Welkom bij Dakwerken vermaere

Over ons


Dringen er zich dak en/of gevelwerken op aan je woning? Of zijn het eerder isolatiewerken die je moet laten uitvoeren? Voor al deze klussen kan je een beroep doen op de deskundige hulp van Dakwerken vermaere, aangezien wij gespecialiseerd zijn in al deze zaken.

Onze onderneming is gelegen in Herentals en we werken in de regio’s Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot een van de bepalende spelers in de sector.

Bij Dakwerken vermaere hechten we veel belang aan de goede verstandhouding met onze klanten en gaan we bijgevolg graag een engagement op lange termijn aan met hen.

Daarvoor is het wenselijk dat ze steeds tevreden zijn over onze geleverde diensten. Omwille van die reden hebben we uitsluitend personeel in dienst dat de juiste scholing genoten heeft en een minimum aan ervaring kan voorleggen.

Bovendien volgen we op regelmatige tijdstippen een bijscholingscursus, zodat we nooit voor onaangename verrassingen komen te staan op het gebied van nieuwe technieken en ontwikkelingen.

Lijkt het je interessant om met ons in zee te gaan, maar zou je eerst graag nog enkele vragen beantwoord zien alvorens je de knoop doorhakt? Twijfel dan in geen geval om contact met ons op te nemen en aanvraag te doen voor een gratis offerte.

Onze medewerkers zullen alles in het werk stellen om optimaal te beantwoorden aan je persoonlijke wensen en noden.


Verdiensten


Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf is al meer dan drie jaar actief op het Bobex netwerk.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen vijf positieve beoordelingen van Bobex-gebruikers ontvangen.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Dit bedrijf heeft nog geen credit rating op Bobex.

Specialisatie


Zoals onze naam al enigszins deed vermoeden, draait het bij Dakwerken vermaere allemaal om dak-, gevel- en isolatiewerken. Schakel ons in voor een van deze klussen en wij garanderen je een uiterst professionele service aan een efficiënt tempo tegen betaalbare prijzen.

Bovendien mag je op je beide oren slapen wat de kwaliteit van onze gebruikte materialen betreft: wij werken steevast met de meest kwaliteitsvolle materialen die de markt te bieden heeft.

In de categorie van dakwerkend kan je bij ons voor verschillende soorten werken terecht. Wij plaatsen nieuwe daken, vernieuwen bestaande daken en voeren allerhande herstellingswerken door (bijvoorbeeld aan een dak dat lekt).

De gevel van je huis doet dienst als het uithangbord van je huis, dus is het belangrijk om ervoor te zorgen dat die goed onderhouden wordt.

In het geval dat er zich gevelwerken opdringen, kunnen wij op verschillende manieren een helpende hand bieden in de vorm van gevelreiniging, gevelrenovatie, zandstraling, bepleistering, etc.

Met isolatiewerken sluiten we de rij. We hoeven je hopelijk niet meer te vertellen dat het cruciaal is om bepaalde onderdelen in huis van een goede isolatie te voorzien.

Het brengt tal van voordelen met zich mee zoals een lagere energiefactuur en een hogere woningwaarde. Je zou haast gek zijn om niet te investeren in isolatie, zeker als je weet dat je hiervoor aanspraak maakt op premies van de overheid. De plaats in huis die het meest gebaat is met een isolatie, is het dak.

Daken die niet of slecht geïsoleerd zijn laten tot wel 30% energie onnodig verloren gaan.

Actief in


Created with Raphaël 2.1.0
Adres
Dakwerken vermaere
Hoogton 5 
B-2200 Herentals, Belgium
BTW: BE0553662043
Contacteer ons
Openingsuren
  • maandag: 09:00 - 17:00
  • dinsdag: 09:00 - 17:00
  • woensdag: 09:00 - 17:00
  • donderdag: 09:00 - 17:00
  • vrijdag 09:00 - 17:00
  • zaterdag Gesloten
  • zondag Gesloten
  • Feestdagen Gesloten
Deel dit profiel

1. Beschrijf uw project

2. Uw gegevens

VERTROUWELIJK | Uw gegevens zullen alleen zichtbaar zijn voor de specialisten die matchen met uw aanvraag.

Velden aangeduid met een sterretje (*) zijn verplicht in te vullen.
Wij hechten veel waarde aan uw privacy.In overeenstemming met de wet van 30 juli 2018 betreffende de bescherming van natuurlijke personen met betrekking tot gegevensverwerking, kan u uw gegevens opvragen en wijzigen. Meer informatie vindt u in ons privacybeleid.