Welkom bij De Witte Technics

Over ons


Heb je het naderhand helemaal gehad met die onregelmatige temperaturen in huis of op kantoor en wil je daarom onmiddellijk tot actie overgaan aan de hand van de installatie van airconditioning? Dan hoef je alvast niet langer op zoek naar het geknipte bedrijf hiervoor, want De Witte Technics stelt zich als specialist ter zake met veel plezier kandidaat om deze opdracht op zich te nemen! Onze onderneming is gelegen in Oostakker en we zijn werkzaam in de regio’s Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. We draaien al sinds 1975 mee in de sector, waardoor we zonder enige twijfel een van de meest ervaren en betrouwbare spelers zijn waar je op kan terugvallen.

Een van de grote troeven van De Witte Technics is dat we ons focussen op de (optimale) tevredenheid van onze klanten. We proberen steeds een zo goed mogelijke relatie te onderhouden met ons volledige cliënteel en gaan graag een samenwerking op lange termijn aan met elk van hen. Om deze doelstellingen te kunnen realiseren, maken we de doordachte keuze om uitsluitend personeel aan te werven dat de juiste opleiding gevolgd heeft en zich kan beroepen op de nodige ervaring. Daarnaast scholen we ons te gepasten tijde bij. Op die manier weten we op permanente basis wat er allemaal speelt in de branche en kunnen we hier bijgevolg elke keer weer handig op inspelen.

Lijkt het je zeker en vast de moeite om de handen in elkaar te slaan, maar is er voorlopig nog iets dat je ervan weerhoudt om dat te doen? Aarzel in dat geval absoluut niet om contact met ons op te nemen en een gratis offerte aan te vragen. Ons team van gemotiveerde werknemers zal er alles aan doen om de oplossing op maat aan te reiken waar je al die tijd van gedroomd hebt.


Verdiensten


Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is nieuw op het Bobex netwerk.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Bobex gebruikers geven de hoogste kwaliteitsscore aan dit bedrijf.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een gemiddelde activiteitsgraad op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft een zeer goede credit rating op Bobex.

Specialisatie


Bij De Witte Technics ben je zonder enige twijfel aan het juiste adres als het aankomt op airconditioning en de installatie ervan. Eens we overgaan tot de uitvoering van onze klussen, maken we enkel en alleen gebruik van de beste materialen die de markt te bieden heeft. Bovendien koppelen we aan die kwaliteitsvolle materialen een efficiënt tempo en betaalbare prijzen.

Niemand heeft het graag te warm in de zomer en te koud in de winter. Daarom maak je de enige juiste keuze met de installatie van airconditioning. Dankzij deze ingreep laat je als het ware een nieuwe wind waaien doorheen je huiskamer of kantoorruimte én zal de temperatuur altijd op maat afgesteld zijn!

Activiteiten


Actief in


Created with Raphaël 2.1.0

Beoordelingen 

Richard  R .

26/01/2021    Beveren-Waas


Project : Warmtepomp voor een woning in Beveren waas
Beoordeling : Weinig info over de warmtepompen zelf.
Chris  C .

15/01/2021    Merelbeke


Project : Warmtepomp te Merelbeke
Beoordeling : Vlugge respons:)
Adres
De Witte Technics
Daknamstraat 2 
B-9041 Oostakker, Belgium
BTW: BE0415139709
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.