Hieronder een selectie uit een aantal recente offerteaanvragen. Om te antwoorden als leverancier: log in of schrijf u in.

Categorie Regio Beschrijving
Gevelwerken, gevelrenovatie West-Vlaanderen Gevel bekleden in Oostkamp
We willen graag onze gevel opnieuw laten bekleden met pvc. Het gaat om ongeveer 38m². Graag ook met isolatie.
Ramen, deuren en beglazing Oost-Vlaanderen Deuren en raam vervangen in Lebbeke
Het gaat om het vernieuwen van de voor- en achterdeur en een klein stuk van het raam naast de deuren. Dit is voor het gebouw van mijn schoonmoeder maar ik regel de offertes.
Mazouttank verwijderen Oost-Vlaanderen Mazouttank verwijderen in Gent
Wij zitten met een bovengrondse mazouttank. Deze staat buiten tegen het huis aan. De tank is 3000 L en vrij gemakkelijk bereikbaar. We zouden deze graag laten verwijderen.
Sociaal secretariaat Vlaams Brabant Sociaal secretariaat voor familiebedrijf
We zouden graag offertes vergelijken voor een sociaal secretariaat. Dit is voor ons familiebedrijf in metaalbewerking dat zal gesplitst worden. Momenteel hebben we in de nieuwe tak maar één medewerker.
Waterverzachter Vlaams Brabant Waterverzachter voor Ternat
Wij wensen offertes te vergelijken voor een waterverzachter in onze woning (bouwjaar 1987). De watermeter staat op het gelijkvloers. Er wonene twee mensen in de woning.
Ramen, deuren en beglazing Antwerpen Vervangen pvc ramen | Hombeek
Graag een offerte voor het vervangen van onderstaande ramen door nieuwe pvc ramen.

3 grote ramen:
- 105 cm x 170 cm
- Vaste ramen, moeten niet open kunnen
- Gewenste buitenkleur RAL7039 en binnenkleur crème
- Binnenkant wordt later afgewerkt met gyproc
- Graag dezelfde structuur/onderverdeling in de nieuwe ramen

Klein raam:
- 80 cm x 100 cm
- Graag kipraam, moet niet volledig kunnen opengaan
- Gewenste buitenkleur RAL7039 en binnenkleur crème
- Binnenkant wordt later afgewerkt met gyproc
- Graag dezelfde structuur/onderverdeling in de nieuwe ramen
Thuisbatterij West-Vlaanderen Thuisbatterij: Damme
Momenteel hebben we een zonnepaneelinstalltie voor 5200 kW. Deze panelen zijn geplaatst in 2009. We hebben altijd een hoger verbruik zowel in dag- als nachttarrief.
Garagepoort Antwerpen Garagepoort voor een huis in Ranst
Vervanging van houten schuurpoort van een langgevelhoeve. Afmeting: 3153 mm op 3086 mm. Mag eventueel met een vast element bovenaan. Best isolerend.
Spouwmuurisolatie Vlaams Brabant Spouwmuurisolatie voor een huis in Keerbergen
We zouden onze spouw willen laten isoleren. Het gaat om een vrijstaande villa van 1976, de gevels zijn wit geschilderd.
Waterverzachter West-Vlaanderen Waterverzachter voor appartement | Knokke
Graag offertes voor de installatie van een waterverzachter in ons appartement gelegen in Knokke (Duinenwater). Ik kan de nodige foto's doorsturen van de huidige watervoorzieningsinstallatie (Vaillant brander) en de beschikbare plaats voor de installatie. De huidige installatie is ongeveer 1,5 jaar oud
Betaalterminal West-Vlaanderen Betaalterminal voor bierstaminee in Brugge
Wij zijn een bierstaminee met 140 soorten bier en hadden graag een draagbaar toestel om elektronische betalingen te ontvangen.
Airconditioning Antwerpen Airconditioning in Oud-Turnhout
Graag willen we nagaan wat de kostprijs bedraagt om ons huis te voorzien van airco. Het gaat om 3 slaapkamers, een living, bureel en keuken
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Schilderwerken voor Gent
Schilderen van houten ramen en een deur in een iets lichtere bruine kleur, dus waarschijnlijk eerst licht schuren. Het gaat om 3 kleine ramen (1 m² raamoppervlak) en 3 grote ramen (2,5 m² raamoppervlak) en 1 deur.

Deze ramen bevinden zich op het gelijkvloers, de eerste en de tweede verdieping. De werken aan achtergevel zijn niet bereikbaar met een hoogtewerker. Er is een ladder beschikbaar of er kan gewoon langs binnen gewerkt worden.
Dakreiniging Vlaams Brabant Dakreiniging voor een huis in Merchtem
Pyramidevormig dak met één Veluxraam. Ongeveer 100 m² groot, bedekt met leien. Graag ontmossen en coating aanbrengen. Indien mogelijk werken met een stelling vanaf een plat dak of met een hoogtewerker vanop de grond. We hebben verschillende slechte ervaringen gehad in de buurt door te werken op het dak zelf, waardoor er leien kapot werden gelopen.
Elektriciteitswerken West-Vlaanderen Elektriciteitswerken in Knokke-Heist
1-draadsplan tekenen 1 circuit verlichting herstellen 1 meervoudig stopcontact plaatsen 2 kabels internet vervangen
Betaalterminal Vlaams Brabant Mobiele terminal voor een zaak in Londerzeel
Ik zoek een mobiele betaalterminal. Ik heb een matrassenwinkel geopend en heb op dit moment geen toestel. Ik zoek een terminal voor Bancontact en Visa.
Vochtbestrijding Antwerpen Vochtprobleem in de muren | Hoboken
Er is vocht in de muur van onze woning. Er is ook schimmel zichtbaar. Normaal is er geen lek. Het gebouw is 30 jaar oud.
Gevelwerken, gevelrenovatie Vlaams Brabant Gevelrenovatie in Heverlee
Er is een antraciet trespa-plaat van onze gevel losgekomen en kapot gevallen en er moet dringend een nieuwe plaat in de plaats komen
Waterverzachter West-Vlaanderen Waterverzachter in Brugge
Wij hebben een nieuwe woning gekocht die we aan het renoveren zijn, en we zouden graag een nieuwe waterverzachter installeren.
Ruiten wassen Vlaams Brabant Ruiten wassen voor een pand in Tremelo
Ramen reinigen van een nieuwbouw voor 1ste gebruik. Zowel binnen als buiten. Het gaat om een halfopen bebouwing. Foto’s kunnen bezorgd worden.
Mazouttank verwijderen Oost-Vlaanderen Mazouttank verwijderen in Wetteren
Neutraliseren van een ondergrondse mazouttank. Is 4 jaar geleden laatst goedgekeurd. Tank is momenteel nog niet leeg en staat onder een tuinhuis.
Vochtbestrijding Vlaams Brabant Vochtbestrijding in Sint-Katherina-Lombeek
We hebben vochtproblemen op het gelijkvloers aan de onderkant van de muren. Het gaat om de binnenmuren tussen het bureau en de badkamer. De problemen zijn zeker zes maanden aanwezig.
Mazouttank verwijderen Vlaams Brabant Mazouttank verwijderen in Overijse
De mazouttank bevindt zich in de kelder in een rijwoning in Heverlee. Ik had graag een offerte voor het reinigen ervan en een tweede offerte voor het reinigen en weghalen van de tank. Er werd 4 jaar geleden overgeschakeld op gas. De woning gaat nu verkocht worden.
Dakisolatie Vlaams Brabant Dakisolatie en -renovatie in Aarschot
Woning uit 1962, de bestaande onderconstructie lijkt nog oké. Ik zou graag in één keer langs buiten isoleren liefst met verantwoord materiaal zoals houtvezel. Het gaat om een zadeldak (opp - 200m² horizontaal, 45°) dat bestaat uit 2 helften, één helft boven het woonhuis en één helft boven een hangar. We hebben ook een plat dak boven de garage van 50m² dat ik eventueel graag door een hellend zou vervangen. Ik zou overwegen om de dakopbouw te versimpelen (minder hoekjes en kantjes).
Schilderwerken Oost-Vlaanderen Schilderwerken in Nevele
Het betreft een appartement op het gelijkvloers. Het staat momenteel leeg en is klaar om geschilderd te worden.
Indien nodig kan het bezocht worden of kunnen er een plan en foto's doorgestuurd worden. De verhuis is voorzien in juli.
Dakwerken Oost-Vlaanderen Dakwerken in Gent
We zouden graag onze dakbedekking laten vervangen door een wortelwerende EPDM, zodat we een groendak kunnen plaatsen. Het gaat om een stukje plat dak van 6m² boven het gelijkvloers en een stukje plat dak van 10m² boven onze 2de verdieping.

Kan u mij hier een offerte voor bezorgen?
Vochtbestrijding Limburg Vochtbestrijding in Bocholt
Wij zijn op zoek naar iemand die bereid is ongeveer 7 lopende meter muur te komen injecteren, tegen opstijgend vocht. Het is in een oude woning met een muur van ongeveer 30cm dik.
Schoorsteenvegen Limburg Schoorsteenvegen voor een huis in Borgloon
We hebben een schouw met een houtkachel. Deze hebben we meer dan een jaar niet gebruikt. We wensten hem terug te gebruiken maar ik merkte dat het niet trok en de rook kwam binnen.
Betaalterminal Antwerpen Mobiele terminal voor een zaak in Berchem
Ik ben actief in de verkoop van kunstwerken in binnen- en buitenland. De betaalterminal moet ik dus ook in het buitenland kunnen gebruiken.
Badkamerrenovatie Antwerpen Badkamerrenovatie te Hemiksem
Huidige badkamer aanpassen aan mijn handicap; een inloopdouche plaatsen, badkamermeubels plaatsen, eventueel plaats voor de wasmachine voorzien zodat er een tweede toilet kan komen waar nu de wasmachine staat.
Zonnepanelen Vlaams Brabant Zonnepanelen voor nieuwbouw in Dilbeek
Dit is voor een nieuwbouw, het wordt een halfopen woning. Plaatsing op een plat dak. We zullen hier met twee gaan inwonen maar er kan later nog een gezin komen. De ruwbouw is momenteel bezig.
Betaalterminal Vlaams Brabant Betaalterminal voor een chocoladewinkel | Asse
Dit is voor een chocolade detailhandel. Ik zou enkel de gewone bankkaarten wensen te gebruiken. Er is zowel wifi als een vaste lijn aanwezig. De winkel gaat open volgende week.
Thuisbatterij Antwerpen Thuisbatterij te Rijkevorsel
Ik heb 3500 kW, geplaatst over 14 zonnepanelen. Deze installatie is zo'n 8 jaar oud. Momenteel heb ik meer opbrengst dan dat ik verbruik.
Keukenrenovatie Antwerpen Keukenrenovatie voor een woning in Schoten
Wij willen graag onze bestaande keuken renoveren mits een paar aanpassingen. Zoals een paar bestaande kasten wegdoen.
Ons eiland waar een toog aanstaat verlagen tot 1 geheel en waar nu een opening is, legplanken voorzien met deurtjes zodat er kasten bijkomen.
Ik heb het vermoeden dat er best iemand kan komen kijken of wij eventueel foto’s versturen.
Dakwerken Vlaams Brabant Dakwerken in Herent
Dit is voor een woning die we aankopen. Het dak zou moeten worden nagekeken en er zou een offerte opgemaakt moeten worden voor het vernieuwen of renoveren ervan. Het dak is van 1959, vermoedelijk leien maar geen idee of het asbestleien of gewonnen leien zijn.
Betaalterminal West-Vlaanderen Betaalterminal voor een B&B | Brugge
Mobiele betaalterminal nodig. Dit is voor een bed and breakfast. Momenteel gebruiken we nog geen betaalterminal. Bedoeling is om dit te gebruiken voor de verhuur van fietsen, maar hier is geen elektriciteit voorzien. Er is ook geen wifi. Ook zou ik een tweede willen voor de bed and breakfast zelf.
Dakisolatie Antwerpen Dakisolatie in Wommelgem
Het gaat om meer dan 60 m².
Wij hebben zopas een huis gekocht in Wommelgem en ons huis in Viersel-Zandhoven verkocht maar wij hebben daar al dakisolatie en zonnepanelen en een condensatieketel laten installeren in 2011. Hebben wij nu ook nog recht op subsidies in ons huis in Wommelgem?
We hebben ook nog interesse in een zonneboiler.
Badkamerrenovatie Oost-Vlaanderen Badkamerrenovatie in Laarne
Bestaande Badkamer wordt gestript (door ons in samenspraak met aannemer) en vervolgens wordt er een volledig nieuwe badkamer geïnstalleerd: bad, inloopdouche, toilet en meubel. Betegeling of vloer en wanden dienen ook vernieuwd te worden, alsook een oplossing voor de verwarming. Waar mogelijk steken we zelf de handen uit de mouwen om de kosten te drukken.
Ruiten wassen Antwerpen Ruiten wassen in Oud-Turnhout
Graag een vrijblijvende offerte voor het reinigen van een terrasoverkapping. Afmetingen: ongeveer 7 m breed en 3 m diep.
Gyprocwerken Vlaams Brabant Gyprocwerken in Langdorp
Plaatsen van scheidingswand 3m x 2,6m in de living, geluidsdicht.
Liefst de mogelijkheid om de wand later schadeloos weer te kunnen verwijderen.
Betaalterminal West-Vlaanderen Betaalterminal te Lichtervelde
Toonbankterminal voor een Frituur / Eethuis. Vaste zaak met zitplaats. Aansluiting op wifi of internet via utp.
Thuisbatterij Antwerpen Thuisbaterij voor een woning in Essen
Ik wil graag een offerte voor een thuisbatterij. Ik heb 12 zonnepanelen, die 2 jaar geleden geplaatst werden, voor zo'n 4600 kW. Momenteel heb ik meer productie dan dat ik verbruik.
Gevelwerken, gevelrenovatie Antwerpen Gevelbekleding voor een rijwoning | Niel
Dit is voor de achtergevel en de uitbouw op het gelijkvloers. Zowel isolatie als bekleding. Qua bekleding staat alles nog open. Deze uitbouw is 15 jaar oud.
Laadpalen Oost-Vlaanderen Laadpaal voor een woning in Sint-Martens-Latem
Ik zou graag een offerte ontvangen voor een laadpaal voor een bedrijfswagen aan een private woning. Dit komt op een oprit aan de woning.
Waterverzachter Limburg Waterverzachter voor een woning in Heppen
Dit is voor vrijstaande woning van de jaren 70 die verbouwd werd in de jaren 90. De waterleidingen werden toen vernieuwd. De watermeter staat in de kelder. Verbruik door twee mensen.
Elektriciteitswerken Limburg Elektriciteitswerken voor bungalow | Lanaken
Dit is voor een recreatieve bungalow op Sonnevijver voor verkoop. Elektriciteit in orden brengen voor keuring.
Gevelwerken, gevelrenovatie Vlaams Brabant Gevelwerken voor een pand in Kampenhout
Onze zijgevel is in zeer slechte staat en dient ook nog volledig afgewerkt te worden na onze verbouwingen. Deze gevel heeft het meeste prioriteit en zouden wij liefst in zijn originele staat herstellen. De achtergevel daarentegen willen we isoleren en met crepi laten bekleden. We wensen graag een eerlijke oplossing die rekening houdt met de kwetsbaarheid van onze gevel.
Dakisolatie Antwerpen Dakisolatie met vlokken | Geel
Hellend dak isoleren met papiervlokken of cellulose vlokken. Dit is voor een halfopen woning. Het dak is bereikbaar via de kruipzolder. Er is reeds een onderdak voorzien. Het dak werd recent vernieuwd.
Veranda Vlaams Brabant Leefveranda voor een woning Tienen
Wij zouden graag een overkapping tussen twee muren laten vervangen door een veranda
De oppervlakte van de veranda zou ongeveer 3.5m op 4m zijn. Materiaal staat open, maar zeker geen hout.
Ruiten wassen Antwerpen Ramen wassen voor een appartement (Antwerpen)
Ik woon in een appartementsgebouw op het 3de verdiep en aan de achterkant heb ik een groot raam (+/- L 3m50 x H 1m50) dat ik wil laten wassen. Kan u mij zeggen hoeveel dit zou kosten, aub?
Schoorsteenvegen West-Vlaanderen Schoorsteenveger voor een houtkachel - Oostkamp
Dit is voor een schoorsteen van een houtkachel. We wonen er sinds een jaar en hebben geen idee van wanneer deze voor het laatst werd schoongemaakt. De schoorsteen werd geplaatst in 2013.
Ramen, deuren en beglazing Antwerpen Nieuwe ramen plaatsen
Graag zouden we een offerte willen laten maken voor het plaatsen van nieuwe ramen het zou om 1 raam gaan van 1200 mm op 1600 mm, 3 ramen van 1250mm op 1300 mm waar we ook graag een rolluik voor zouden hebben en dan nog 1 groot raam van ongeveer 3000 mm op 1600 mm.
Waterverzachter Vlaams Brabant Waterverzachter voor een boerderij in Betekom
Verbruik voor een 8-tal personen. Momenteel hebben we geen toestel. Het huis werd gebouwd rond 1940, het is een opvangboerderij.
Pleisterwerken, stukadoors Oost-Vlaanderen Pleisterwerken voor binnenmuren | Haaltert
Dit is voor de binnenmuren met een ongelijke ondergrond. Nu is er sierpleister met veel reliëf, en we willen een vlakke muur. Het gaat om ongeveer 15 meter op 2,78. Met 4 ramen van 175 cm op 95 cm.
Ruiten wassen Antwerpen Ruiten wassen | huis in Itegem
Vrijstaand huis, op het gelijkvloers, 8-tal ramen met een hoogte van 3,50 m, binnen en buiten te reinigen, makkelijk bereikbaar. Graag een poetsbeurt om de 2 maanden. Ook 1 à 2 maal per jaar 10 zonnepanelen reinigen op plat dak, eveneens eenvoudig te bereiken.
Keukenrenovatie Limburg Keukenrenovatie in de regio Sint-Truiden
Bij het huis dat we gekocht hebben staat een degelijke keuken in van 10 jaar oud. De opstelling en de inhoud van kasten en lades vinden we prima, juist het uitzicht van de keuken hadden we graag anders gehad. Plus eventueel toestellen die vervangen zouden moeten worden. Omdat we nog nooit een keukenrenovatie gedaan hebben, hebben we geen flauw idee van wat er mogelijk is. Graag advies.
Mazouttank verwijderen Vlaams Brabant Mazouttank verwijderen in Bierbeek
Vanaf midden april beginnen we ons huis grondig te renoveren. Voordat we hiermee kunnen beginnen zouden we onze mazouttank en ketel willen laten verwijderen. Deze bevindt zich in de kelder (inhoud - 3500L).
Alarmsysteem Limburg Alarmsysteem voor een woning in Bilzen
We zouden ons graag informeren omtrent de mogelijkheden van een alarminstallatie. We gaan een volledige renovatie doen in een woning die dateert van de jaren 60.
Onze elektricien spreekt over het trekken van bekabeling, maar we willen graag het verschil ook weten met een draadloos systeem.
We zouden graag 3 leefruimtes voorzien van een oog en enkele ramen met een sensor.
De woning is gelegen in Rosmeer.

Alvast bedankt voor de informatie!
Badkamerrenovatie West-Vlaanderen Badkamerrenovatie in Brugge
We wensen de huidige badkamer te renoveren met inloopdouche en lavabo en plaats voor wasmachine/droogkast. We wensen een naadloze oplossing. Het raam moet ook vervangen worden.
Veranda, pergola, orangerie Limburg Terrasoverkapping dichtmaken | Herk-de-Stad
Wij wensen onze terrasoverkapping dicht te maken met glazen panelen. Het betreft 1 zijde van 6m en 1 zijde van 4m. Het bekleden van de bestaande muur staat ook op de planning.
Schilderwerken Vlaams Brabant Trap schilderen in Herent
Graag offertes voor het schilderen van een trap met 15 tredes (waarvan 5 draaitredes), inclusief de trapwangen, de leuning en omkassing.
Momenteel ligt er tapijt op de tredes, dit moet verwijderd worden.
Badkamerrenovatie West-Vlaanderen Badkamerrenovatie voor een huis in Merkem
We hebben een oude badkamer die dient uitgebroken te worden. Daarna plaatsing van inloopdouche, badkamermeubel, lavabo en hangtoilet.
Gevelwerken, gevelrenovatie Limburg Steenstrips vernieuwen | Hasselt
We hebben een tiental jaren geleden steenstrips laten plaatsen die nu overal afvallen. We willen dit opnieuw laten doen met steenstrips of eventueel hout. In totaal schat ik dat het om ongeveer 70m² gaat.
Ontmossen daken Vlaams Brabant Ontmossen van een dak te Ternat
We hebben een pelletkachel en hebben opgemerkt dat er rond de schouwpijp van de kachel mos zit. Het is niet geheel ons dak maar enkel rond de schouw. Graag offerte om dit te reinigen. Het gaat om een pannendak van een rijhuis.
Betaalterminal West-Vlaanderen Toonbankterminal voor een winkel (Wilskerke)
We zijn op zoek naar een toonbankmodel om te huren voor onze kledingwinkel op korte termijn voor 8 maanden. Graag Bancontact en misschien Visa. We hebben de terminal nodig vanaf half maart.
Tuinaanleg Oost-Vlaanderen Tuinaanleg voor een woning in Ninove.
Met de lente/zomer in aantocht zoeken wij iemand die het onderhoud waaronder sproeien tegen onkruid, onderhoud van de haag, en eventueel gras maaien voor ons zou kunnen verzorgen. Graag een prijsofferte hiervoor aub.
Waterverzachter Oost-Vlaanderen Waterverzachter voor een woning in Wondelgem
Dit is voor een vrijstaande woning van 50 jaar oud met originele waterleidingen. De watermester staat buiten de woning. Er wonen twee mensen in de woning. We zijn bereikbaar tot donderdag en daarna van volgende week dinsdag.
Ontmossen daken Limburg Dak ontmossen voor een woning in Tongeren
Ontmossen van een dak met dakpannen. Deze woning werd gebouwd in 1960. Graag een prijs voor ontmossen en een coating.
Pleisterwerken, stukadoors Antwerpen Pleisterwerken in de kelder | Deurne
Door jarenlang vocht insijpeling van een kapotte afvoerbuis bij de buren is de muur in de kelder en de kruipruimte aangetast. Het lek bij de buren is ondertussen hersteld.
Een stuk muur in de kelder dient opnieuw bezet te worden.
Bij de muur in de kruipruimte is het voegsel tussen de bakstenen weg en dient dit opnieuw gevoegd te worden en/of bezet met cement.
Thuisbatterij Limburg Thuisbatterij voor een woning in Nieuwerkerken
Momenteel hebben we voor 4960 kW zonnepanelen geplaatst over 16 panelen. Deze installatie vond plaats in 2020. Nu zoeken we een thuisbatterij.
Vochtbestrijding West-Vlaanderen Vochtprobleem in de muren | Ardooie
Ik heb vocht in de muren van mijn huis op het gelijkvloers.
Het gaat om opstijgend vocht, er is geen lek. Het huis werd ongeveer 40 jaar geleden gebouwd.
Vers fruit op kantoor Vlaams Brabant Fruitleveringen op kantoor - Sint-Pieters-Leeuw
Wij zouden graag gratis offertes willen vergelijken voor fruitleveringen op kantoor. We zijn met 5 personen.
Pergola, terrasoverkapping West-Vlaanderen Terrasoverkapping voor een woning (Lichtervelde)
Ik zoek een offerte voor een terrasoverkapping met een lamellen dak van 5m op 3,5m. Liefst in aluminium.
Pergola, terrasoverkapping Oost-Vlaanderen Terrasoverkapping voor een woning (Oost-Eeklo)
We willen een overkapping tegen een bestaande gevel. Aan drie kanten open en eventueel één kant afsluiten. Zeker geen hout maar andere materialen staan open. Het gaat om een grootte van 6 op 3m.
Dakwerken Antwerpen Dakkapel plaatsen in Schoten
Wij hebben een schuin dak en willen graag offertes ontvangen voor een dakkapel van 4,2 meter breed met een schuin dak met pannen. Is het ook mogelijk dat jullie de vergunning in orde brengen?
Meer voorbeelden