Specialisten in Dakwerken actief in provincie Antwerpen

Een greep uit de aangesloten bedrijven


Voorbeelden van aanvragen in Dakwerken in regio Antwerpen

Asbestdak met leien omzetten naar pannendak te Kontich
 Kontich (Antwerpen)

Asbestdak met leien, +- 75 m². Graag omzetten naar een pannendak, hergebruik van 3 bestaande veluxen, afbraak van 2 schoorstenen inclusief verlenging van 1 dwarsbalk (zit in de schouw gemetst). Voor de dakbedekking hadden we graag leien.

Dak herstelling voor een huis te Poppel
 Poppel (Antwerpen)

Een deel van mijn nokpannen zijn los gekomen en gevallen, Twee à drie nokpannen moeten vervangen worden.
Daarnaast is het smeerwerk aan de zijkant losgelaten en dient er wat reparatie gedaan te worden aan het metselwerk in de punt.
Ik zou graag alles gelijk vernieuwen met flexibele mortel, in totaal 23 meter.

Eventueel mogelijkheid tot uitbreiding met isolatie van het dak.

Er zijn foto's beschikbaar.

Dakwerken voor een woning in Antwerpen
 Antwerpen (Antwerpen)

Het betreft een vrijstaande woning van 1966 waarvan het dak ooit bewerkt werd in 1990. Het huis is langs elke zijde bereikbaar. Het gebouw is 12,5 m breed en 8 meter diep. Het dak zal dan ongeveer 156 m² zijn. We wilden eventueel graag zelf de verwijderde elementen zoals oude isolatie of asbestleien, afvoeren om de kosten te drukken.

Huidige dak vervangen door leien of dakpannen dak
 Mechelen (Antwerpen)

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Betreft rijwoning van ongeveer 5m breedte. Huidig leien dak te vervangen door leien- of pannendak. Isoleren dak + vernieuwen 2 dakgoten vooraan en afvoerpijpen. || Welke bedekking(en) overweeg je voor het hellend dak? Dakpannen || Wat is de huidige situatie? Bestaand dak met asbest

Asbestleien vervangen in Mechelen
 Mechelen (Antwerpen)

Huis van 1958: asbest leien vervangen en nieuwe opleggen. De huidige leien liggen vol mos en liggen al 26 jaar op het dak. Dit is voor de maand mei, juni, ergens in de zomer.