Specialisten in Dakwerken actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Dakwerken in regio Antwerpen

Dakkapel plaatsen in Schoten
 Schoten (Antwerpen)

Wij hebben een schuin dak en willen graag offertes ontvangen voor een dakkapel van 4,2 meter breed met een schuin dak met pannen. Is het ook mogelijk dat jullie de vergunning in orde brengen?

Dakkapel in Brasschaat
 Brasschaat (Antwerpen)

Ik heb een plat dak en wil graag een prijsofferte voor het plaatsen van een dakkapel van 3 meter in kunststof. Als ik het goed begrijp dient hiervoor geen vergunning aangevraagd te worden?

Renovatie pannendak te Schilde
 Schilde (Antwerpen)

Beste, ik ben bezig met een verbouwing en heb gemerkt dat ik rotte balken heb onder mijn pannendak. We wilden over 5 jaar ons dak vernieuwen maar zijn aan het twijfelen het nu te doen. Is het mogelijk een bezoek ter plaatse in te plannen voor een offerte?

Dakwerken voor een huis te Brasschaat
 Brasschaat (Antwerpen)

Onze zolder is aan een volledige opknapbeurt toe. We zouden graag beginnen met er ramen in te plaatsen. We dachten eraan om een dakkapel te laten bouwen.Vandaar mijn vraag voor een offerte. Het betreft een recent gebouwd huis met een nog af te werken zolder.

Dak van bijgebouw vernieuwen in Gierle
 Lille (Antwerpen)

Ik zoek een offerte voor het vernieuwen van bestaand dak. Het gaat om een pannendak. De dakwerker moet zeker twee balken nakijken en eventueel stutten. Dit is van een bijbouw.