Offertes vergelijken, zo eenvoudig... !

Beschrijf
je project

Plaats in een paar eenvoudige stappen je project. Wij kijken dit na en zorgen voor de beste match met professionals uit je regio.

Vergelijk offertes en beoordelingen

Geïnteresseerde bedrijven contacteren je en stellen een gratis offerte op. Je vergelijkt rustig en je bekijkt ook hun beoordelingen.

Kies
en bespaar

Je kiest uiteraard volledig vrijblijvend. Je kan ook elk bedrijf zelf beoordelen. Dus 100% transparant en 100% veilig !


Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Regio Beschrijving
Schoorsteenvegen Vlaams Brabant Schoorsteenvegen schouw houtpijp Vlaams Brabant
Wij hebben een schoorsteen / schouw met twee pijpen. Eén voor houtkachel (haard) en één voor gas, ttz. centrale verwarming. Deze laatste is pas net geïnstalleerd en hoeft dus geen schoorsteenvegen, maar de andere, op hout, dient wel geveegd te worden. Graag contactname op mijn gsm (liefst late namiddag).
Tankkaart Antwerpen Aanvraag nieuwe tankaarten voor verwarmingsspecialist in Antwerpse regio
We hebben 4 bestelwagens en een personenwagen en we zijn een verwarmingsspecialist voor de Antwerpse regio. We hebben op dit moment Lukoil kaarten. We hadden graag naar alternatieven op de markt gekeken. U kan me elke dag contacteren, behalve op dinsdag voormiddag en op donderdag voormiddag.
Zonnepanelen Vlaams Brabant Zonnepanelen light hellend dak
Wij wensen zonnepanelen voor ons dak (Zuid-West, Zuid-Oost). Ligt hellend dak (23°) met dakpannen, meer dan 80 m2 beschikbaar. Het is een privéwoning in Vlaams-Babant, 2 volwassenen.
Condensatieketel Antwerpen Leasingcontract condensatieketel gezocht Sint-Katelijne-Waver
We zoeken onze huidige gasketel te vervangen en een nieuwe te plaatsen met een leasing contract (indien mogelijk?). Huis van +10 jaar oud.
Condensatieketel Limburg Junker CV gasketel vervangen door condensatieketel
Cv gasketel moet vervangen worden voor een nieuwe graag hadden wij een offerte hiervan, nu een Juncker.
Condensatieketel Antwerpen Gasketel vernieuwen in Boom
Ik wil mijn gasketel vernieuwen en zou ook bekijken welke opties er zijn ivm warm water, premies. Huis van +50 jaar oud.
Zonnepanelen Limburg zonnepanelen plaatsen op loods van een woning in Peer
Ik zou de opties wensen bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een loods met sandwichpanelen. Dak is twee jaar geleden vernieuwd; 7500kw.
Condensatieketel Vlaams Brabant Nieuwe verwarmingsketel huurwoning in Tremelo
Dit is vrijstaande woning gebouwd in 2001. Momenteel word de woning verwarmt met een gasketel. Systeem op het gelijkvloers in technische ruimte van 2m². Deze woning is momenteel verhuurt.
Schilderwerken Antwerpen Ramen appartement laten schilderen in Borgerhout
Graag een afspraak bij ons om de opdracht te bespreken om een offerte te kunnen opstellen. Het gaat dus om houten ramen die vernist zouden moeten worden + een achtergevel deels in hout die in het geel zou moeten geverfd worden. zo'n 30m².
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Ramen schilderen voor een woning in Gent
Wij willen prijs aanvragen voor 3grote ramen van +-140x120 1klein raam en 1voordeur. Opschuren van houten ramen en deur + vernieuwen van vernislaag.
Condensatieketel Antwerpen Offerte voor gasketel te vervangen van huisin Wuustwezel
Vrijstaande woning momenteel verwarmt met een gasketel op de technische ruimte op het gelijkvloers. Woning van 15 jaar oud.
Zonnepanelen Vlaams Brabant Zonnepanelen offertevergelijk
Wij wensen zonnepanelen te plaatsen op ons hellend dak. Indicatie verbruik: 8.000kWh. Dakhelling: 35 graden. Oriëntatie dak: Zuid-Westen. Graag contactname (ev. via mijn vriendin).
Zonnepanelen Antwerpen Zonnepanelen te Zwijndrecht
Het is een hellend dak bekleed met dakpannen. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Schilderwerken West-Vlaanderen Muren en plafond laten schilderen in Ingelmunster
Schilderen van een kamer, muren en plafond. Betreft een kamer van 2,85 x 3,60. Huis van bijna 10 jaar oud, er is 1 raam en 1 deur in de kamer . Deze moeten niet geschilderd worden.
Schilderwerken West-Vlaanderen Schilderwerken voor een pand in Oostende
In een nieuwbouw appartement willen we alles in licht gebroken wit laten schilderen. Muren: ongeveer 160 vierkante meter. Plafonds: ongeveer 80 vierkante meter. Oplevering binnen 2 maanden
Schilderwerken Antwerpen Appartementen laten schilderen in Antwerpen
Wij hebben een schilderopdracht om een gang (muren + plafdonds) wit te schilderen in een appartementsgebouw (huuropbrengst) van 4 verdiepingen in Antwerpen. Het huis is oud (+/-1920) maar alle 4 appartementen zijn recent gerenoveerd, alsook elektriciteit en het dak. Het enige dat nog rest is de gang die een frisse laag witte verf kan gebruiken. De muren zijn vrij hoog, zo'n 3,5m per verdieping en het gebouw is 4 verdiepingen hoog. De diepte van het gebouw is 15m en de breedte 6m. Aan de achterkant van de gang hebben de 1e, 2e en 3e verdieping hoge ramen. Gelijkvloers heeft achteraan geen ramen, enkel de trap naar boven en een deur. Er is geen behangpapier op de muur. De muren en plafonds zijn op dit moment wat ooit wit geweest is. Een deel is al opnieuw geplamuurd om wat kleine kantjes en kraakjes op te vullen in de muur. Er zijn nog steeds kleine kraakjes, maar geen grote gaten of gapen. De muur en plafond zouden in het wit geschilderd moeten worden, iets neutraal. Als u mij een emailadres stuurt, kan ik ook foto's doorsturen. De werken mogen/kunnen zo snel mogelijk beginnen. Ziet u dit mogelijk? Heeft u een offerte? Hoe lang denkt u dat dit zou duren voor deze werken?
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Muren schilderen van een pand in Lede
Schilderen van de muren in: De keuken: te schilderen oppervlakte = ± 15 m². De living: te schilderen oppervlakte van de muren =± 38 m². De muren zijn reeds geschilderd met witte verf Huis van 1963.
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Slaapkamer en badkamer schilderen in Balegem
Enkel te behangen met overschilderbaar behangpapier en en eventueel ook schilderen . Slaapkamer en badkamer boven.
Schilderwerken Antwerpen Gang en slaapkamer schilderen van woning in Boom
Muren van 1 slaapkamer + aanpalende overloop. Ook vloerbekleding wordt vervangen. augustus 2019 indien mogelijk
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen zonnepanelen voor een woning in Gent
Nieuwbouw van 2018. We zouden de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een betonconstructie plat dak. Kantoorgebouw en loodsen.
Ramen, deuren en beglazing Oost-Vlaanderen PVC ramen plaatsen te Evergem
Ik wil een offerte voor het plaatsen van 11 verschillende ramen in totaal. Deze moeten allemaal in PVC.
Airconditioning West-Vlaanderen Airconditioning voor een woning in Werken
Airco in 2 slaapkamers plaatsen met buitenunit aan zijgevel op steunen. Dit is een vrijstaande woning gebouwd in 1938. Nieuwste gedeelte waar de airco moet komen is van de jaren 80. Liefst bellen in de namiddag.
Airconditioning West-Vlaanderen Airco voor een pand in Koekelare
Graag offerte voor airco in woonkamer en 3 slaapkamers. Graag merken als Mitsubishi, daikin, ...Woning van 2000.
Schilderwerken Limburg Schilderwerken voor een pand in Peer
Voor een appartementsgebouw in Peer zijn we opzoek naar een schilder die traphallen en de buitenpilaren zou kunnen schilderen. Het zou gaan om Residentie Bollestraete. Indien u interesse heeft om een offerte op te maken horen wij het graag van u. Gebouw van jaren 70.
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Schilderwerken voor een woning in Denderleeuw
Ik zoek een offerte voor het schilderen van een plafond van de living, plafond van de keuken en een drietal binnendeuren. Ook de vensters vanaf de binnenkant.
Airconditioning West-Vlaanderen Airconditioning voor een woning in Poperinge
Graag een offerte voor airco: 1 buitenunit en 3 binnenunits. Dit is voor een halfopen woning. Bouw van 1979. Spouwmuren reeds geïsoleerd.
Airconditioning West-Vlaanderen Airconditioning plaatsen in Roeselare
Ik wil een airco plaatsen in de living en keuken, 8x4 en 4x4. Graag een duidelijke offerte voor een vaste airco.
Airconditioning West-Vlaanderen Airconditioning volledig huis te Oostkamp
Graag een offerte voor 4 ruimtes nl living, keuken en 2 slaapkamers. Bestaande woning.
Airconditioning West-Vlaanderen Airconditioning met buitenunit voor een woning in Wervik
Split airco voor 3 slaapkamers installeren. Dit is een gebouw van 2004. Originele bouw.
Airconditioning West-Vlaanderen Airconditioning plaatsen te Aartrijke
We willen airco plaatsen. Wat merk betreft weet ik niets van. Degelijk prijs kwaliteit. Hoeft niet in het volledige huis, 2 slaapkamers en de keuken zijn het belangrijkste.
Airconditioning West-Vlaanderen Vaste airco plaatsen in slaapkamer
Plaatsen van vaste airco in slaapkamer. Bovenverdieping. De woning is gebouwd in 2013.
Airconditioning West-Vlaanderen Airconditioning voor een woning in Diksmuide
Kleine woning onder zadeldak en we willen hier airconditioning plaatsen. Living 8 op 4 m keuken 4 op 4 m slaapkamer beneden met inbegrip van douchecel 4 op 5 m. Bovenruimte; 2 slaapkamertjes en 1 badkamer. Beneden is er nog een zeer warme garage, zuid gericht. Inkom met gang naar keuken en inkijk tot op bovenverdieping. Woning origineel van 2000. Originele bouw.
Tankkaart Antwerpen Twee tankkaarten voor een meubelzaak te Antwerpen
We hebben 2 auto's op de zaak en willen 2 tankkaarten, met liefst ook toegang tot het Esso netwerk. Wij geven advies voor keukens rekening houdend met het budget van de klant. De keuken wordt door ons gecreëerd voor de klanten. ​
Ramen, deuren en beglazing Limburg 4 vensters te vervangen
4 vensters op 1 verdieping - 2 ramen bestaan uit 1 vleugel en 1 raam 2 vleugels heeft. Ze zijn nu in hout maar ik wil aluminium ramen. Graag snel contact, u kunt me overdag bellen om ter plaatse te komen kjiken.
Zonnepanelen West-Vlaanderen Zonnepanelen te Oostrozebeke
Zonnepanelen op een plat dak. Het huishouden bestaat uit 2 personen.
Betaalterminal Oost-Vlaanderen Mobiele betaalterminal voor nieuw restaurant centrum Gent
Wij openen in het jaar een nieuw restaurant in Gent centrum. We zijn nu bezig met de verbouwingen van de zaak en zoeken een betaalterminal met een goede service. Van de andere handelzaken rondom ons hoorde ik dat het beter is te huren, want dan betere service. U kan met telefonisch bereiken in de namiddag of een email sturen.
Condensatieketel Oost-Vlaanderen Condensatieketel voor een pand in Gent
Dit is voor een klein citéhuisje in Gent met een totale wooninhoud 160 m³ (3 kamertjes boven elkaar). We willen een gasketel plaatsen (22 à 24 kW) en 3 radiatoren (geen sanitair warm water nodig).
Teleprospectie & afspraakplanning Oost-Vlaanderen Callcenter opdracht voor een bedrijf in Gavere
Wij zijn een fietsmerk dat focust op zowel B2B (fietsclubs) als B2C. Graag willen we de B2B verder uitbouwen naar Corporate. We zijn dus op zoek naar een bureau dat voor ons afspraken inplant bij grote ondernemingen die op zoek zijn naar gepersonaliseerde fietskledij voor hun werknemers, klanten... Dit in heel België en het mag ook in Nederland zijn.
Badkamer & sanitair Vlaams Brabant Badkamer renovatie voor een woning in Machelen
Wij willen onze 15 jaar oude badkamer renoveren: douche en bad uitbreken, inloopdouche plaatsen, nieuwe vloer, muurbetegeling, hang wc (ter vervanging van huidige klassieke wc). We zouden graag de meubels recupereren, mits vervanging van tablet, lavabo en kraan.
Eventueel willen we dit project te combineren met de opfrissing van de keuken: nieuwe tabletten, verlichting en betegeling.
Dakisolatie Antwerpen Isolatie buitenkant plat dak + koepel
Dak isolatie / Dak vervangen. Plat dak van een appartement. Zo snel mogelijk, voor de winter. Ik ben op zoek naar iemand die mijn platdak 30 vierkantenmeter + kappel kan isoleren langs buiten en terug kan bezetten nadien. Er is ook een oude dakkapel (soort kopel tegen de muur) die helemaal moet vervangen worden.
Betaalterminal Antwerpen Betaalterminal voor een strijkatelier in Berchem
Ik ben op zoek naar een mobiele betaalterminal voor een strijkatelier. Hier zal wifi voorzien worden. Graag de opties voor zowel huur, aankoop als leasing.
Zonnepanelen Limburg Zonnepanelen voor een huis in Lanaken
Ik zou de opties wensen te bekijken voor zonnepanelen te plaatsen op een pannendak. Mijn woning is van de jaren 80 maar de dakpannen werden zo'n 10 jaar geleden vernieuwd.
Zonneboiler Antwerpen Zonneboiler voor een studentenhuis | Antwerpen
Ik zoek een offerte voor het plaatsen van een zonneboiler op een studentenhuis. Dit is voor het sanitair. Het dak werd vervangen in de jaren 90. Het gebouw is van 1910.
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Gevel schilderen in Geraardsbergen
Graag had ik een offerte laten maken voor het schilderen van mijn gevel. Het gaat om een rijwoning waarvan de gevel reeds geschilderd is geweest. De woning dateert van de jaren 50.
Gevelreiniging Vlaams Brabant Gevel reinigen van een woning in Beiegem
Graag een prijsofferte voor het gedeeltelijk reinigen (mosvorming) en waterdicht maken van een bakstenen gevel tegen inslagregen. Het betreft de zijgevel. De woning is van 2009. De gevel is in vrije gevelsteen.
Vochtbestrijding Vlaams Brabant Vochtbestrijding voor een kelder in Dilbeek
Ik heb vooral problemen met vocht achteraan de keldermuur. Het probleem is reeds een jaar aanwezig, vooral bij fel regenweer. De woning is van de jaren 90.
Vochtbestrijding Oost-Vlaanderen Vochtbestrijding voor een kelder in Gent
Wij leggen binnenkort een pomp en put aan om het grondwater uit onze kelder te laten wegnemen. De kelder staat voor de rest in goede staat. In onze muur net boven de kelder beginnen we voor het eerst een vochtplek te zien. Deze zouden we graag behandelen. Deze is niet groter dan 1m².
Betaalterminal West-Vlaanderen Betaalterminal voor krantenwinkel in Middelkerke
Ik zoek een nieuwe betaalterminal voor mijn krantenwinkel. Momenteel heb ik een toestel bij Keyware. ik zoek nu een offerte voor een huurcontract voor een mobiel toestel dat contactloos kan werken.
Zonnepanelen Vlaams Brabant Zonnepanelen voor pannendak in Alsemberg
Dit is voor een woning die we nog aan het bouwen zijn. De ruwbouw is bijna af. Ik heb een pannendak, zuidwest gelegen. Ik wens hier voor 3500 kW zonnepanelen te plaatsen, liefst monokristallijnen.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerken voor een woning in Ouwegem
Het gaat op een oppervlakte van ongeveer 60 m². Onder de oude dakbedekking zitten asbestplaten. Kepers zijn in goede staat (geen tekenen van houtworm, ook bevestigd door architect).
Het dak dient geïsoleerd te worden voor de winter aangezien mijn verwarmingsinstallatie samenhangt met het dak (zonnecollectoren). Later zullen ook de muren aan de buitenzijde worden geïsoleerd, hier dient al rekening mee gehouden te worden.
Graag ook de plaatsing van een sarkingdak.
Vochtbestrijding Antwerpen Zwammen in de muren - Edegem
Dit weekend is er ineens een zwam/paddenstoel tevoorschijn gekomen in de hal van ons appartementsgebouw. Hij is tussen de muur en de vloer naar boven gekomen. We denken dat het gaat om een condensatieprobleem. We zouden deze graag laten verwijderen en het onderliggend probleem laten oplossen.
Pand van jaren 60.
Verhuisfirma's Limburg Verhuisfirma voor een bedrijf in Maasmechelen
Dit is voor een verhuis binnen Maasmechelen. De verhuis is voor de eerste week van september. Ik ben zowel op zoek naar mensen om de halfopen meubels te demonteren als naar een verhuislift, verhuisdozen en een verhuiswagen.
Condensatieketel Limburg Condensatieketel te Houthalen-Helchteren
Wij verwarmen onze woning op mazout maar willen overschakelen op aardgas en zoeken een condensatieketel. Het gaat om een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, badkamer, leefruimte, keuken en wasplaats.
Schilderwerken Antwerpen Binnenschilderwerk in Bonheiden
Graag een offerte voor volgend binnenschilderwerk: 1. muren (op pleisterwerk) + plafond (op verflaag) van badkamer 2. muren + plafond van inkomhal + nachthal, verbonden met trap (nu behangen) - stelling nodig. Uiteraard kan u de plaatsen komen bekijken om een beter idee te krijgen van de omvang van de werken.
Ramen, deuren en beglazing Antwerpen Ramen vervangen voor een woning in Hove
Wij hebben 2 te vervangen ramen met enkel glas van 2060 mm breed en 1410 mm hoog. De ramen bevinden zich aan de tuin kant en er kan aan gewerkt worden via een plat dak.
Schoorsteenvegen Antwerpen Schoorsteenvegen te Lier
We hebben een hoge schouw. Reiniging best van onder naar boven. Er wordt hout in de schouw verbrand. Het werd gebouwd in 1955.
Zonnepanelen West-Vlaanderen Zonnepanelen op een loods - Woesten
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen op een loods die losstaat van de woning. Deze loods heeft een dak met golfplaten. Ik heb geen idee van verbruik. Dit is voor een landbouwbedrijf.
Betaalterminal Oost-Vlaanderen Betaalterminal voor kermis | De Klinge
Ik zoek een betaalterminal voor een lunapark op kermissen. Graag een mobiele terminal. Er is geen wifi voorzien. Momenteel gebruik ik een systeem van Wordline maar ik wens nu prijzen te vergelijken met andere leveranciers.
Badkamer & sanitair Limburg Badkamer renovatie voor een woning in Sint-Truiden
We willen een douche, bad, badkamermeubel en toilet laten plaatsen. We hebben nu een badkamer van X2O. Daarnaast willen we ook de muren laten betegelen. Bestaande leidingen moeten mogelijk verlegd worden, maar hoeven niet vervangen te worden. Extra elektriciteit plaatsen en conform maken met de regulatie.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerken in Meerbeke
De daknok en zijkant van mijn hellend dak zijn niet netjes afgewerkt door de vorige eigenaar, de pannen zijn gemetst. Ik wou deze pannen opnieuw laten leggen. Het is geen groot werk en het is ook niet dringend.
Vers fruit op kantoor Vlaams Brabant Fruitmand levering voor een bedrijf in Grimbergen
Graag een offerte voor fruitmaden voor 120 medewerkers op 3 locaties; 20 in Grimbergen, 40 in Waarloos en 60 in Zaventem.
Dakreiniging Antwerpen Dakreiniging betonnen dakpannen (Ravels)
Het gaat om een vrijstaande woning van 12 meter breed en deels 10 meter lang, deels 9 meter lang. De woning is gebouwd in 1994. Het dak is uitgerust met donkerkleurige sneldekpannen van beton. De dakpannen zijn aan het vervuilen en ze zien er niet meer mooi uit. Er zit mos op en ook korstmos en andere vlekken. De kleur is minder mooi geworden.

De dakpannen zouden goed moeten worden gereinigd en voorzien worden van een beschermlaag en zo mogelijk ook bijgekleurd worden, zodat ze weer mooi donker zijn.

Belangrijk is dat dit gebeurt zonder verontreiniging van de gemetselde muren.
Koffiemachine Limburg Koffiemachine op kantoor | Herk-de-Stad
Graag huur- en aankoopoffertes voor een koffiemachine. Wij gebruiken al een koffiemachine en wensen prijzen te vergelijken. Het is voor gemiddeld 11 personen.

We zoeken een toestel voor vrij gebruik, een groot staand model met verschillende koffievariëteiten.
Waterverzachter Vlaams Brabant Mechanische waterverzachter (Boortmeerbeek)
We hebben een jaarlijks verbruik ongeveer 150m³. Mijn echtgenote is huisvrouw, dus onze voorkeur gaat uit naar mechanische waterontharder. Dit is voor onze nieuwe woning.
Zonnepanelen Antwerpen Zonnepanelen voor een bijbouw in Arendonk
Voor op mijn pand-bijbouw wens ik zonnepanelen.
Het gaat om een hellend dak met sandwichpanelen, zuidgericht. We zijn een gezin van 5 personen. Het huis is van 1986.
Ramen, deuren en beglazing Oost-Vlaanderen Ramen vervangen van beschermde woning (Dendermonde)
We willen twee nieuwe ramen met hoogrendementsglas en spiegelglas en voordeur.
Omdat het een beschermde woning is moeten dit houten ramen blijven in een groene kleur, het uitzicht mag niet veranderen.
Badkamer & sanitair Antwerpen Badkamer renovatie voor een woning in Mechelen
We zouden in onze badkamer graag een nieuwe vloer, inloopdouche, hangtoilet, lavabo en badkamermeubels laten plaatsen. De badkamer dateert van 1988.
Schoorsteenvegen West-Vlaanderen Schoorsteen vegen van kachel in Beernem
Dit is voor een schoorsteen van een speksteenkachel. Zowel de schouw als de kachel zelf. Deze is 3 jaar geleden voor het laatst gereinigd.
Warmtepomp West-Vlaanderen Warmtepomp voor een pand in Deerlijk
Onze bestaande verwarming gebeurt met accumulatieverwarming. We hebben al zonnepanelen en willen die combineren met een warmtepomp. De nieuwe verwarming zou ook elektrisch moeten gebeuren. Het huis is van rond 1900.
Coca-Cola automaat Brussel Coca-Cola automaat voor een bedrijf in Brussel
Graag een offerte voor een drankautomaat voor een 100-tal personen en eventueel een snackautomaat. Deze worden binnen geplaatst. Graag zowel een huur- als aankoopofferte.
Zonnepanelen Antwerpen Zonnepanelen voor appartement in Sint-Katelijne-Waver
Ik zoek een offerte voor zonnepanelen voor een gebouw met drie appartementen. Ik zou de opties wensen te bekijken voor de zonnepanelen te plaatsen op ofwel een leien dak ofwel het roofing dak van de garage achteraan.
Pergola, terrasoverkapping Limburg Terrasoverkapping voor een nieuwbouw in Tessenderlo
Graag een overkapping voor aan het huis (prefab nieuwbouw). We zoeken een overkapping in aluminium met lamellen en een oppervlakte van 6m x 6m. Het project is ten laatste voor januari 2020.
Dakwerken Antwerpen Dakwerken voor de renovatie van een huis in Putte
Wij zijn momenteel met de muren bezig: isoleren en een nieuwe gevelsteen plaatsen. We willen ook het dak renoveren. We willen van leien naar dakpannen gaan en het dak isoleren. Er moet ook een nieuwe dakgoot komen, nieuwe ramen in onze dakkapellen en ook daar goed isoleren. We weten niet of het gebinte overal nog in goede staat is. Het huis is meer dan 30 jaar oud.
Databases, gegevensbanken Oost-Vlaanderen Database tandartsen | Hamme
Graag had ik een database met naam, adres, telefoonnummer en e-mail van alle tandartsen in Vlaanderen en eventueel bij uitbreiding België. Indien mogelijk ook specialiteit (orthodontist, endodontoloog, parodontoloog, mond-, kaak- en aangezichtschirurg...). Dit voor zowel een e-mail actie als mailing per post.
Koffiemachine West-Vlaanderen Koffieautomaat voor een bedrijf - Waregem
Dit is voor een boekhoudkantoor met 12 à 15 mensen. Liefst een koffieautomaat met koffiebonen. Nu hebben we een Jura koffieautomaat.
Meer voorbeelden