Welkom bij Demeyere krist

Over ons


Uw klusjesman met een grote aandacht voor elektriciteitswerken. Demeyere Krist is specialist in elektriciteit, en zal uw woning een veilig net bezorgen. Maar u kan ook voor andere klusjes bij Demeyere Krist terecht. Zo helpt Demeyere Krist u ook bij herstellingen, zolderinrichting, etc.


Verdiensten


Meer dan 1 jaar klant

Meer dan 1 jaar klant

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Elektriciteitswerken

Demeyere Krist is allereerst dé vakman bij uitstek als het om elektriciteitswerken gaat. Zo helpen we u bij zowel renovaties als nieuwbouwwerken, kleine als grote installaties, niets is onmogelijk voor Demeyere Krist. Met een oog op vakmanschap, bieden we u een installatie die duurzaam en energiebesparend is.

Wat voor elektriciteitswerken bieden we zoal aan? Allereerst bieden we topkwaliteit en vakmanschap aan.

Daarnaast vindt u onder andere renovaties van verouderde elektriciteit en kabels in woningen, dit houdt in dat we eerst afbraakwerken verrichten van verlichting tot zelfs zekeringskast, ieder aspect dat verouderd is en weg moet, zal afgebroken worden.

Vervolgens vernieuwen we al de onderdelen die we weghaalden. We steken nieuwe kabels, maar ieder werk begint wel vanaf de zekeringskast. En wanneer de verlichting moet worden vernieuwd, veranderen we deze met LED verlichting, een heel duurzame en energiebesparende vorm van verlichting.

Daarnaast kan u ook terecht bij Demeyere Krist voor het uittekenen en opmaken van de planning van uw elektriciteitsnet.

U mag zeker zijn van een snelle, correcte en zorgvuldige service.

LED verlichting

Zoals eerder vernoemd zijn we een grote voorstander van LED verlichting omdat deze duurzaam en energiebesparend is. Dat niet alleen. LED verlichting mag dan prijzig zijn bij de aanschaf, u zal deze investering terugverdienen naargelang u deze gebruikt omdat deze minder energie vraagt en dus minder aanrekent op uw energiefactuur.

Laat daarom uw lampen vervangen, of zelfs uw verlichting en elektriciteit door Demeyere Krist. LED verlichting is ook verkrijgbaar in dimbare lampen. En het daarbij horende circuit en de nodige schakelaars kan u door Demeyere Krist laten plaatsen.

Zolderinrichting

Wilt u uw kale, koude zolder veranderen in een bruikbare kamer om zo uw woning extra waarde te geven? Zoek niet verder, Demeyere Krist helpt u bij de isolatie en renovatie van uw zolder.

We helpen u met de zolderinrichting van begin tot het einde. Zo helpen we met de isolatie en het plaatsen van gyproc platen om een echte warme ruimte te creëren. Wist u dat u met een goedgeïsoleerde zolder tot wel 30% energie kan besparen, en zo dus tot 30% van uw energiefactuur kan uitsparen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Demeyere krist
Leiestraat 15 
B-8800 Roeselare, Belgium
BTW: BE0530985621
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.