Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Regio Beschrijving
Gevelwerken West-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Antwerpen
Ik heb vorig jaar een huis gekocht. Ik zoek nu een offerte voor het isoleren en plaatsen crepi van een woning. Het gaat om een bungalowwoning (vrijstaand gebouw).
Ramen, deuren en beglazing Limburg Ramen vervangen | Zonhoven
5 Ramen nodig voor achterbouw. vervangen van bestaande ramen. De maten zijn de volgende: 188,5cm*150m 2 vleugels met 1raam draaikip 195,5cm*150cm 2 vleugels met 1 raam draaikip 71cm*69cm vast 75cm*69cm kipraam 1 vleugel 73cm*131m 1 vleugel draaikip Graag prijsofferte aub
Betaalterminal Antwerpen Toonbankterminal voor een zaak in Putte
Ik wens een andere toonbankterminal voor in de zaak.
Nu zitten we bij Atos, maar ik zou graag wat kunnen vergelijken. Toestel moet enkel bancontact kunnen aanvaarden.
Condensatieketel West-Vlaanderen Condensatieketel voor een woning in Kortemark
Het is een woning die gebouwd werd in 1952. Op dit moment worden alle ruimtes verwarmd met propaangas. In de toekomst willen we dit graag vervangen door aardgas. Er ligt aardgas in de straat maar dit moet nog naar het huis geleid worden. De werken zouden dus bestaan uit: gasketel, alle verwarmingstoestellen (ongeveer 8) en de volledige installatie.De huidige installatie dateert van de jaren 90.
Vochtbestrijding West-Vlaanderen Vochtprobleem in de muren te Oostende
Het vochtprobleem bevindt zich op de gelijkvloers, dat al 6 jaar niet meer bewoond of verwarmd is. Er zit al schimmel op de muren
We hebben het huis recent gekocht en zijn dus op zoek naar een vochtbestrijder om dit op te lossen (liefst uit West-Vlaanderen).
Schoorsteenvegen Oost-Vlaanderen Schoorsteenvegen voor een pand (in Haaltert)
Graag had ik een prijsofferte ontvangen voor het reinigen van 1 schoorsteen van een houtkachel en het verwijderen van een vogelnest. Het bouwjaar van het huis is 1970.
Gevelreiniging Vlaams Brabant Gevelreiniging voor een woning in Zichem
Door water insijpeling is onze achtergevel volledig uitgeslagen en moet deze gereinigd worden. Omdat het hier gaat om een heel bleke gevelsteen van Vandersanden is chemisch reinigen niet mogelijk. Er wordt ons gezegd dat de gevel gegomd moet worden. Behoudens de achtergevel willen wij de volledige woning laten reinigen en tevens laten nabehandelen om deze ook meteen waterafstotend te maken De woning is van 2009 met originele gevelsteen.
Poorten, hekken, afsluitingen Oost-Vlaanderen Garagepoort in Mechelen
Ik wil een offerte voor het plaatsen van een garagepoort. De oppervlakte is 6 op 3 meter.
Dakwerken Vlaams Brabant Dakwerken in Hoegaarden
Het gaat om de renovatie van 2 daken (gebouw in L-vorm) .
Het gebouw dateert van 1899 en mogelijks heeft 1 van de daken nog de originele steunbalken. De bedoeling is om de huidige structuur voor een maximum te behouden aangezien mijn vriendin en ik fan zijn van de uitstraling. Enkele van deze steunbalken hebben echter een houtwurmprobleem en moeten dus vervangen worden.
Verder moet het dak geïsoleerd worden en hadden we graag al het nodige geplaatst om later zonnepanelen te kunnen leggen.
Wat de bedekking betreft, gaat onze voorkeur uit naar dakpannen.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen Zonnepanelen voor een huis in Ninove
Ik wens zonnepanelen voor op onze woning.
We hebben een hellend pannendak, zuidgericht. Ons verbruik is 3000 kwh en ons huis werd gebouwd in 1950-60.
Vers fruit op kantoor Antwerpen Vers fruit op kantoor in Brasschaat
Ik wil graag een wekelijkse levering van fruit op kantoor. Dit is voor 20 medewerkers.
Ruiten wassen Antwerpen Ramen wassen voor een appartement | Putte
Dit is voor een appartement op de eerste verdieping. Een 8-tal ramen en ook de schutsels op de terrassen moeten worden schoongemaakt.
Waterverzachter Limburg Waterverzachter voor een woning in Diepenbeek
We zoeken een waterverzachter, enkel voor leidingwater. We hebben een vrijstaande woning uit 1989 met de originele waterleidingen. De watermeter staat in het waskot. Ons gezin bestaat uit 3 personen.
Zonnepanelen Antwerpen Zonnepanelen voor roofing dak in Borgerhout
Schatting: 5.400 kWh (6 personen) Plaatsing mogelijk op twee platte daken van 30 en 48m². Deze daken bestaan uit roofing. Bouwjaar is 1938. Roofing is vernieuwd 5 jaar terug.
Vochtbestrijding Antwerpen Opstijgend vocht | Schoonheidsinstituut in Balen
Momenteel hebben we een probleem met opstijgend vocht in ons schoonheidsinstituut. Na renovatiewerken (oktober 2019) merken we vochtproblemen op aan de nieuw gepleisterde muren onderaan op het gelijkvloers.
Vochtbestrijding Vlaams Brabant Vochtbestrijding voor een rijwoning | Kessel-Lo
Dit is voor een rijwoning. We hebben vocht vanaf de onderkant. Binnen in het huis is er twee jaar geleden een brand geweest en is sindsdien werd het volledig gestript. De problemen zijn al jaren aanwezig. De woning zelf is 4 jaar oud.
Condensatieketel Antwerpen Condensatieketel voor een woning in Antwerpen
Vervanging van stookoliebrander naar gas. Dit is voor een appartementsgebouw waarvan ik syndicus ben. De ketel is afgekeurd. Het gebouw is van 1962. De centrale verwarming is van 2000.
Badkamerrenovatie West-Vlaanderen Badkamer renoveren in een pand te Meulebeke
Volledige renovatie van de badkamer. Alles moet aangepakt worden: de vloer, het plafond, de muren en het sanitair. Voor de muren grote platen met zo weinig mogelijk voegen, een spanplafond, inloopdouche, bad en een dubbele lavabol zonder betegeling errond. Het huis is van 1999.
Gevelwerken Antwerpen Gevelwerken te Schelle: crepi aanbrengen op voorgevel
Wij willen onze voorgevel renoveren. We zouden ze graag laten bekleden met crepi. Kan ik via deze weg enkele offertes ontvangen? Alvast bedankt!
Tankkaart Antwerpen Tankkaart voor 1 voertuig | Brasschaat
Tankkaart voor 1 voertuig gezocht. Momenteel nog geen tankkaart in gebruik.
Tankkaart die voor zoveel mogelijk merken kan gebruikt worden. Zal gebruikt worden door zaakvoerder van het bedrijf.
Dakwerken Vlaams Brabant Dakwerker nodig om dak te vernieuwen in Werchter
Ik had graag een offerte ontvangen voor het vernieuwen van mijn dak.
Het gaat om een rijhuis van de jaren 1930. Op het dak liggen er momenteel asbestleien. Die moeten dus eerst verwijderd worden.
Dakwerken Vlaams Brabant Dakwerken te Landen | Asbest verwijderen + dak vernieuwen
Mijn dak zou vernieuwd moeten worden. Momenteel liggen er nog asbestleien op (maar het asbest verwijderen wil ik zelf doen). Het houtwerk en de dakgoot zullen ook vervangen moeten worden. Het betreft zo'n 40m³. Er zouden dakpannen op moeten komen.
Badkamerrenovatie West-Vlaanderen Badkamerrenovatie te Tielt
Wij zouden graag onze (kleine) badkamer renoveren: nieuwe lavabo, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer en nieuwe betegeling. Ook de verlichting en sanitaire leidingen zullen aangepast dienen te worden.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerken in Merelbeke
Ik wil een offerte voor het herstellen van mijn dak. Wij hebben sindskort een lekkage gehad. De woning is gebouwd in 1997.
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtige binnenmuur in een woning in Bonheiden
Sinds enkele maanden heb ik een vochtprobleem op een binnenmuur, tussen de veranda en de living, op een hoogte van 60 cm. Daar loopt volgens mij geen waterleiding en tijdens een dag afwezigheid is er geen verbruik van leidingwater.Graag had ik een vochtanalyse laten uitvoeren. Deze problemen zijn al 7 maanden merkbaar.
Condensatieketel Limburg Nieuwe condensatieketel op gas voor een woning in Gingelom
Ik zou graag offertes ontvangen voor de vervanging van mijn mazoutketel (niet meer in gebruik wegens afwezigheid van tank) door een gas-condensatieketel. Daarnaast zou er een gasleiding moeten worden gelegd tot aan het punt waar de gasaansluiting moet komen. De werken zouden ten laatste in maart moeten worden uitgevoerd.
Badkamerrenovatie Antwerpen Badkamerrenovatie voor een woning in Lier
Graag zou ik advies en een offerte willen ontvangen omtrent het plaatsen van een nieuwe badkamer. Ik zou graag de mogelijkheden willen weten omdat de badkamer die nu geplaatst is een ruimte is dat aan het pand is bijgebouwd. Het bijgebouwde gedeelte is verouderd en slecht geïsoleerd. Misschien kan de badkamer in een andere ruimte geplaatst worden? Zou het mogelijk zijn om de mogelijkheden ter plaatse te bespreken?
Dakwerken West-Vlaanderen Herstellingswerken aan een dak in Brugge
Ik merk schade op onderaan mijn dak, ter hoogte van mijn dakgoot. Aangezien ik hier redelijk weinig van afweet had ik graag advies en een offerte ontvangen van de werken die uitgevoerd dienen te worden.
Gevelwerken Oost-Vlaanderen Gevelrenovatie voor een woning in Destelbergen
We wensen onze gevel te laten reinigen en behandelen tegen de regen. Dit is voor de regenkanten en de schouwen. De gevels zijn in vrije gevelsteen.
Badkamerrenovatie West-Vlaanderen Badkamer renoveren in een woning te Kortrijk
We wensen verschillende werken in onze badkamer uit te voeren. Eerst en vooral het erwijderen van het bad en douche en deze vervangen door inloopdouche. Vervolgens de badkamer volledig betegelen en een nieuwe badkamermeubel plaatsen. Eventueel wensen we ook een nieuwe vloer te plaatsen en het sanitair voor de inloopdouche te verplaatsen.
Badkamerrenovatie Oost-Vlaanderen Badkamer renoveren in een woning te Gent
Er is een 10m² grote badkamer met een bad, dubbele lavabo, toilet. Het plafond is recent heraangelegd en geïsoleerd. We wensen een nieuwe vloer te plaatsen(huidige zakt een beetje in) alsook de muren te bepleisteren, een (kleiner) bad en een inloopdouche te installeren, evenals een toilet en een lavabo De woning is ongeveer 20 jaar oud.
Vochtbestrijding Vlaams Brabant Vocht in de binnenmuren in Heverlee
Wij hebben een vochtprobleem vastgesteld in de gemeenschappelijke muur met onze buurman op een lengte van 10m. Het vocht is aanwezig op het gelijkvloers, in de woonkamer. Kunt u zo snel mogelijk een vochtbestrijder contacteren zodoende dit vochtprobleem te verhelpen.
Vochtbestrijding Limburg Vocht behandelen in slaapkamer in Diepenbeek
Ik heb last van vochtproblemen in de slaapkamer. Dit is in de hoek van de vensters en mijn man gebruikt een apparaat voor slaapapneu waardoor er meer vocht is. De woning is gebouwd in 1966, maar het is volledig gerenoveerd.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen Zonnepanelen voor een huis in Eeklo
Ik wens zonnepanelen voor op onze woning.We hebben nu een hellend leiendak, maar dit zal vernieuwd worden. Het is voor een verbruik van 2 personen. Het huis is van 1981.
Ramen, deuren en beglazing Vlaams Brabant Ramen en deuren vervangen voor een woning in Tienen
Ik zoek een offerte om nieuwe ramen te plaatsen in een aanbouw: twee ramen, een schuifraam en gewone deur. In het huis moeten ook een voordeur en vier ramen vervangen worden. Het huis werd gebouwd in 2016.
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtprobleem in de kelder (Mechelen)
Ik heb vocht in de kelder van mijn recent gekocht huis. Er is schimmel te zien in de kelder, er is geen lek. Het bouwjaar is 1935. (Toegang vanaf 18/01)
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtbestrijding in kelder - Aartselaar
Het gaat om een woning met een kelder van +/-10 m² die sinds de funderingswerken van de naastgelegen bouwwerf last heeft van insijpelend vocht vanuit de vloer. Het is een oude woning(+/-1950) die momenteel bewoond wordt door een huurder. Ik ben op zoek naar een snelle prijsefficiënte oplossing. Een bezoek ter plaatse is mogelijk na afspraak.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Zulte
Ik zoek een offerte voor het ontmossen van een dak en verder uitvoeren van herstellingswerken. Het gaat om voegwerken op een pannendak en een lek herstellen op een roofing dak.
Badkamerrenovatie Antwerpen Badkamer renovatie voor een woning in Berchem
Plaatsen van een ligbad in de huidige badkamer. Aansluitingen en afvoer eveneens te voorzien. Het gebouw is van 1903 maar de waterleidingen zijn van begin 2000.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen Zonnepanelen voor een nieuwbouw woning | Geraardsbergen
Het betreft een nieuwbouw woning waar we met 4 gaan wonen. De woning is net winddicht. We willen zonnepanelen laten plaatsen op het dak dat uit dakpannen bestaan. Er is plaats voor 10 panelen. Onze voorkeur gaat uit naar full black zonnepanelen.
Vochtbestrijding Limburg Vochtbestrijding van een kelder in Maasmechelen
We merken vooral problemen op zowel de keldermuren als de keldervloer . Problemen sinds de verbouwing en dus al reeds jaren aanwezig, vooral met fel regenweer .
Badkamerrenovatie Oost-Vlaanderen Totale badkamer renovatie voor een woning in Kruisem
Het gaat om een huis dat recent werd gekocht. We willen een totaalrenovatie van de badkamer. Er zijn nog geen materialen aanwezig. Er werd door de vorige eigenaars nog een nieuw toilet geplaatst, dus indien mogelijk hadden wij dit graag behouden. Het plafond werd bedekt met een eindlaag van isomo, en dit zouden we graag anders zien. Graag ook volledig nieuwe betegeling op de grond en tegen de muren. We zouden graag een inloopdouche willen (nu is dit een douchekabine), een wastafel met twee lavabo's inclusief kasten. Een bad is een pluspunt, maar geen must (gezien de huidige indeling lijkt het ons moeilijk om genoeg ruimte te vinden om een bad te plaatsen). Een bijkomende vraag is of het mogelijk zou zijn om de leidingen van het water en de elektriciteit door te trekken naar de zolderruimte. Het is namelijk op langere termijn de bedoeling om deze volledig te gaan inrichten. De huidige waterleidingen zijn van vorig jaar. De woning werd gebouwd in de jaren 40.
Betaalterminal Antwerpen Betaalterminal horeca | Antwerpen
Ik wil een offerte voor een betaalterminal. Dit is voor in de horeca. Wij hebben een oude terminal, maar die moeten wij inleveren want die is van de oude zaak.
Zonnepanelen Antwerpen Zonnepanelen voor een bedrijf (Kapellen)
Ik wil zonnepanelen plaatsen om een bedrijfsgebouw. Het gaat om een loods van 1987. Momenteel bestaat het dak uit golfplaten, maar we zijn van plan dit te vernieuwen. Geen idee van huidige verbruik.
Call center (in-, outbound) Brussel devis pour services call
Nous louons des salles pour des événements. Au moins 8 mois sur 12, nous ne savons pas gérer les demandes entrantes par manque de personnel. Nous aurions beoin d'un service call qui va gérer les demandes entrantes, les filtrer, les qualifier avant de les renvoyer pour validation finale.
Badkamerrenovatie Vlaams Brabant Badkamer renovatie voor een woning in Leuven
Na een lekdetectie is vastgesteld dat in ons appartement de douchebak niet voldoende ondersteund is. Daardoor lekt er water naar het appartement onder ons. Ter herstelling zou dus de douchebak ondersteund moeten worden en de kit voegen hersteld, tevens het douchscherm waterdicht worden gemaakt.
In principe zou dus volgende moeten gebeuren :

- Het plaatsen van stofwand en vloerbescherming.
- Het verwijderen van de bovenst rij tegels boven de douche kuip.
- Het verwijderen van het douchescherm en de douchekuip en deze terug plaatsen na de herstelling.
- Het bij bezetten aan het verwijderde tegelwerk.
- Het plaatsen en aansluiten van de douchekuip met voldoende ondersteuning.
- Het terug plaatsen de tegels
- Het afkitten van het douche gedeelte.
-Alternatief kan er ook een volledige nieuwe douchecabine geplaatst worden.

Betreffende een kleine douche (in kleine badkamer).
Kan u eventueel een offerte (een ruwe schatting, ik begrijp dat u dat voor een correcte prijs waarschijnlijk moet langskomen) emailen ?

Locatie van het appartement is Leuven.
Betaalterminal Limburg Toonbankterminal (bancontact) voor een zaak in Houthalen
We zoeken een toonbankterminal voor in de zaak.
Momenteel hebben we nog geen toestel. De klanten moeten soweiso met bancontact kunnen betalen, eventueel ook met Visa. Er is wifi waarop de bancontact terminal kan aangesloten worden.
Dakwerken Vlaams Brabant Dakwerken voor een woning in Merchtem
Dit is voor een renovatie van een bestaande woning. Ik wens een dak met dakpanplaten. Halfopen bebouwing, maar er is wel niet tegen gebouwd. Komende week zijn we wel zeer weinig thuis. Kunt u ons contacteren na de nieuwjaarsfeesten.
Warmtepomp Oost-Vlaanderen Warmtepomp voor bovenverdieping + veranda in Deinze
Wij hebben een huis gekocht dat momenteel verwarmd wordt op gas (enkel in de living en keuken). De bovenverdieping, veranda en badkamer zitten voorlopig zonder verwarming. Vooral voor de slaapkamers lijken warmtepompen ons een ideale oplossing (gezien de mogelijkheid tot koelen voor in de zomer). Voor de badkamer vermoed ik dat er meer efficiente oplossingen zijn?! Voor de veranda overwegen we ook een warmtepomp te plaatsen. De isolatie is er echter veel minder goed, dus ben ik niet zeker of dit de ideale oplossing is. Kunt u een installateur laten langskomen om ons advies + offerte te bezorgen.
Vochtbestrijding Limburg Vochtprobleem in de kelder te Genk
Er is vocht in de kelder van mijn huis.
Het water komt via de keldermuren binnen. Ik heb het nagekeken en het gaat niet om een lek. Het lijkt eerder grondwater te zijn. Mijn huis is pas in 2017 gezet.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Asbest leien verwijderen + nieuwe dakbedekking | Stekene
Het bestaande dak is in slechte staat en bestaat waarschijnlijk uit asbestleien. Deze gaan door onszelf verwijderd worden. Het dak dient afgebroken te worden en verhoogt te worden. zodat er een volledige extra verdieping bij komt. Het dak betreft een zadeldak. Het huidige dak gaat zijn originele breedte en diepte behouden en zo zou het 9,25 meter breed zijn en 11,52 meter diep gaan (middelpunt ligt dus op 5,76 meter). Voor het nieuwe dak zouden we een hoogte van 4,60 meter willen hebben. met een hellingshoek die dus op 38,6° ligt. De afwerking van pan of leisteen is ons nog niet gekend. We zouden met zonnepanelen willen werken op de zuidkant (achterzijde woning) en eventueel twee dakvenster langs de noordkant. Een goede isolatie is een must, woning van 1969.
Spouwmuurisolatie Vlaams Brabant Spouwmuurisolatie voor een huis in Aarschot
Ik wil de spouw laten isoleren. Vrijstaand huis van 1986, spouwdiepte onbekend, gevels niet bewerkt, opp. +100m².
Vochtbestrijding Oost-Vlaanderen Vochtbestrijding Ronse: opstijgend vocht in muren
We zitten waarschijnlijk met opstijgend vocht in de keuken. Ik schat ongeveer 3 lopende meter op 80 cm hoog achter de kasten. In de zomer is de muur droog, maar in de winter is hij vochtig.
Waterverzachter Limburg waterverzachter voor een woning in Tongeren
Woning van de jaren 60. Waterleidingen zijn vorig jaar vernieuwd. De watermeter staat in de kelder. Verbruik door twee personen.
Gevelwerken Antwerpen Gevel herstellen of crepi herdoen te Oud-Turnhout
Ik zoek een aannemer om de gevel teherstellen of de crepi opnieuw te laten doen.
De achterbouw was vroeger een schuur en is omgebouwd naar een woonunit. De achterbouw heeft nog steeds zijn oude gevelsteen die hier en daar scheurtjes begint te vertonen. Het zal ongeveer om 50 tot 100 m² gaan.
Dakwerken Limburg Dak volledig vervangen in Diepenbeek
Graag hadden we een offerte ontvangen over de volledige vernieuwing van een pannendak, momenteel nog zonder onderdak. Oppervlakte rond de 150m². Het gebouw is een zeer oude hoeve waar het dak is opgeplaatst in 1947.
Prikklok of badge-lezer West-Vlaanderen Prikklok voor tijdsregistratie van arbeiders | Zedelgem
We zijn een garagebedrijf met een tiental mechaniekers. Ik zoek een tijdregistratiesysteem, vooral om de uren van het personeel uit te rekenen. Het moet een permanente oplossing zijn.
Zonnepanelen Vlaams Brabant Zonnepanelen voor een pannendak | Leuven
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van zonnepanelen, maar heb geen idee van mijn verbruik. Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een dak met dakpannen. De woning is van de jaren 30. De dakpannen zijn ooit wel vernieuwd maar ik heb geen idee wanneer precies.
Badkamerrenovatie West-Vlaanderen Volledige badkamerrenovatie voor een woning in Ieper
Ik zoek een offerte voor de volledige badkamer te renoveren en het plaatsen van inloopdouche. De woning is van 1923. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd.
Badkamerrenovatie Vlaams Brabant Badkamer renoveren in een huis in Halle
Graag vocht achter tegels oplossen. Dus tegels gedeeltelijk uitbreken en nieuwe isolatie en tegels plaatsen. De douchebak moet uitgebroken en vervangen worden door een inloopdouche en een douchedeur. Er moet ook een nieuwe douchekraan geplaatst worden. Het pand is van 2008.
Schoorsteenvegen Antwerpen Schoorsteenvegen gaskachel in Antwerpen
Het is voor een eengezinswoning met een voortuin. Er is de mogelijkheid om via de hal in de bovenverdieping met een trap tot op het dak te geraken. Mijn gaskachel valt telkens uit en volgens de vakman die ik heb laten komen ligt het probleem in de terugklep omdat de schoorsteen vuil is.
Dakwerken Limburg Dakwerken in Borgloon
Wij hebben meerdere daken en willen ze samenvoegen in de mate van het mogelijke.
Nu liggen er golfplaten op met asbest. De balken en het houtwerk zijn nog in orde.
Ramen, deuren en beglazing West-Vlaanderen Ramen en deuren voor een herenhuis in Brugge
Voor ons herenhuis en bijbouw wil ik andere ramen en deuren. Het gaat al zeker om 2 ramen al en later nog meer. Graag in hout. Het pand dateert van begin 1900.
Poorten, hekken, afsluitingen Limburg Garagepoort voor een huis in Bilzen
Graag een offerte voor sectionale poort om de oude garagepoort te vervangen. Het huis van 1952. Het gaat om een recent gekochte woning.
Gevelwerken Oost-Vlaanderen Crepi en isolatie voor een herenhuis in Gent
Wij zouden de achtergevel van ons pand graag isoleren en met crepi bekleden. Het gaat om een herenhuis van 100 jaar oud.
Vochtbestrijding Vlaams Brabant Vochtbestrijding voor een woning in Halle
We hebben vooral onderaan de muren last van vocht. We hebben de woning nu twee jaar en problemen reeds een jaar merkbaar. Vooral bij koud en nat weer en vooral op de buitenmuren.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakkapel plaatsen op bestaand dak in Wetteren
We wensen een dakkapel te plaatsen op een bestaand schuin dak. Het betreft de plaatsing van een dakkapel met een breedte van 4,50m. De dakkapel heeft een hoogte van 1,40m en 6,20m boven het vloerpeil. Afwerking met een hellend dak in dezelfde dakpannen als bestaand dak. Afwerking in cederhout en PVC. De vergunning is al in orde.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen Nieuwe zonnepanelen plaats op bestaand dak in Erpe-Mere
Ik wens over te schakelen naar zonne-energie. Het gezin bestaat uit 2 volwassenen en 1 peuter. Ik wens een schatting te maken op basis van een gezin met 4 personen. Ook wens ik de opties te bekijken voor een zonneboiler. Het huis werd gebouwd in 2012 en momenteel is de verwarming en het sanitair op gas.
Waterverzachter Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Herzele
Wij zoeken iemand om een nieuwe waterverzachter te installeren. Dit is voor een gebouw van ongeveer 40 jaar oud. De waterleidingen zijn wel reeds vernieuwd. De watermeter bevindt zich op het gelijkvloers in de garage. Dit is voor een gezin van twee personen.
Dakwerken Antwerpen Dakwerken voor een huis in Mol
Wij hebben enkele problemen met lekken in een dak van 1967 en zoeken hiervoor een vakman om te zien hoe we dit kunnen oplossen: herstellen of het volledig dak vervangen.
Gevelwerken Antwerpen Bekleding voorgevel in Kontich
Ik wil mijn gevel laten isoleren en bekleden. Het gaat om de voorgevel van de woning (vrije gevelsteen) die ik graag zou willen laten bekleden met steenstrips.
Ramen, deuren en beglazing Limburg Ramen en deuren nieuwbouwwoning in Overpelt
Graag u offerte voor een nieuwbouwwoning met 14 ramen en 3 deuren. De ramen graag in PVC aan de binnenkant en aluminium aan de buitenkant. De deuren zou ik graag volledig in aluminium wensen.
Badkamerrenovatie West-Vlaanderen Badkamer renoveren in een woning te Nieuwpoort
In de badkamer zouden de faience tegels vervangen moeten worden. Het ligbad zou verwijderd moeten worden en vervangen door een inloopdouche. De huidige badkmamermeubel (met 1 lavabo) dient ook vervangen te worden.In het aparte toilet zouden eveneens de faience tegels vervangen moeten worden. Ook de wc en het wasbakje dienen vervangen te worden.
Condensatieketel Antwerpen Nieuwe condensatieketel plaatsen in Antwerpen
Ik ben eigenaar van een klein appartement( 80m²). Aangezien mijn CV-ketel en radiatoren toe zijn aan vervanging ben ik op zoek naar een loodgieter die aan een schappelijke prijs deze kan vervangen. Er zouden in totaal 5 radiatoren vervangen moeten worden, waarvan 2 lange radiatoren dewelke onder een raam staan.
Maaltijdcheques Antwerpen Maaltijdcheques voor een bedrijf in Antwerpen
Dit is voor een bvba. Hier zouden 3 mensen gebruik maken van de maaltijdcheques. De 3 medewerkers werken fulltime. Eventueel ook de opties bekijken voor 2 zelfstandige zaakvoerders.
Meer voorbeelden