Frisdrankautomaat

Een frisdrankautomaat huren of kopen?

Heerlijke frisdrank, elke dag Coca-Cola, Fanta of een andere frisdrank? Dat kan met een frisdrankautomaat. Een frisdrankautomaat voor uw bedrijf, evenement of congres is een must. Indien u zo'n automaat wilt plaatsen zijn zowel het huren als kopen van een frisdrankautomaat een mogelijkheid.

Huren of kopen van een koffiemachine
Ontdek de beste formule voor uw frisdrankautomaat. U kunt zowel offertes aanvragen voor het huren als voor het aankopen van een frisdrankautomaat.

Inclusief levering frisdrank? 
In heel wat huurformules is het onderhoud, vullen en reinigen van de automaat inbegrepen in de prijs.

Vergelijk gratis offertes
Kies de beste definitieve oplossing en vergelijk offertes voor een frisdrankautomaat.
Vergelijk gratis offertes


Coca-Cola frisdrankautomaat huren?


Een goede oplossing is een Coca-Cola frisdrankautomaat huren. In dit geval staat Coca-Cola in voor het onderhoud van de frisdrankautomaat. De inkomsten zijn voor u en daarmee kunt u de huur en het onderhoud van de machine betalen. Een win-win situatie dus. Wilt u meer informatie over een coca-cola frisdrankautomaat? Vergelijk dan gratis offertes:

Vergelijk gratis offertes
 Frisdrankautomaat nodig?
Vergelijk gratis en vrijblijvend offertes

Chaudfontaine frisdrankautomaat huren?


Een goede oplossing is een chaudfontaine frisdrankautomaat huren. Net zoals bij een Coca-cola frisdrankautomaat staat in dit geval staat de leverancier in voor het onderhoud van de frisdrankautomaat. De inkomsten zijn voor u en daarmee kunt u de huur en het onderhoud van de machine betalen. Een win-win situatie dus. Wilt u meer informatie over een chaudfontaine frisdrankautomaat? Vergelijk dan gratis offertes:

Vergelijk gratis offertes

Chaudfontaine frisdrankautomaat

Een greep uit de aangesloten bedrijven