Welkom bij De Muynck

Over ons


Is de tijd stilaan rijp om isolatiewerken te laten uitvoeren? Dan doe je er goed aan om je te beroepen op De Muynck. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in isolatie, dakisolatie en alles wat erbij komt kijken.

Onze onderneming is gevestigd in Vorselaar en we bedienen de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid tot een betrouwbare kracht in het isolatielandschap en we hebben de ambitie om nog verder door te groeien.

Bij De Muynck investeren we graag in de verstandhouding met ons cliënteel. Wij wensen met elk van onze klanten op goede voet te staan en op lange termijn samen te werken, wat maakt dat we ervoor moeten zorgen dat ze steeds tevreden zijn over onze geleverde diensten.

Omwille van die reden nemen we enkel mensen in dienst die de juiste scholing genoten hebben en een minimum aan ervaring kunnen voorleggen.

Bovendien volgen we te gepasten tijde een bijscholing. Zo komen we nooit voor verrassingen te staan en zijn we helemaal mee van wat er zich allemaal concreet afspeelt in de sector.

Wens je na het lezen van bovenstaande info nog extra inlichtingen in te winnen? Twijfel dan zeker niet om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Wij zullen alles in het werk stellen om een oplossing op maat uit te werken die optimaal tegemoetkomt aan jouw persoonlijke verlangens.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


De Muynck spitst zich hoofdzakelijk toe op isolatie en dakisolatie. We kunnen niet voldoende benadrukken hoe belangrijk het is om bepaalde delen van je huis van isolatie te voorzien.

Isolatie betaalt zich bovendien automatisch terug na verloop van tijd. Het brengt met zich mee dat de kosten op je energiefactuur fors zullen afnemen en de waarde van je woning aanzienlijk zal toenemen. Zaken die zich perfect tot isolatie lenen zijn spouwmuren, buitenmuren, vloeren en (platte en hellende) daken.

Het dak is misschien wel de plaats in huis die het meest gebaat is met isolatie. Een dak dat niet of slecht geïsoleerd laat tot wel 30% van de energie in huis verloren gaan. Door je dak fatsoenlijk te laten isoleren, voorkom je verdere warmteverliezen in de toekomst.

Maak de wijze beslissing om met De Muynck in zee te gaan. Wij werken uitsluitend met materialen van topkwaliteit, aan een efficiënt tempo en tegen correcte prijzen.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
De Muynck
Heiken 9 
B-2290 Vorselaar, Belgium
BTW: 0422128077
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.