tapijten halen we op en kuisen we in onze locatie. Geen enkel tapijt, handgeknoopt, Perzisch, noem maar op, is een probleem. Vast tapijt komen we ter plaatse reinigen door middel van de Chem-Dry koolzuurmethode.

Industriële schoonmaak

Industriële schoonmaak heeft nog meer verschillende soorten reiniging. Zo doen we ten eerste de opleveringkuis bij renovaties, nieuwbouwen maar ook tussen huurders, etc. Dit wil zeggen dat we de woning zo kuisen dat deze instap klaar is voor de bewoners.

Dan doen we ook de opkuis van ondergrondse en bovengrondse parkings. We gebruiken de meest recente onderhoudsmethoden en -technieken om parkings er zo netjes mogelijk te laten uitzien. Een propere parking oogt aangenamer en brengt de chauffeurs in betere stemming.

Vervolgens kan u op ons rekenen voor het schoonmaken van industriële ruimtes en machines. We kuisen uw fabrieks-, productie- en stockagehallen, zowel periodiek als op de dag zelf omwille van brand- of waterschade. Daarnaast reinigen we ook uw productielijnen en installaties. Wij weten hoe belangrijk het is om deze ontsmet en stofvrij te hebben.

 Wij reinigen ook rolpaden en roltrappen. Deze vragen omwille van hun werking en oppervlakken een aparte reiniging.

We reinigen ook koelruimtes, tankstations, maar we doen ook aan grafitti- en kauwgomverwijdering. En u kan ook bij ons terecht voor oprit-, dak-, en gevelreiniging. Maar ook opkuis na brand- of waterschade en grafzerkreiniging.

Dak-reiniging

Daken hebben frequent onderhoud nodig en daken reinigen is daar een belangrijk onderdeel van. Op daken kunnen namelijk algen en mossen ontstaan, takken en bladeren vallen op uw dak,… Dit alles heeft invloed op de sterkte en stevigheid van uw dak. Het is daarom belangrijk om uw dak geregeld te laten reinigen. Dit gebeurd voornamelijk door middel van een hogedrukreiniger.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
ICM Belgium
Pegasuslaan  5
B-1831 Diegem, Belgium
BTW: BE.0663.639.554
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.