Welkom bij Heidbuchel schilderwerken

Over ons


Kunnen bepaalde ruimtes in je huis ondertussen opnieuw een likje verf gebruiken? Dan doe je er alvast goed aan om de deskundige hulp van Heidbuchel schilderwerken hiervoor in te schakelen! Wij zijn namelijk gespecialiseerd in alles wat met schilderwerken te maken heeft.

Onze firma is gevestigd in Hasselt en we zijn werkzaam in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. We zijn nog maar vrij recent opgestart, maar dat weerhoudt ons er geenszins van om de ambitie te koesteren om onze voet ooit naast de grote spelers in de sector te plaatsen.

Bij Heidbuchel schilderwerken is de tevredenheid van onze klanten van prioritair belang. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie met elk van onze klanten uit te bouwen en stellen onszelf als doel om een samenwerking op lange termijn aan te gaan met hen.

Dat is de reden dat we er bewust voor kiezen om uitsluitend mensen aan te werven die de juiste opleiding gevolgd hebben en over een minimum aan ervaring beschikken. Verder scholen we ons op regelmatige tijdstippen bij.

Zo zijn we te allen tijde mee met de nieuwste technieken en meest recente ontwikkelingen in de branche en komen we vrijwel nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Hou je na het lezen van bovenstaande info een goed gevoel over aan wat we je te bieden hebben, maar zit je nog met vragen die voorlopig onbeantwoord zijn gebleven? Aarzel in dat geval zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Ons team bestaat stuk voor stuk uit gemotiveerde werknemers en kan niet wachten om je bij te staan in de uitwerking en uitvoering van een oplossing op maat.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij Heidbuchel schilderwerken ligt, zoals je reeds kon opmaken uit onze bedrijfsnaam, de focus helemaal op schilderwerken. Voor de uitvoering van onze klussen maken we altijd gebruik van materialen van de beste kwaliteit, die we combineren met een efficiënt tempo en correcte prijzen.

Het is belangrijk dat je om de zoveel tijd je interieur van een nieuwe en frisse look voorziet en daarvoor doe je best een beroep op professionals. Op die manier bespaar je jezelf een hele hoop tijd en energie. Breng ons op de hoogte welke ruimte je wanneer met een laagje verf opgesmukt wil zien en wij kwijten ons met volledige overgave en op een vlekkeloze manier van deze taak!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Heidbuchel schilderwerken
Nieuwstraat 146 
B-3500 Hasselt, Belgium
BTW: BE0736912760
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.