Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Regio Beschrijving
Vochtbestrijding West-Vlaanderen Vochtprobleem in kelder en keuken
Ik kocht mijn huis in 2017. De kelder is al een tijdje vochtig (vroeger was er een pomp maar die werkt niet meer) en dit voornamelijk als het veel geregend heeft. Ik vrees dat het opstijgt naar mijn keuken (slechte geur in de keuken). Ik vermoed dat er scheurtjes zijn in de muren en ook is er geen verluchting doordat er tegen mijn huis werd gebouwd. Hopelijk kan u mij hierbij helpen? Alvast bedankt!
Betaalterminal Antwerpen Betaalterminal voor een bedrijf in Arendonk
Ik wil een toonbankterminal voor in de garage. Nu geen toestel, bankcontact enkel, internet is er.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dak van schuur / bijbouw renoveren en isoleren
Wij hebben een woning aangekocht te Lokeren. Van deze woning is het “hoofddak” nog oké (Al zouden we dit wel op verloop van tijd isoleren, onderdak is ook aanwezig. Nu hebben de vorige eigenaars een schuurtje verbouwd tot een badkamer. Hiervan is het dak niet vernieuwd. Balken zijn nog goed. Hier zouden we dus een nieuw onderdak laten plaatsen (niet aanwezig) en nieuwe pannen. En misschien ook direct isoleren.
Badkamer & sanitair Oost-Vlaanderen Badkamer volledig laten renoveren
±2,75m op ± 6m, ingedeeld in 2 kamers, 1 deel voor dubbele wastafel ( nu met bestaande douchecabine die weg moet ), ander gedeelte met ligbad waar in de plaats een inloopdouche moet komen. Uitbreken bestaand sanitair en tegels achter douche en bad, 3 wanden nieuw betegelen, 'inloopdouche gedeelte' nieuwe vloer en 1e deel nieuwe 'houtvloer' ( houten onderframe ). Gebouw van de jaren 60. Badkamer vernieuwd in 2004.
Badkamer & sanitair Oost-Vlaanderen Wellness badkamer plaatsen
Volledige badkamer Installatie toestellen (lavabo, douche, bad, toilet, ...) Pleister-, verf- en/of tegelwerken Elektriciteit en/of loodgieterij ombouw van een doktersrpraktijk naar badkamer - welness ruimte. Water (koud ) en verwarming zijn aanwezig ; warm water moet nog voorzien worden badkamer dient voorzien te worden van een sauna
Badkamer & sanitair Antwerpen Badkamer & sanitair volledig renoveren te Willebroek
Badkamer Volledige badkamerrenovatie: nieuw bad, nieuw toilet, badkamermeubel plaatsen, vloer en muur betegelen,... De badkamer is 4.5m², eigen woning, rijhuis We hopen de badkamer te kunnen renoveren vanaf februari, afhankelijk van de loodgieter
Badkamer & sanitair Antwerpen Renovatie badkamer in Stabroek
Renovatie van bestaande badkamer, verwijderen tegels en vals plafond, sanitair (lavabo/bad/wc). Nieuw te plaatsen inloopdouche, lavabo, toilet, vals plafond, verlichting herbruikbaar : verwarmings element
Condensatieketel Limburg Radson ER331 vervangen door condensatieketel
Huidige cv ketel is een Radson ER331 op de vloer geplaatst. Deze wensen we te vernieuwen door een (gesloten) condensatieketel. Huidige instantie van 1991. Woning wel reeds verder geïsoleerd. Voor het sanitair water hebben we een doorstromer, dit behouden we ongewijzigd. De nieuwe ketel dient enkel voor de verwarming. Er is directe toegang tot de schouw (ongeveer 6m hoog). Bedoeling is om met de nieuwe ketel de afzonderlijke ruimtes vervolgens verschillend te kunnen verwarmen (bv. De babykamer quasi continu op 18 graden, waar de badkamer enkel s'ochtends tussen 8-9u op 21 graden etc)
Zonnepanelen Luxemburg (BE) Offerteaanvraag 50 tot 100 zonnepanelen
Ik wens zonnepanelen voor mijn buitenverblijf in een zonneweide van 2 MW. Ik denk aan 50 tot 100 panelen. Is voor een buitenverblijf in Wallonië maar zou liefst met een Nederlandstalige zonnepanelen expert in contact komen gezien ik Nederlandstalig ben en in Herverlee ben. U kan mij best 's avonds bereiken.
Badkamer & sanitair Vlaams Brabant Lek in douche van badkamer herstellen
Onze douchebak blijkt slecht geplaatst te zijn waardoor de siliconen niet goed hecht. Hierdoor lekt er water in de muur. Na lek inspectie blijkt dat de douchebak er best uitgehaald wordt en terug geplaatst wordt op een deftige manier. Daarnaast willen we ook een nieuw douchepaneel plaatsen.
Badkamer & sanitair Oost-Vlaanderen Jaren 50 badkamer renoveren in Gent
Gebouw van de jaren 50. Badkamer mogelijk al beetje gerestaureerd maar nog nooit volledig.
Badkamer & sanitair Antwerpen Badkamer & sanitair te Edegem
bestaande badkamer is verouderd is 1,10 m op 2,95 douche ,lavabo met opbergmogelijkheden en wc, ik had deze graag volledig vernieuwd dit zonder veel franjes en dergelijke , gewoon zeer praktisch en low budget
Badkamer & sanitair Oost-Vlaanderen Badkamer vernieuwen in Aalst
Bad, gootsteen, vloer en wandtegels zijn aan vernieuwing toe. Douche dient er bij te komen. Daarnaast voldoende opbergruimte. Bouw van de jaren 90 en originele badkamer.
Badkamer & sanitair Oost-Vlaanderen Bad vervangen door inloopdouche
Oude woning die volledige is gerenoveerd . We wensen huidige bad te vervangen door inloopdouche. Ook tegels vervangen. Huidige bad en waterleidingen zijn 33 jaar oud Woning zelf van 1912. Liefst bellen in de voormiddag
Badkamer & sanitair Antwerpen Badkamer renovatie voor een woning in Antwerpen
Heb hier een bandkamertje van 3 op 2 en zou die met de tijd volledig willen laten renoveren . Ik zou graag volgende werken laten doen plaatsen van verlaagd plafond met enkele spotjes , stkadoren van de muren , plaatsen van vloertje verder nog het plaatsen van inloopdouche en plaatsen van lavabo met meubeltje . Gelijkvloers appartement. Gebouw van de 1966, Badkamer van 20 jaar oud.
Warmtepomp Oost-Vlaanderen Warmtepomp voor renovatie te Zele
Ik wil zo energiezuinig mogelijk mijn woning verwarmen en sanitair water verwarmen. In optie is het misschien ook aangewezen om te koelen maar dit is geen must. De woning is gerenoveerd enkel de tuin dient nog aangelegd te worden. Ik bekijk momenteel ook de mogelijkheid om zonnepanelen te leggen en dus is een elektrische installatie misschien interessanter als een installatie die ook nog gas nodig heeft. || Verwarmen van een ruimte of gebouw, koelen en/of verwarmen van een ruimte of gebouw, sanitair water verwarmen || Gebouw in gebruik / afgewerkte kamers.
Schoorsteenvegen Oost-Vlaanderen Schouw open haard laten vegen Herzele
We willen onze schouw laten vegen, de open haard. Daarvoor graag snel een schoorsteenveger.
Schoorsteenvegen Vlaams Brabant Jaarlijks vegen schoorsteen open haard Huldenberg
We hebben iemand nodig voor de jaarlijkse vegen van onze schoorsteen (openhaard) in Neerijse. Vrijstaand huis van voor 1900, schoorsteen ca. 8m hoog?
Schoorsteenvegen Limburg Schoorsteenveger voor houtkachel in Oud Wellen
We hebben een houtkachel met 1 schouw, we zoeken iemand die deze kan reinigen.
Schoorsteenvegen Antwerpen Schoorsteenveger gezocht voor houtkachel
We zoeken een schoorsteenveger om onze houtkachel te laten reinigen.
Schoorsteenvegen Limburg Schoorsteenveger houtkachel en CV-ketel Genk
We zoeken een schoorsteenveger. Voor de gas CV en houtkachel is dit nodig.
Schoorsteenvegen Antwerpen schoorsteenveger voor houtkachel Oud Turnhout
Schoorsteenveger gezocht voor het reinigen van 1 schoorsteen, wij verbranden hier hout in.
Schoorsteenvegen Oost-Vlaanderen Vegen schoorsteen casette kachel Kluisbergen
We hebben een hout cassette, huis van 40 jaar oud. Schoorsteen moet gereinigd worden.
Schoorsteenvegen Vlaams Brabant schoorsteenvegen houtkachel te Kampenhout
We hebben 1 schoorsteen, wij verbranden hier hout in.
Schoorsteenvegen Oost-Vlaanderen Schoorsteenveger gezocht
We hebben 2 schouwen. 1 op cv-ketel 1 op houtkachel. Graag een schoorsteenveger om beide regelmatig te laten reinigen.
Schoorsteenvegen Vlaams Brabant Schoorsteenvegen voor oude kachel Dilbeek
De woning is in de jaren 70. Er wordt hout in de schouw verbrand.
Schoorsteenvegen Vlaams Brabant Schoorsteenvegen in Hofstade
In de schouw van een kachel waarin hout wordt verbrand.
Schoorsteenvegen Antwerpen Schoorsteenveger voor schouw ketel van woning in Puurs
schoorsteen van een aardgasketel. Deze is zeker 10 jaar niet schoongemaakt. Ook is er een kraaiennest in de schouw.
Warmtepomp West-Vlaanderen Warmtepomp voor binnenzwembad in Kortrijk
Het gaat om een binnenzwembad, dus ook in de winter te verwarmen. Graag Advies op basis van cijfers rond energieverbruik. Zwembad is 10x3m, 1,5m diep, staat in ruimte van 8x15m, 2,5m hoog, ruimte moet ook verwarmd worden. We beschikken over bestaande verwarming in de rest van het huis met zonneboiler en gas.
Warmtepomp Oost-Vlaanderen Warmtepomp ipv mazout in Nevele
Wij willen vooral kijken welke pomp in onze woning het meest geschikt zou zijn. En daar een prijsidee van krijgen... we hebben nu nog mazout en willen graag omschakelen. Pand van jaren 60.
Warmtepomp Oost-Vlaanderen Mazout overschakelen naar warmtepomp
Ik wil overschakelen van mazout naar een betere energiebron en wil weten hoeveel dit zal kosten. Daarom mijn vraag om offertes. De woning staat in het platteland en is onderhevig aan alle weersomstandigheden. Doordat de straat afgelegen is, is er geen gasaansluiting mogelijk. Er zijn nu gewone radiatoren en ik vraag me dus af of de omschakeling mogelijk is. Contact na 16u aub.
Warmtepomp Oost-Vlaanderen Warmtepomp gebruiken in plaats van mazoutketel
Plaatsen warmtepomp en verwarmingstoestellen, huis van jaren 70. Nu via mazout.
Warmtepomp Oost-Vlaanderen Warmtepomp met horizontaal grondnet gezocht
Ik wens een warmtepomp te plaatsen met horizontaal grond net. graag een gesprek ter plaatse om een te bespreken voor offerte. Vrijstaande woning. Jongste verbouwing van 1984. Woning originele bouw, enkel isolatiewerken maar nog niet naar huidige normen. ik had graag nog van de subsidies 2019 kunnen profiteren natuurlijk als dit in 2020 ook nog kan dan des te beter
Badkamer & sanitair Limburg Badkamer in landelijke stijl laten renoveren
Wand uitbreken en leiding leggen voor het groter maken van de badkamer en het plaatsen van een inloopdouche + betegelen + badkamermeubel + bad + toilet + verwarming. Graag in landelijke stijl
Warmtepomp Oost-Vlaanderen Warmtepomp aansluiten op zonnepanelen ipv aardgas
De woning verwarmt op aardgas, en heeft een klein aantal zonnepanelen. Op zolder is er geen verwarming. Ik dacht aan een lucht-lucht warmtepomp voor verwarming en koeling. Het dak is geïsoleerd, maar er hangt nog geen gyproc voor. Ik denk dat de buitenunit op het plat dak kan.
Schilderwerken Antwerpen Offerte voor schilderwerken te 2100 Antwerpen
Ik zoek een offerte voor de volgende schilderwerken:

* 6 binnen deuren +omlijsting gelakt in een krasbestendige verf. Voordeur enkel aan de binnenkant.

* Aparte prijzen aub voor plafond (die wil ik volledig laten schilderen) en voor muren opsplitsing tussen enkel schuren/primen + inclusief eindafwerking (en voorgeprimede plintjes). Ik overweeg voor de muren enkel t.e.m. primer te laten schilderen.

* 2 bergingen: enkel plafond

* graag opsplitsing per kamer

* kleur in een RAL wit (bv 9016), plafond en muren hetzelfde
Dakwerken Limburg Dakwerken Bocholt: dak vernieuwen
Ik ben op zoek naar een dakwerker uit Bocholt voor het vernieuwen van mijn dak. Dit is voor een woning van de jaren 50. Momenteel liggen de originele dakpannen er nog op. We wensen de dakpannen te vervangen en een onderdak te plaatsen.
Dakwerken Antwerpen Dak isoleren | Appartementsgebouw te Boechout
Het dak ( +- 80 m²) van ons appartementsgebouw ( 2 verdiepingen ) wensen we graag te isoleren. Een isolatielaag van ongeveer 14 cm minerale wol werd ons geadviseerd. Bovenop de bestaande dakconstructie kan een nieuwe laag met dampscherm, isolatie en dakbedekking aangebracht worden. Het gebouw is van 1969 en heeft nog de originele roofing.
Dakwerken Vlaams Brabant Dakwerken | Dak met asbest leien vervangen | Bekkevoort
Ik wil prijs opvragen voor dakwerken in Bekkevoort. Het gaat om het vernieuwen van een bestaand dak van een vrijstaande woning uit de jaren 1970. Vermoedelijk heeft het dak nog zijn originele asbest leien.
Ramen, deuren en beglazing West-Vlaanderen Carport plaatsen in zwart metaal | Waregem
Ik wil een carport laten plaatsen waar er een plooibare zijwand of schuiframen in zwart metaal aan is. Dit is over een lengte van ongeveer 5,5 m en een hoogte rond de 2 meter.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerker te Beveren voor herbekleden dakgoot met zink
Ik zoek de prijs voor een dakwerker te Beveren voor het bekleden van de dakgoot met nieuw zink. Het gaat om een zinken dakgoot van 7 lopende meter.
Dakwerken Antwerpen Dakwerker te Merksem gezocht voor plat dak
Ik zoek een dakwerker regio Brecht-Merksem. We hebben een groot plat dak (ca. 400m2) in centrum Merksem. Bedoeling is om de dakrand en (indien nodig) de dakbedekking te vernieuwen.
Veranda, pergola, orangerie Oost-Vlaanderen Aluminium terrasoverkapping plaatsen aan een huis in Oudegem
Ik wens een overkapping voor aan mijn huis. De overkapping moet een oppervlakte van 6m x 3,5m hebben. Qua materiaal van de terrasoverkapping had ik aan aluminium gedacht. Het huis zelf staat dus in Oudegem en is van 2002.
Badkamer & sanitair Vlaams Brabant Badkamer plaatsen in nieuwbouw te Rotselaar
Het gaat om een nieuwbouw badkamer met badkamermeubel, douchebak, bad en wc. Het materiaal is reeds geleverd, maar we zoeken iemand die alles wil plaatsen. Ik zoek iemand die dit samen met mij kan doen. Alle muren en de inloopdouche moeten nog volledig betegeld worden. Liefst eerst komen bespreken op de werf. De ruwbouw is af.
Badkamer & sanitair Antwerpen Badkamerrenovatie Beerse: leidingen leggen + badkamer plaatsen
Omschrijving: plaatsing van een badkamer (+-6m²). Douche, bad, toilet, verwarming, kranen en meubel zijn reeds aangekocht. De ruimte is ook al gestript tot op snelbouw en de afvoer ligt klaar. Er moeten wel nog leidingen nog getrokken worden via de zolder. De woning is oorspronkelijk van 1958.
Veranda Vlaams Brabant Houten veranda vervangen door leefveranda | Keerbergen
Ik zoek een offerte voor het vervangen van een veranda in hout door een leefveranda. De huidige veranda is 30 jaar oud, lekt en op bepaalde plaatsen is het hout rot door vocht. De leefveranda moet in aluminium zijn en ongeveer 20 m² groot.
Spouwmuurisolatie Vlaams Brabant Spouwmuurisolatie van deels beschilderde gevel
Het betreft een vrijstaande woning waarvan de spouwmuur moet geïsoleerd worden.De werken mogen zouden zo snel mogelijk uitgevoerd mogen worden. Bouwjaar van de woning is ergens in de jaren 70. De muren zijn deels in vrije gevelsteen en deels beschilderd. Alvast bedankt voor de offertes!
Dakwerken West-Vlaanderen Asbestplaten verwijderen + dak vernieuwen | Dakwerken Wevelgem
Omschrijving: Verwijderen van asbestplaten (20m²) + voorzien van nieuw dak. De dakplaten moeten voldoende isolatie hebben, want we willen er een bewoonbaar deel van het huis van maken op termijn. Daarnaast willen we de dakgoten vervangen (21 lopende meter).
Badkamer & sanitair Vlaams Brabant Badkamer | Volledige renovatie | Tienen
Ik wens een vrij open badkamer met een apart toilet, een inloopdouche en een enkele wastafel in een bestaande nis. Dit alles in een bestaande ruimte waar dus een muur moet worden voorzien voor het toilet en de douche. Het vals plafond kan eventueel verhoogd worden tot 2m60. De ruimte is gelegen in de achterbouw, maar grenst wel aan de kelder waar de riolering in uitkomt. Omdat in deze ruimte zowel de huidige badkamer als de vroegere keuken gelegen was kunnen de afloop voor douche en wastafel mogelijks hergebruikt worden. Enkel de afloop voor het toilet moet vermoedelijk nieuw voorzien worden. Omdat het toilet en de opbouwregendouche nog vrij nieuw zijn, wil ik deze hergebruiken. Voor de wanden geef ik de voorkeur aan een naadloze wandbekleding boven tegels. Voor de vloer buiten de douche zal ik achteraf zelf klikvynil plaatsen. Huidige badkamer en leidingen zijn er van 2004.
Badkamer & sanitair Antwerpen Badkamer plaatsen & betegelen in nieuwbouw (Wijnegem)
Ik zoek iemand om mijn badkamer te plaatsen en te betegelen. Er moet een bad en een lavabo in komen. De vloer (4, 5 m²) en de wand (8,5 m²) wil ik ook laten betegelen. Woning ligt in Wijnegem.
Veranda, pergola, orangerie Limburg Aluminium Terrasoverkapping Riemst
Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping voor een huis te Riemst. Oppervlakte is ruw geschat 6x3m. Liefsteen terrasoverkapping in aluminium. Ik ben het best bereikbaar na 18u.
Warmtepomp West-Vlaanderen Hoogrendementsketel en doorstromer vervangen door warmtepomp (Kortrijk)
Beneden hebben wij vloerverwarming, in de badkamer en de slaapkamers klassieke radiatoren. Ons huidig gasverbruik met een hogerendementsketel en doorstromer bedraagt 12000 kWh. De volledige installatie is operationeel, maar de hogerendementsketel en doorstromer zijn stuk en moeten vervangen worden. Daarom zouden we voor een warmtepomp kiezen. Mogelijk lucht-water of bodem-water, afhankelijk van het vooropgestelde rendement en de terugverdientijd. Als er een deel in doe-het-zelf kan gedaan worden, is dat een plus. Voor de koeling wensen we slaapkamerkoeling, indien mogelijk via de bestaande (omgebouwde) radiatoren/ventilo's. Daarnaast hebben we ook een zwembad, dus zwembadverwarming is een plus (20 kubieke meter).
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Schilderwerken te Ninove: muren, plafonds en vensters schilderen
Opdracht: schilderen van muren, plafond en 4 vensters in de living. De schilder moet ook de houten profielen afschuren en de afrolderkap mee schilderen. Het huis is van 1974.
Schilderwerken Limburg Schilder gezocht voor buitenschrijnwerk (regio Achel)
Wij willen graag 2 offertes voor ons buitenschilderwerk.
1) offerte voor het schilderen van het buitenschrijnwerk alleen (deuren, kozijnen, rolluikkasten)
2) offerte met schilderen van de buitenmuren erbij
Veranda, pergola, orangerie Limburg Terrasoverkapping of volledig winddichte leefruimte | Heusden-Zolder
Ik zou graag prijzen vergelijken voor een terrasoverkapping of voor een volledig winddicht leefruimte / leefveranda met glazen schuiframen. De schuiframen zouden de volgende afmetingen hebben: breedte 3,5 m x lengte 7,5 m.
Gelieve mij na 16u te contacteren aub.
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Loft schilderen (Gent): primer aanbrengen
De muren van een casco loft dienen geschilderd te worden met een primer. De loft heeft een oppervlakte van ongeveer 100m². Het betreft een ruimte met een schuin dak waarvan de hoogte in de nok ongeveer 8m is. Er zal dus een stelling nodig zijn voor het uitvoeren van de werken.
Veranda Antwerpen Veranda in Kasterlee: prijs leefveranda
Wij zouden graag wat meer te weten komen over de mogelijkheden en de prijs om een leefveranda te laten plaatsen aan onze keuken. Hier zou dan ook de muur uitgebroken moeten worden. Door het ontbreken van een afzonderlijke wc in onze woning hadden wij ook nog graag een wc bij aan de veranda gehad. Een kleine gemetste ruimte, indien dit een mogelijkheid is. Onze woning is een oude hoeve, en wij weten niet meteen wat daarmee de mogelijkheden zijn.

Op vrijdag ben ik meestal iets vroeger thuis van het werk, maar een andere dag zou voor ons ook passen om langs te komen om een offerte voor een veranda uit te werken.
Pergola, terrasoverkapping Oost-Vlaanderen Terrasoverkapping plaatsen in regio Gent
Ik wil een terrasoverkapping laten plaatsen met oppervlakte 20m² (4m x 5m). De overkapping zou in aluminium moeten zijn en de gewenste kleur is ral 7016. Het huis heeft bouwjaar 1930.
Dakwerken Vlaams Brabant Dakwerken Zaventem: 5 glazen dakplaten monteren op terrasoverkapping
Ik ben op zoek naar een dakwerker in regio Zaventem. We hebben een terrasoverkapping en we zoeken iemand voor de montage van 5 glazen dakplaten (0,5m x 3,5m) op de bestaande terrasoverkapping. De dakplaten zijn reeds ter plaatse beschikbaar.
Veranda Antwerpen Bestaande veranda vervangen door aluminium veranda (Puurs)
We willen een veranda van 8 meter breed en 2 meter diep plus dak. De bestaande veranda bevindt zich tussen twee muren en bestaat uit aluminium met enkele beglazing. Ik wens deze oude veranda dus te vervangen door een nieuwe veranda. Graag dus prijs voor een veranda met dubbel glas en in aluminium.
Pergola, terrasoverkapping Vlaams Brabant Smeedijzeren Terrasoverkapping Hever
Gezocht: overkapping over het terras, liefst in smeedijzer en eventueel ook met zonnewering of screens. De terrasoverkapping moet ongeveer 16-20 m² groot zijn, maar kan uitgebreid worden. Er is een fundering voorzien van een veranda die er eventueel zou komen. We hebben wel een redelijk lage dakgoot (2.85m).
Gevelrenovatie Antwerpen Afwerking gevel - werfaanvraag
Betreft niet afgewerkte buitenmuur die wel reeds geïsoleerd is (Gelijmd). Breedte van 5m, hoogte 3m (geschat). Deze zou verder moeten afgewerkt worden zodat isolatie niet langer blootgesteld wordt. Daarna moet er een afwerking op komen, ik dacht aan crépi, spuitkurk, pleister, schelpjes, ... Graag advies voor een budgetvriendlijke oplossing. U kan met het best berieken in de week na 17u daar ik niet steeds mijn gsm bij me heb op het werk, of in het weekend.
Zonnepanelen Vlaams Brabant Offerteaanvraag 50 tot 100 zonnepanlelen voor electriciteit + zwembad groot landhuis
Ik wens zonnepanelen voor mijn buitenverblijf in een zonneweide van 2 MW. Ik denk aan 50 tot 100 panelen. Is voor een buitenverplijf in Wallonie maar zou liefst met een Nederlandstalige zonnepanelen expert in contact komen gezien ik Nederlandstalig ben en in Herverlee ben. U kan mij best 's avonds bereiken.
Zonnepanelen Oost-Vlaanderen Zonnepanelen voor zwembad
Ik ben een huis aan het verbouwen dat 4 jaar leeg stond. Er is een zwembad maar zonder verwarming, en wil deze laten verwarmen met zonnepanelen. Ik denk interessanter dan een warmtepomp. Ik zou de zonnepanelen in mijn tuin plaatsen eerder dan mijn dak. U kan me ofwel op de maandagen of wel andere dagen na 17u30 of in het weekend bereiken op mijn gsm.
Schoorsteenvegen West-Vlaanderen Schoorsteenvegen in St Andries
Schoorsteenvegen van 1 schouw waarin hout wordt verbrand.
Veranda, pergola, orangerie Antwerpen Aluminium carport voor een woning in Bornem
Ik zoek een offerte voor een carport in aluminium. De carport komt los van de woning. Deze zou gericht zijn naar de straat en ongeveer 3.5m breed zijn. Daarnaast moet de carport ook een berging gedeelte hebben.
Tankkaart West-Vlaanderen Tankkaart offerte gewenst West-Vlaanderen
Ik heb een eenmanszaak in Knokke-Heist met 1 wagen en wens hiervoor een tannkkaart. Ik heb nog geen tannkkaart op de zaak en zou graag een voorstel krijgen voor een nieuwe tankpas om in berschillende stations te kunnen taken. Het BTW nummer van mijn Vennootschap Onder Firma vindt u in mijn Bobex profiel.
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Binnenmuur schilderen van een appartement in Sint-Amandsberg
Wat zou de kostprijs zijn om een kleine binnenmuur van ± 15m2 te schilderen? We verhuizen op 5 oktober naar Sint-Amandsberg, maar de accentmuur die momenteel fel oranje is zouden we graag in het bruingeel / burnt yellow wensen Graag hadden we de schilderwerken binnen een maand laten uitvoeren.
Badkamer & sanitair Vlaams Brabant Badkamer renovatie: lavabo's vervangen
Wij hebben twee oude lavabo's staan (simpel zonder kastje), maar zouden nu graag een badkamermeubeltje kopen met twee nieuwe lavabo's erin. En daarboven dus 1 spiegelkast, een hangkast en een kolomkast.Ik veronderstel dat de afvoer enzo behouden kan blijven. Badkamer van de jaren 70. Lavabo's zijn tien jaar oud.
Zonnepanelen Antwerpen Prijsofferte voor zonnepanelen op carport in Baarle-Nassau
Ik zou graag een prijsofferte hebben voor 5 zonnepanelen die 1950 wp en 1750kwh kunnen opbrengen en een Sunny boy omvormer, omdat er geen schaduw op het dak valt. Het dak is lichthellend: de zonnepanelen zouden op een aluminium carport komen die naar het zuid-oosten is gericht. Dit is voor een buitenbedrijf.
Pergola, terrasoverkapping Antwerpen Nieuwe terrasoverkapping na explosie in Wilrijk
Onze terrasoverkapping is vernield door de grote explosie van vorige week in Wilrijk. Wij wensen dit nu te laten vervangen. Graag bezoek en offerte voor een nieuwe terrasoverkapping in aluminium structuur voor op ons terras.
Zonnepanelen Antwerpen Zonnepanelen op het dak of op de carport? | Geel
Ik zou de opties wensen te bekijken om zonnepanelen te plaatsen: ofwel op ons dak (met dakpannen) ofwel op de carport met golfplaten. Dit is voor een verbruik van naar schatting 3.400 kWh (2 personen). Het huis is van 1989 en de carport van de jaren 90.
Pergola, terrasoverkapping Vlaams Brabant Smeedijzeren terrasoverkapping of afdak | Tielt-Winge
Ik zoek een offerte voor een smeedijzeren afdak in zink of ijzer met glas. In totaal gaat het om twee afdaken van pakweg 10m². Alvast bedankt!
Dakreiniging Limburg Dakreiniging van L-vormig dak | Sint-Truiden
Het dak is niet overdreven vervuild. Ons huis is gebouwd in 1978 in de vorm van een L en heeft dus een L-vormig dak (hellend). Gelieve na 17u30 contact op te nemen, aub.
Ramen, deuren en beglazing Oost-Vlaanderen Ramen en voordeur vervangen voor een woning in Boekhoute
Ik zoek een offerte voor het vervangen van 11 ramen en eventueel ook de voordeur.
Meer voorbeelden