Welkom bij Gj Construct

Over ons


Wij zijn GJ Construct BVBA, een bouw- en renovatiebedrijf uit Oppuurs. Onze specialisatie is schrijnwerkerij: zowel voor binnen als buiten.

Dankzij ons deskundig advies en praktische kennis wordt kwaliteit en afwerking altijd gegarandeerd. Wij zijn werkzaam in heel Vlaanderen en werken zowel voor bedrijven als particulieren.

Onze diensten:

 • Buitenschrijnwerk: plaatsen van raamkozijnen, veranda's, sunscreens,...
 • Binnenschrijnwerk: Deuren, keukens, badkamers, dressings, laminaat, parket
 • Gevelbekleding, gevelreiniging, gevelisolatie
 • Dakwerken

Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Dit bedrijf is al meer dan vijf jaar actief op het Bobex netwerk!

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Buitenschrijnwerk

Wij bieden zowel ramen, deuren als bijvoorbeeld veranda’s aan als buitenschrijnwerk.

Veranda’s geven uw woning een grote en belangrijke meerwaarde. U krijgt er namelijk extra ruimte bij waarin u kunt genieten van uw tuin wanneer u ook maar wilt. U zit droog met een zicht op gazon. Een veranda zorgt ervoor dat de waarde van uw woning stijgt.

Ons team van deskundigen zorgen ervoor dat uw veranda met zorg wordt geplaatst. Bij ons wordt u zo goed mogelijk geholpen om een veranda  te verkrijgen die aan uw  persoonlijke eisen voldoet. Wij bieden u maatwerk van uiterste kwalteit.

Binnenschrijnwerk

Onder binnenschrijnwerk kunt u bij ons keukens, kasten, slaapkamers, noem maar op.

Zo heeft u bij keukens de mogelijkheid om er een totaal nieuwe keuken te laten plaatsen, of eventueel een keukenrenovatie te doen. Wat natuurlijk ook zijn voordelen kan hebben.

Een gloednieuwe keuken laten plaatsen kan heel duur uitkomen. Natuurlijk biedt een gloednieuwe keuken het voordeel om met carte blanche een droomkeuken te verkrijgen, maar degenen die het wat goedkoper willen, bestaat er een keukenrenovatie.

Zo kan u nog budget over houden voor bijvoorbeeld de badkamer of de slaapkamer.

Bij een keukenrenovatie wordt namelijk gekeken wat anders moet en wat er mogelijk mag blijven. De keuken helemaal leeghalen, afbreken en slopen is lang niet nodig dan. Zo kan bijvoorbeeld de indeling niet naar wens zijn. Dan is het aan te raden om slechts bepaalde stappen te ondernemen om bijvoorbeeld de indeling te veranderen.

Qua kasten kan u veel op maat laten maken. U kunt deze maatkasten in elke ruimte gebruiken. Daarnaast kunt u moeilijk te gebruiken hoeken en schijnen wanden praktischer benutten. U heeft bijvoorbeeld een kamer met een vreemd oppervlak die u optimaal wilt benutten, dan kan er zeker een kast met exacte hoeken geplaatst worden.

Gevelbekleding

Ook werken we aan de bekleding van uw gevels. Een gevelbekleding zorgt ervoor dat uw woning er verzorgd en netjes uitziet. Bij ons kan u terecht voor een grote resem aan gevelbekleding. Aarzel niet om contact met ons te zoeken om hier meer over te weten komen. Met een afspraak bekijken we graag wat voor u de beste gevelbekleding is.

Dakwerken

Tot slot bieden we ook dakwerken. Daken krijgen met veel te maken. In België komen rukwinden maar al te vaak voor. Daken hebben daarom regelmatig al eens wat opknap werk nodig.

Neem daar ook bij dat veel huizen verouderde daken hebben, waar dakpannen ontbreken of rottende dakpannen of zelfs gebroken dakpannen bij liggen, dan zullen deze daken zeker wat werk verdienen om weer droog en veilig te zitten. Neem zeker contact met ons op voor meer info.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Dominique  V .

27/02/2014    Melle


Project :
Beoordeling : werken moeten nog uitgevoerd worden, eerste contact was positief
Adres
Gj Construct
Nijvendries 7 
B-2890 Sint-Amands, Belgium
BTW: BE0816.849.668
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.