Welkom bij Genisol

Over ons


Bij Genisol geloven we in waterdichte technieken om al uw vochtproblemen te verhelpen. Sijpelt het water langs alle kanten uw woonkamer binnen? Dan wordt het dringend tijd dat u een specialist inschakelt. Daar staat Genisol dan voor u klaar. Wij bieden vochtbestrijdingstechnieken op maat en zijn met name gespecialiseerd in het bestrijden van opstijgend vocht. Genisol is actief in Oost- en West-Vlaanderen en in Henegouwen.

Waarom zou u kiezen voor Genisol? Ons bedrijf heeft in de loop der jaren een uitstekende reputatie opgebouwd! Onze medewerkers beschikken bovendien over een brede expertise en ervaring, dus zij zullen u nooit teleurstellen. Ons team Domus Tech bestaat uit talrijke specialisten die uw vochtprobleem efficiënt zullen oplossen! Tenslotte garanderen wij een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bij ons kan u genieten van excellent advies, een snelle service en telefonische assistentie.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Genisol is gespecialiseerd in het bestrijden van opstijgend vocht. Woont u in de buurt van Antwerpen, West-Vlaanderen, Oost-Vlaanderen en Vlaams-Brabant? Dan kan u op hen rekenen! Reken op een snelle en efficiënte werkmethode, met de juiste technieken aangepast aan uw woning.

Wat zijn vaak de oorzaken van opstijgend vocht? Opstijgend vocht kan voorkomen als de waterkerende folie niet aanwezig is, verkeerd werd aangebracht of beschadigd werd tijdens een verbouwing. Anderzijds kan een constructiefout, een gebrekkige ventilatie of een defecte dakgoot ook de aanleiding zijn. Zoals u merkt kan het snel gebeuren, dus het is belangrijk dat u zo snel mogelijk actie onderneemt.

Waarom? Omdat vochtproblemen namelijk nefaste gevolgen kunnen hebben voor zowel het huis als voor de gezondheid van de inwonende. Het is daarom cruciaal dat u er op tijd bij bent. De negatieve gevolgen zijn de volgende: 

 • Vocht kan ervoor zorgen dat u uw huis nooit meer op de juiste temperatuur kan brengen.
 • De lucht voelt droog of klam aan.
 • Vocht kan gezondheidsproblemen veroorzaken, waaronder luchtwegproblemen, allergieën, huidproblemen (eczeem vorming, irritaties, wondvorming, …) en nog veel meer. De oorzaak hiervan is het inademen van sporen verspreid door zwammen en schimmels.
 • Ook de waarde en de stabiliteit van uw huis kan zakken door muren die langdurig vochtig zijn.

Wat gebeurt er als Genisol uw vochtprobleem oplost? U zal uw energiekosten onder controle kunnen houden en u zal in een gezonder binnenhuisklimaat leven! Hoe gaat het team van Genisol dan te werk? Er zijn verschillende methodes die zij hanteren.  

 • De muren injecteren en op deze manier een vochtwerende barrière creëren. Opstijgend vocht maakt geen kans meer!
 • Een waterdicht noppenmembraan plaatsen in het geval er sprake is van witte zoutkringen (salpeter) of vlekken op de muren.

Hoe langer u wacht met uw vochtprobleem op te lossen, hoe meer schade u zal ondervinden. Het is dus belangrijk om er vroeg bij te zijn. Met 35 jaar ervaring in vochtbestrijding garanderen zij de beste vocht bestrijdende behandeling. Twijfel dus niet langer en vraag een gratis offerte aan!

 

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Stephane  D .

09/08/2018    Geraardsbergen


Project : Aanvraag Vochtbestrijding te Geraardsbergen
Beoordeling :
Adres
Genisol
Rabotstraat 113 
B-9940 Evergem, Belgium
BTW: BE0422099854
Contacteer ons
Openingsuren
 • maandag: 09:00 - 17:00
 • dinsdag: 09:00 - 17:00
 • woensdag: 09:00 - 17:00
 • donderdag: 09:00 - 17:00
 • vrijdag 09:00 - 17:00
 • zaterdag Gesloten
 • zondag Gesloten
 • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.