Welkom bij DK Decor

Over ons


Een nieuw likje verf zorgt voor een totale metamorfose. Daarom garandeert DK Decor topkwaliteit als het over schilderwerken gaat. Sinds 2014 leveren we schilderwerken in alle maten. Neem gerust contact op voor advies of een offerte. DK Decor staat klaar voor al uw eindafwerkingen.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Schilderwerken

Uw binnenmuren schilderen geven sfeer en gezelligheid aan uw interieur. Daarnaast zorgen ze er ook voor dat uw interieur er netjes afgewerkt uit ziet. Kleuren kunnen veel invloed hebben op de sfeer die u wenst of net niet wenst. Het verschil kan hem zelfs in de kleinste kleurschakering of tint liggen. Daarom kunnen wij u begeleiden bij het kiezen van de juiste kleuren voor uw muren. Niet alleen helpen we u met kleuradvies, maar we bieden u ook professionele schilders aan zodat de schilderwerken er verzorgd uit zien. Niets kan uw muren verpesten zoals slordige schilderwerken.

Naast binnenmuren bieden we ook schilderwerken aan voor uw buitenmuren. We zullen uw buitenmuren eerst een goede poetsbeurt geven, dan een likje verf of een laag crepi. Uw woning zal direct frisser ogen en uw buren zullen met jaloezie naar uw woning kijken.

Denkt u er over uw muren te behangen? Wilt u raamdecoratie? Of een likje verf, maar weet u niet welke kleur? Dan geeft onze kleuradviseur Liesbeth haar beste kleuradvies aan u.

Wilt u enkele meubelstukken of deuren in een nieuwe kleur, dan kunnen wij die voor u herspuiten. Ook muren en plafonds kunnen we spuiten. Dit natuurlijk met de nodige voorbereiding, afwerking en deskundige aanpak.

Daarnaast doen we ook aan pleisterwerken. Dit gebeurt natuurlijk alvorens te schilderen. En we doen dit met de nodige afwerking en deskundigheid.

Muurbekleding

U kunt uw gevel bekleden in hout. Dit geeft een warme en groene look. Daarnaast kan het ook heel makkelijk beschadigde muren maskeren en beschermen. We helpen u graag de juiste houtsoort en juiste look voor uw woning te kiezen.

U kunt ook uw muren laten bekleden met glasweefsel of vlies. Misschien herinnert u zich dit nog uit uw kindertijd. De best gekende is Tasso. We raden dit vlies aan om op uw muren te plaatsen alvorens te schilderen. Uw muren zullen hierdoor steviger worden. Het biedt ook extra isolatie aan uw muren.

Een andere creatieve en unieke mogelijkheid zijn wall panels of muurstickers. Deze hebben reliëf en geven dynamiek aan uw muren.

We hebben ook vliesbehang wat makkelijk te beschilderen is. Het is beschikbaar in kleuren en motieven. Wij vinden dat een laagje vliesbehang zeker goed is voor iedere muur. Zo bieden we van klassieke tot moderne en hippe motieven in ons assortiment.

Vloerbekleding

We bieden verschillende soorten vloerbekleding, onder andere parket. Hout oogt heel warm en sfeervol. Daarom hebben we voor u ook clickparket. We kunnen deze ook opschuren en oliën. Daarnaast vindt u bij ons ook laminaat, wat sterk, kwalitatief en voordeliger is voor het budget. We hebben vinyl aan, wat ook voordelig is en tegenwoordig in veel vormen en kleuren bestaat. Het is ook waterbestendig. En u kan ook tapijt verkrijgen, wat akoestisch isolerend werkt en vaak gebruikt wordt in kantoren.

Schrijnwerk

Valse plafonds, gyproc muren, maatwerk of deuren en zelfs moluren en plinten. U kunt bij ons terecht voor al het schrijnwerk dat u nodig heeft in uw woning.

Decoratie

We hebben ook een groot assortiment aan verlichting, raamdecoratie en zelfs deur- en kastenbeslag.

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
DK Decor
Elfde Julistraat 130 
B-8530 Harelbeke, Belgium
BTW: BE0667534994
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.